lauantai 26. joulukuuta 2009

Hillunta alkaa

Jihuu! :DPennut alkavat olla hauskassa vaiheessa. Eivät kaatuile enää joka askeleella ja oikein jo juoksevat! :D Jopa laukka-askelia on esitetty, hienosta ravista puhumattakaan. ;) Hännät heiluvat jo meikäläisellekin ja pusuja saan päivittäin. Aika ihanaa.. <3 Murina ja ärinä on välillä hurjaa: kaikki tuntuvat rakastavan omaa saundiaan. Ja mikäs siinä on äristessä. Räminäpurkki kyhättiin eilen ja siitä pennut tuntuvat tykkäävän leluna. En tiedä mikä siinä niin kiinnostaa, sillä eivät ne sitä edes joka kerta saa liikuteltua, vaikkei sisällä montaa kiveä olekaan. Joku siinä viehättää. Tony piti tänään kattilasiedätystä ensimmäisen kerran. Tiputteli kantta kivilattialle. Eka tipautus hätkäytti pikkuisen, muttei sitten enää. Ääniin on hyvä tottua. Nyt sitten samalla julistan vierailutoiveen ilmaan: KAIKKI kynnellekykenevät meille kylään, kiitos!! :) Pennut saisivat nyt tottua kaikenlaisiin ihmisiin ja käsiin, hajuihin jne. Carro on yhä sitä mieltä, ettei meille tarvitse vielä kenenkään tulla, mutten kysy sitä asiaa siltä. Joten pliis, tulkaa!! :)

Simmottei. Lihakermis uppoaa ja sekaan on laitettu jo muutama turvotettu nappula per ipana. Vaalea tyttö syö "nihkeimmin", tumma ja poika syövät hyvällä halulla. Ja en oo vaaleastakaan huiolissani: sekin syö välillä ihan kunnon mättöjä. Äidin maito vaan on NIIN hyvää.. ;) Ja niin sen kuuluukin vielä olla. Yksi huoli kyllä on -taas- ilmassa. Pojalla vuotaa silmät. :( Minä oon niitä huuhdellut, muttei ole auttanut. Pitää toivoa, että se siitä. Ja jossei, niin eläinlääkäritarkissa sit katotaan. Silmäpeilaus on 14. tammikuuta ja sirutus edellisenä päivänä. Sit nassikat on kuusi viikkoisia. Mihin ihmeeseen tää aika katoaa?!

Meillä on ollut kuusi sisällä kaks päivää. Kannettiin vasta aattoiltana sisään ja koristeltiin, kun ennemmin ei oo ennätetty. Kiirettä.. Sisua ihastellessa.. <3 ja muutenkin. No, kuusi varisee IHAN törkeän paljon!! Sit, koska pennut on vallanneet olkkari-keittiöakselilta yli puolet, on kuuse ollut tällä kertaa makkarin- ja ulko-oven välissä. Ja koirat osuu siihen AINA. Ovat ihan neulasissa jatkuvasti.. Päätettiin, että kuusi saa hatkat tänään. Surullista, sillä sen tuoksu on ihana!! Mutta tuo havumäärä on valtava. Ikinä ennen ei oo näin varissut. Mä imuroin, kun pennut heräävät; saa neulaset kyytiä ja pennut taas ääniä. Nukkuessaan oon imuroinut ennen ja siiteivät ole piitanneet mitään. Nyt otetaan sama hereilläollessa. Se aika on vaan vielä aika lyhyt hetki.. sitten taas uni voittaa.

Näin. Mut eipä muuta. Uuden albumin kyhäsin tänään: linkki kotisivujen etusivulla, jos haluaa katella.

6 kommenttia:

 1. Ompa pennut kasvaneet huimasti. Niin se aika vaan menee nopeesti.

  T Minna & co

  VastaaPoista
 2. Käsittämättömän somia pentusia :) Nuo äiti+lapsi-kuvat ovat ihan mielettömän liikkiksiä <3

  VastaaPoista
 3. Toi kuva äitistä ja vauvasta on niin liikuttavan kaunis... ne on maailman tärkeimmät toisilleen <3
  Voi kun oltais lähempänä, niin tulisin ehdottomasti nuuskuttelmaan pentuja;)

  -Jaana&co-

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia pennuista ja tuo otsikon äiti-lapsikuva on valtavan suloinen, niin liikuttava. Tää tahtois kyllä tulla joskus lapsosia ihailemaan...

  VastaaPoista
 5. Hei kuulkaas: määhän julistin avoimen kutsun!! :) Eli teretuloa!! Voi tekstata, mailata tai soittaa ja sopia aikaa. Moon iloinen!!

  VastaaPoista
 6. Epäiletkö, ettei me haluta pennejen kuvia katsella ;) ?
  Mukava vierailla sivuillasi muutenkin aina lukemassa kuulumisia. Mukavia loppuvuoden päiviä sinne ja rapsutuksia koirille.

  VastaaPoista