tiistai 11. lokakuuta 2011

Vähän jo parempi

oli Myrtti eilen. Itseasiassa jo jonnin verrankin parempi. Reidet ja pakarat oli jo suht hyvät, nyt reagoi enää lanneselkä. Eilen saatiin VIHDOIN myös uusi verkkoBOT. Edellinen oli liian iso (se, joka tuli viime viikolla) joten paksu takki on ollut kovasssa käytössä.. Oli pikkuisen taas nuo koot muuttuneet ja ne sekoitti mua.. Myrtin takki on nyt sit kokoa 40. Jos joku pähkäilee takin ostamista niin osviitaksi. :)

Muuten ei ihmeempää koirarintamalla. Aika hiljaiseloa on ollut, kun ei ole päästy treenaamaan. Myrtti taukoilee vielä ensi viikon; haluan sen oikeasti kuntoon. Juoksu loppui juuri (eilen eka päivä, että kukaan ei yrittänyt astua ketään.. :DD) ja nyt voisi mennä ihmisten ilmoille. Jahka pikkusilakka on pesty. Myrtti on tällä hetkellä AINOA joka ei muuten tarvisi pesua: se on AINOA josta ei tipu karva.. muista tippuu niin julmetusti tukkaa, että mä en saa enää yhtään kicksejä kampaamisesta. En vähintäkään väristystä. Mietin just eilen, että Carro oli vuos sitten Messarissa. Se alkoi näihin aikoihin tiputtaa muhkeaa tukkaansa. Ja ei ole vuoteen tehnyt kunnon turkkia, vaan tiputtelee sitä tämän tästä.. very kiva... Sit nuo pojat päälle, joskin niillä näyttäis menevän normi kevät-syksymeiningillä. Myrtti tekee nyt ekaa kunnion tukkaansa, joten sen vois teoriassa ilmoittaa joskus tammikuussa näytelmiin.. ;) Tai ehkä jo joulukuussa.

Niin ja hei: meinasin unohtaa kaks hienoa uutista: Felix (T. Half-Blood Prince) on läpäissyt testin ja päässyt alkeiskurssille: Ihanaa ja hienoa!! Agilityelämä kutsuu heitäkin.. ;)

Ja Oodi (T. Chamber Of Secrets) on käynyt vinttareiden viehekisassa ja saanut 89/100 pistettä!! Sijoitus jaettu viides.. ;) Oon niin ylypiä näistä pikkuisista!! Kaikista.. :DD

1 kommentti:

  1. Kiitos osviitasta :D Tosin näin arvelinkin, kun sovitin Lillille 37-senttistä loimea ja se oli hiukka lyhyt. Täytyis kans hommata Lillille. Pähkäilen vaan ostanko paksumman vai verkkoloimen.

    Ja minen liioin yhtään tykkää, Iitusta lähtee tupoittain karvaa ja se on ilmoitettu S:joelle - ja periaattees se pitäis pestäkin vielä. Saas nähdä, miten täs käy, kun melki kolme viikkoa pitäis vielä karvat pysyä... no huonosti... :(

    VastaaPoista