torstai 31. joulukuuta 2009

Onnellista

vuotta 2010 kaikille!! Mä toivon, että se on meistä jokaiselle edeltäjäänsä parempi!! Hirmu surulliseksi teki tuo Sellon uutinen tänään.. Mutta toivottavasti ensi vuosi ei tuo näitä enää yhtään lisää.

Meillä vuosi vaihtuu hyvin rauhallisissa merkeissä. Käytiin aamupäivästä kaupungilla takkiostoksilla (mulla hajos töissä untuvatakista vetskari ja siihen repes palkeenkieli: syy mennä aleen.. :D) ja takki löytyikin. Lisäksi mukaan tarttui uudenvuoden tinat ja piharoihuja. Welcome uusvuosi vaan! :) Ollaan siis kotosalla koirien kanssa ja nautiskellaan kiireettömyydestä. Mä shoppasin Hong Kongista "Hain tarina" dvd:n siltä varalta, että teevee ei tarjoa iltaan iloa. :D Sen pitäis olla hyvä. Lisäks ladotaan tortillaa pöytään ja illan kruunaa sipsit. Terveellinen elämä on... noo... vaikka ens vuoden juttuja?! :D Mua huvitti, kun ostettiin viis kermaviiliä. :D! Pennuille on niistä valtaosa, mut mistä kanssaostajat sitä tiesi.. kuvittelivat varmaan, että me nautiskellaan uunna vuonna kermistä oikein urakalla. :D! (ihan, ku ihmisiä kiinnostais toisten shoppailut ;))

Pennuille kuuluu pääosin hyvää. Vaalea tyttö syö yhä "huonoiten" kiinteää, mutta päiväruuan söi just kaikki. Ja ekan puoliskon ihan ite kupistaan!! Painoa oli tullut kaikille eilen aika kivasti, joten en kai sitten enää siitäkään ressaa. Ehkä.. Pojan silmät vuotaa ehkä kans vähemmän ja voi olla, ettei toinen enää juuri lainkaan. Ehkä senkin huolen vois laittaa sivuun? Mut eilen oli muutamalla vatsa löysällä. Ja oksuääntä tuli kans.. ilman tuotosta. Siitä oon ottanut seuraavan huolen itelleni. Annan pennuille nyt maitohappobakteeria ja sit madotin ne eilen toistamiseen. Just in case. Ja olis se taas muutenkin kuulunut arsenaaliin lähipäivinä. Ainakaan "raitoja" ei papereista enää ole löytynyt, joten ehkä vatsat on kovettuneet normiksi? Toivon sitä oikeasti.

Muuten pennelässä kaikki hyvin. Nämä ovat sosiaalisempia ja kontaktihaluisempia lapsosia, kuin mitä Särö ja Xy olivat. Kun pennelään astuu, niin poika ja tumma tyttö juoksevat hännät viuhuen heti luokse ja nuolevat naamaa sekä kiipeilevät syliin. Vaalea tyttö on tehnyt samaa eilen ja tänään. Ja mä tykkään, että ovat tuollaisia!! Kontaktihaluisia. Tänään pestiin tahmatassujen lattia ja nostettiin ne siksi aikaa "isoon huusholliin". Poika ja tumma lähtivät heti liikkeelle ja vaalea lähti heti perään, mutta vähän varovaisemmin se liikkui tänään, kuin muut. Aluksi. Vielä nuo temperamenttijutut kovasti vaihtelee. Joku on tänään rohkein ja toinen huomenna. Ja niin sen kuuluukin mennä: olis kurjaa, jos joku olis aina se "reppana".

Hiisi on ollut viime aikoina vaisu. Se ei leiki enää Särön kanssa ollenkaan ja on jotenkin surullinen. On törmäillyt viikon aikana kahdesti pesukoneen luukkuun sen ollessa auki ja pyykkikoriin. Ehkä se on siksi surullinen, kun näkö huononee? Se oli myös pennuille tänään äreähkö. Ei ollenkaan oma hömeli itsensä. Täytyy toivoa ja seurata sen oloa. Että jos se siitä, kun pääsee sinuiksi asian kanssa. Kurjaa on!! Hiisi on aina ollut meidän lystikkäin olentomme! Mennyt ja nauranut. Ihan kaikelle. Nyt sen olo korostuu, kun "vanha Hiisi" on kadonnut. Mutta ehkä se tulee takaisin? Toivon sitäkin, kovastipaljon!!

Mutta täytyy olla iloinen siitä, mitä tänä vuonna on saatu. Särppä ja Tony aloittivat agiliidon virallisesti. Kolme starttia ja monta onnistumisen iloa treeneissä. Älkää käsittäkö seuraavaa väärin: mä oon Säröstä IHAN pikkuisen kade tuolla agibaanalla.. ikinä en sitä itselleni agiin vinkuisi tms. Mutta mä tykkään jukelittoman paljon sen työskentelystä... :) Lisäksi Särö ja Xy ovat saaneet molemmat näyttelymenestystä: molemmat saivat ykkösruusukkeen. Särö sai sertin ja Xy kaksi setiä sekä cacibin. Sääppä tuli isäksi saaden kaksi tyttöä ja kaksi poikaa Hymyn kanssa! :) Carro puolestaan sai toiset pentunsa!! Ja siirtyi agilityn kakkosluokkaan. :D (vaikkei kukaan olisikaan sitä uskonut *hihittää*) Repo on pysynyt terveenä ja iloisena, omana itsenään, toisen silmän näön "lähesmenetyksestä" huolimatta. Hiisi on jo 10,5- vuotias ja on yhä täällä, meidän kanssamme!! Minä taas sain kunnian tulla tädiksi ja olen suunnattoman onnellinen Sisusta!! Ja Tony on saanut lempilelunsa: moottorikelkan sekä ripakopallisen varusteita siihen puuhaan. Suht terveitä ollaan molemmat. Ja ystäviä on ollut tukena ja apuna läpi vuoden: siitä teille iso ISO kiitos!! Kaikesta. Kaikille teille!! *halii pitkään* Töissäkin on mennyt paremmin, kuin pelkäsin. :) Uusi pesti onkin ollut "ihan jees". :D Vielä, JOS yksi pennunen jää asustelemaan kotiin MUN harrastuskaveriksi, niin vuosi on ollut aikalailla ihana. <3>

Surua vuosi toi Demin menettämisen myötä. Mikään ei ole ikuista.. tiedän sen. Mutta menettäminen sattuu aina. Etenkin rakkaan. Mutta lepää rauhassa Demi: sydämessämme säilyt ja asut aina.

Mutta tämän kuvan myötä: Hyvää uutta vuotta kaikille!!!


3 kommenttia:

 1. Onnen kultajyviä ja menestystä sinne uudelle vuosikymmenelle!
  Pennet, tosi söpöjä :=)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa vuotta 2010 koko sinun perheelle, kaksi-ja nelijalkaisille!
  Toi Sello-juttu sai kyyneleet silmiin, ei tätä maailman julmuutta tajua, ei, mutta toivottavasti tälläisiä uutisia ei tarvitsisi ensi vuonna lukea=(
  Suurin ajatuksin ja toivein ensi vuoteen...ihanaa jos jätät pennuista yhden kotiin, saat toisen agikaverin itsellesi (eikä tartte Tonya kadehtia=D )
  Karvaisille kavereille rapsut=)))
  -Jaana&co-

  VastaaPoista
 3. Hyvää Uutta Vuotta teille, koko porukalle! ;)

  VastaaPoista