lauantai 24. heinäkuuta 2010

Tvättmaskin

bor här. :) Pestiin tänään nelikko ja huhhuh.. On siinä vaan hommaa, vaikka neljä kättä hinkkaa.. Meillä Särö ajaa edelleen turkkiaan sellaisella voimalla, että tarvittiin järeämmät aseet käyttöön. Siispä shampuu odotti koko kvartettia ja nyt on villa toivottavasti kohta irti. Meinaa PIKKUISEN verran tuntua turhauttavalta siivota: imuroitiin ja pestiin tänään lattian (kolmen ässän teorian osa yksi.. :D) ja nyt jo leijuu lattialla villapalloja.. kele!! Siitä suivaantuneena sain poweria koirien pesuun, joskin Tonyn suosiollisella avustuksella. Jako oli selkeä: mulle tytöt ja Tonylle pojat. ;)

Tempaistiin ennen pesua Myrtin kanssa: treenattiin pihassa putkea. Se oli jo loivalla mutkalla: wow.. ;) Ensin mä olin ohjaajana ja Tony palkkamaattina: seisoi putken loppupuolella ja kun Mypa lähestyi putken loppusuuaukkoa, nakkasi pallon. Ja kas: neiti oli ihan kuumana siihen.. ;D Tehtiin muutama toisto molemmin puolin ja sit suunnan muutos. Ja pitihän Tonynkin päästä puikkoihin.. vetosi siihen, että "pääsee paremmin liikkumaan"... :D!! Joskin me ollaan nyt tehty diili, että ohjaillaan molemmat Mypaa. Tarvittaessa sit voidaan kumpi vaan sitä ohjastaa ja uskotaan (vielä), että se tekee koirallekin hyvää: ei totu yhteen ja samaan tyyliin. Lopuksi Tony treenasi umpikulmia putkeen niin, että veivät yhdessä pallon loppupäähän putkea sisään ja sit metrin-parin päästä, hirmu tiukasta kulmasta, lähetti Myrttiä putkeen. Ja jessus: SE MENI!! :D Oli ihan intoa piukassa siitä pallostaan, joten siinä syy. Ja hyvä syyhän se onkin.. :) Ns. lähtöön jääminen on vielä tiukassa; ei meinaa kestää jäämistä: nousee, hiipii, nykii.. Joten siitä oma treeninsä: istu-odota-paluu-palkka. Hyvä niin. Sen kanssa on kyllä kiva treenailla. Edes tälleen pikkuisen.. ;)
Eilen sit oltiin äidin häissä.. :) Äiti meni siis naimisiin ja päästiin juhlimaan tapahtumaa, jota lapset harvoin pääsevät näkemään: oman vanhempansa naimisiinmenoa! :) Oli mukava, pieni tapahtuma ja oli ihana nähdä äiti niin onnellisena. Mä haluan -jostain syystä- laittaa tähän kuvan eiliseltä: siinä ollaan me "kaikki kolme". :)
On tuo maha aikamoinen pallo jo, mutta uskokaa tai älkää: se kasvaa keskikäyrän alla, joten se vois olla paaaaaljon suurempikin. :)
Sit viime ke oli Huldan kanssa se sairaalakeikka. Ultrattiin ja tutkittiin hyvin: päästiin taas käyrillekin ja HUH: kaikki kunnossa!! Neiti oli oikeinpäin, pää alhaalla, muttei vielä kiinni. Sykkeet ja liikkeet olivat hyvät, verenpaineet jne. kunnossa. Nyt sit "vaan" odotellaan. Eilen tuli taas kivuliaita supistuksia (oletan niitä siksi), muttei säännöllisesti ja ne loppuivat omia aikojaan. Höh.. en olis uskonut, että kaipaan kipua.. :D! No en mä sitä, mutta sitä, mihin sillä asialla pääsee.
Moni kysyy, jännitänkö synnyttämistä. En oikeestaan. En mä tiedä, mitä odottaa. Enemmänkin mä jännitän sitä, milloin se alkaa.. Aatelkaa miten noloa, jos vedet esim. menis Cittarin käytävillä!! Tai jossain muualla julkisella paikalla.. No, eipä sillekään mitään mahtais. :D!!
Tässä vielä yks tän päivän saavutuksista: Tony laittoi makkariin Huldsulle sängyn.. :) Ollaan päätetty, että nukkuu tuossa alkuun yönsä: saatiin se kaverilta lainaan ja kovasti on kehuttu netin ihmeellisessä maailmassa tuota riippukeinua. Josko se meillekin olisi hyvä. Toivon niin. Lisäksi meillä on äippäpaukkausen reunapehmusteet, pinnasänky ja kehto.. :D Että siitä voi sit Hulda valita mieleisensä.. :)


