perjantai 30. syyskuuta 2011

MHKO

Oon mä. Virve kävi hieromassa tytöt eilen. Myrtti oli NIIIIN huonossa kunnossa, että mä en melkein kestä... Ja oon tosi, TOSI pahoillani.. Mypalle. :(

Etupää oli jees, selkäkin suht jees, mutta pakarat ja reidet.. :( Ne oli tosi huonossa kunnossa. Ja me Virven kanssa mietittiin, että tullut varmaan just siitä, miten hakkaa takapäätään keppeihin.. mistä mä viime päivitykseen kirjoitin.. ja mä en ole älynnyt, että se tekee sille hallaa!!! Voi mua onnetonta..

Nyt taukoa agiliidosta ja hellää hoivaa tytölle. Hirontaa, lämpöhoitoa ja BOTtia. Verkkoloimi tilauksessa... tuo on niin tönkkö tuo tavallinen bot.

Toivotaan että pian on tyttö entisensä. Ja emäntä taas paljon viisaampi.. *huokaisee syvään*

Bonuksena meidän perheen fiiliksiin: Huldalle nousi viime yönä rokotuksen seurauksena kuume tasan neljäänkymmeneen.. voi vide kun mä vihaan noita piikkejä.. siitäkin kun tietäis sen viisasten kiven.. vaan sitä kun ei ole..

Näin. T: surullinen Miira.

6 kommenttia:

 1. Miira; -Mypa vaikuttaa sellaiselta 'aina satatuhatta lasissa agisheltiltä kuten Pansku' ;-) Älä ota huonoa omaatuntoa, kun Mypa on kuitenkin nauttinut harkoista täysillä:) Täytyy vain parannella kolhuja:/ Tsemppiä!

  Pikaista paranemista myös pikku-Huldalle!

  VastaaPoista
 2. Höh :-(. Pimuhan kans aikoinaan törämili ainakin alkupään keppeihin eikä näyttänyt kovin kivalta.

  Mulla tuli sellainen mieleen, että kun sulla kerran on kaaret käytössä koko matkan (jos oikein olen ymmärtänyt) niin oisko mitään ideaa laittaa kepit suoraan tai lähes suoraan, lelu päähän ja koira remmiin. Se saa kiskoa itsensä lelulle, jolloin ui kepit. Tolla tavalla opetin Gimman pujottelemaan ja voisin sanoa, että menee aika makeesti, ainakin mun mielestä :-)

  Voi se kuja olla kujanakin, mutta idea se, että pidetään vähän vastaan, että koira oppii "uimaan" ne kepit. Mutta mä kyllä kokeilisin suorilla tai lähes suorilla nyt. Ja remmi tiukalla, että ei pääse tekemään väärin. Toki ne kaaretkin on sitä väärin menemistä estämässä, mutta kun kirjoitit, että silti törmäilee niin ei ehkä auta niin kuin pitäisi.

  Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tuulikki ja kiitos Kati!! *halii*

  Jahka saan Myrtin kuntoon niin mä kokeilen tuota suoristamista ja kiinnipitoa.

  Miten siitä edetään kulmiin ja kauempaa lähettämiseen jne. Juoksetko aina mukana? Ja koska päästetään irti? :)

  Miira

  VastaaPoista
 4. Ja peeäs: mä en meinaa MILLÄÄN saada kommentoitua.. näemmä onnistuu kun oon anonyymi mut kirjautuneena sisälle.. niin maan kummallsta. :(

  mä viä

  VastaaPoista
 5. Kulmat voi ottaa heti mukaan kuvioihin. Remmillä pidetään vastaan, jos meinaa mennä väärin sisälle. Gimmalle tuli jotenkin itsestään tuolla systeemillä varmat sisäänmenot.

  Mä päästin irti (muistaakseni) siinä vaiheessa kun ei enää hetkeen tarvinnut jarruttaa hihnalla. Mulla oli siis vaan alussa kaksi kaarta kun en omista enempää. Eli autoin remmillä myös silloin kun meinasi pujotella väärin. Kun päästin irti pujottelemaan niin vauhti hidastui ihan älyttömästi. Silti sen tyyli oli hyvä ja kun varmuutta tuli lisää niin vauhtiakin tuli listää.

  VastaaPoista
 6. Lisäys vielä, itse tulin siis vähän takana aina, että sain pidtyksi paineen remmissä. Tuon tavan huono puoli on tietenkin tuo, ettei pysty vedättämään eikä ottamaan sivulle etäisyyttä ellei ole apuohjaajaa käytettävissä. Minä kun itsekseni treenasin niin jouduin tekemään aina noin. Aika äkkiä sitten kun päästin irti aloin tehdä eri variaatioita oman paikan suhteen. Mutta jos sulla on appari käytettävissä niin sille remmivastuu ja itse voit sitten mennä missä vaan :-)

  VastaaPoista