tiistai 25. elokuuta 2009

Hubailua

Ekaks selitys: mä inhoon vaaleenpunasta. Joten mä siedätän itseäni. :)

Noh sit hubailuun. Mähän joskus kaaaaaaaaauan sitten kirjottelin, mimmosia meiän koirat olis ihmisinä: Hiisi olis kikkarapäinen perheenisä, Repo pullonpohjalasipäinen nörtti, Carro mukakovisgimma ja Särö oli joku sporttipoika. Noh, visio jatkuu.. :D me hekotettiin tänään vedet silmis Tonyn kanssa, kun mietittiin koirillemme ammatteja. :D

Hiisi oli selkee. Uimahallin uimavalvoja. Se sama kikkarapäinen perheenisä olis sielä Baywatchshortseineen ja hengailis altailla ja saunoilla. Sanois ystävällisesti niille pojille, jotka menee saunaan uikkareilla, ettei se oo sallittua. Ja hymyilis kaikille naisille lämpimästi, mutta ystävällisesti. Ja hakis lapsille varastosta kellukkeita.

Repo sit. :D Lellu olis Ikeas myyjänä. Myis Tävlaneita ja Lockkeja. Ajelis trukilla varastolla ja täydentäis hyllyjä. Sen jalat ylettyis juur ja juur kaasulle ja se miehekkäästi nostelis isojakin pinoja. Sit, kun tulis sen myyntivuoro, sitä ujostuttais, mutta se tekis sen silti. ;) Lellu ei puhuis ite ruotsia, mut sen mielestä se olis makee taito. ;) (testasin sen ruotsinkieltä tänään ja Lellu meni ihan villiksi.. ;D Siitä on tullut mun mussukka, maailmanparaskainalokoira OIKEESTI. Jotenkin on löydetty toisemme nykyään vaan enempi ja enempi.)

Carro oli Tonyn mielestä IHAN selkeesti yhden villin pojan yyhooäiti, joka on jättänyt opiskelut kesken, ku "koulus on niin paskaa". Mä sanoin, että Kaa olis opiskellut lähihoitajaks ja havitellut lapsia hoitaan: se tyksii NIIN paljon penneistä; kaikenrotuisista, -näköisistä ja -värisistä. Ne vaan on sen juttu. Ihme kyllä... :)

Särö sit olis yhä opiskelija; liikuntatieteellises. Kuuntelee musaa isoilla mikkihiirikuulokkeilla ja iskis naisia. Jotenkin mä näen sillä vähän lökättävät vaaleet farkut. Semmoset hiphop-tyyloiset. Ja ketju menis takataskusta vyölenksuun. Solis NIIN coolia. Sit kotona se pelais sen yyhooäidinkaa kimbleä, mut niin, ettei kaverit tiiä. Sen äippä kun on tosi nuori itekin.. ;)

HEHEE.. :D Mä palaan jossain vaiheessa kertoon kuulumisia: treenit yyhoon kans tänään. ;)

9 kommenttia:

 1. Wautsi, visuaalinen shokki löi vasten silmiä, kun aukasin teidän blogin tänään:D
  Sarjassamme hätkähdyttäviä elämyksiä;)

  Hehheh, teidän porukan ammattikuvaukset sopivat kuin kuono päähän!

  Lähden mukaan mielikuvaleikkiin ja jatkan, että täällähän asustelevat Pyry Taneli ja Panu Antero.

  Jos ne olis kaksilahkeisia, niin Pyry olis lipeväkielinen, sitoutumiskammoinen karaokeisäntä. Pyry pelkäisi salaa hiukan naisia, mutta pääsis ammattinsa puolesta usein saatille ja pukille;) Pyryllä olisi kahden eri naisen kanssa lapsi, mutta ei aikomustakaan vakiintua nyt tai lähitulevaisuudessa!

  Panu olis hyvännäköinen mutta tosikkomainen ja vaativa osastopäällikkö, jolla olis lauma nöyristeleviä alaisia ja jotka eivät koskaan sanoisi omaa mielipidettään mistään, vaan myötäilisivät aina pomon näkemyksiä:/ Panu asuisi kahdestaan äitinsä kanssa, joka on paaponut poikansa piloille!

  VastaaPoista
 2. Voi elämä Tuulikki: supermakeet naurut täällä!! KIITOS!! :D

  VastaaPoista
 3. Ei oo Miira totta!!! =D Sä oot uskomaton!!! Päivä pelastettu Jälleen kerran Trickteamin blogilla! =D =D

  VastaaPoista
 4. Ja en ehkä kestä tätä sun blogin väriä. Ei yhtään sua, ehkä just siks rokkaa.

  VastaaPoista
 5. Joo, illan piristys sekä tää uusi ulkoasu että kirjoitus...=)))
  Tästä tulee ihan mieleen marjapuuro;)

  Odotellen treenikertomusta
  -Jaana&Iisa&co-

  VastaaPoista
 6. Onneksi luki Vainionpää tätä kotona eikä töis nukkaritauolla! Olis nimittäin melko varmaan pudonnu selkänojattomalta tuolilta tämän pink ilmiön takia :D Mutta hauska tarina jälleen!

  Meillon muuten pojilla kaks pupua. Veljekset 4kk osaavat jo sitämitäpuputparhaitentekevät... huoh.

  VastaaPoista
 7. Ompa äklö väri, sanoo toinen pinkkivammanen... Toivottavasti siedätyt :D

  Huiput noi ammatit!

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia Miira ja myös Tuulikki nauruista! Välitunnilla tätä luen. 8-16 koulua ja vielä treenit siihen päälle niin ei oikein nappaa, mut tämän hyvän tuulen avulla jaksaa koko illan :) Ja mää vielä tykkään pinkistä <3

  VastaaPoista