Enää 11 päivää laskettuun aikaan... KÄÄKS.. :D Kohta mä oon siinä pisteessä, että kolmen ässän kokeilu otetaan käyttöön.. ;)
Lilypie Pregnancy tickers
peeäs: jos joku jaksaa ihmetellä, mitä mun blogin taustalle tapahtui eilen ja toissapäivänä, niin selitys: sain ilmoituksen, että silloinen tausta (uus) lakkaa toimimasta pe. Siispä to iltana mä poistin sen ja laitoin "perusasetuksista" järkyn raidallisen hetkeksi. Sitä ennen koetin miljoonaa erilaista, mitkä ei miellyttäneet lainkaan.. joten jos joku olis käynyt to mun blogissa illan mittaan, niin olis joka kerta ollut erilainen, järkky tausta oottaassa.. :D! Nyt on -hetken- tuo paikoillaan. Se on musta muuten ok, mut kestää aika kauan latautua.. Katotaan kauanko jaksan olla taas kyllästymättä.. tai sit se pysyy, jos saan "muuta ajateltavaa".. ;)

7 kommenttia:

  1. Hih, mä kävin täällä silloin kun oli järkky tausta ja aattelin, että onpas Miira taustan valkannut, vähän outoa. Nyt ymmärrän paremmin...:)

    VastaaPoista
  2. Taas kerran ihana kuva, nyt ihmis-sellainen<3 Sä oot todella kaunis!
    Huippua, että Hulda pian tulee!

    Terkkuja kaikille!!!

    -myö-

    peeäs: Into oli tänään mukana agikisoissa ja se kukkoili koko tolla reilun 4 kk tuomalla elämänkokemuksella aika monelle koiralle...varsinkin niille, jotka rähisi meillepäin...että sillai=) Luonnetta ainakin on ukolle siunaantunut...

    VastaaPoista
  3. Heips!

    Jaksamista viimeisiin päiviin! :) Mutta kokemuksen syvällä rintaäänellä totean, että älä tuijota liikaa siihen laskettuun päivään...

    Nimim. sekä Henni että Eero 10 päivää yli!

    VastaaPoista
  4. PS. Se piti vielä sanomani, että ihana tuo sun vattas. Varmaan on jaksamista tuon kanssa. Muttei onneksi tartte enää kovin kauaa...:)

    VastaaPoista
  5. Ihana perhepotretti! Noita osaa arvostaa *sittenjoskus*, mä inhosin mun norsu-minää, enkä halunnut kameran eteen ollenkaan. Viimeiset kuvat musta mahan kanssa on otettu about puolessa välissä ja nyt harmittaa, kun olis kiva katella kuinka iso sitä olikaan :) Mut sie oot kyllä niin hehkee, ettei ikinäkoskaan uskoisi, että oot noin lähellä laskettua aikaa :)

    Ja toi riippukeinu on aivan ihana!!!

    Tsemppiä loppurutistukseen ja terkut koko laumalle!

    VastaaPoista
  6. Ihana kuva teistä! <3

    Terkkuja koko poppoolle! :)

    VastaaPoista
  7. Anne: mä olinkin ihan saletti, että joku on ennättänyt näkemään ne järkyt taustat.. :D Epätoivon hetkellä sitä tarttuu niihinkin.. ;)

    Jaana: kiitos taas kauniista sanoistasi! :) Mä annan sulle vastalahjaksi "pienen vinkin": puutu heti tuohon kukkoiluun.. nimim. isä on nyt ojennuksessa.. :D

    Hilpi: moon varautunut siihen, että yli menee. Mut musta ei tunnu yhtään siltä.. mä TOIVON, että ei mee, mut varaus takaraivossa on, että menee..

    Paula: mulla on tasan kaks kuvaa mahasta.. kolme viikkoa sitten otettu ja tuo.. :D Eli en mäkään sitä oo mitenkään kuvaillut. Harmi. Nyt jo miettii, että olis ollut kiva saada omaan albumiin kuva vaikka joka kuulta.. mutta myöhästä. Ja joo: "tosi hehkee".. :D Hekeys oli illuusiota: kävin aamulla Anun taikakäsissä hiusten ja meikin suhteen.. :D!!

    Mia: terkut välitetty! Sinne kans! ;) Ja thänks.. ;)

    VastaaPoista