keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Äh

TAAS vaihtui tausta.. Mä alan tod kypsyä siihen, että linkkiin ilmestyy teksti, joka kertoo taustan katoavan niin ja niin pian ja blaa blaa.. Annan tän olla nyt hetken, koetan kehitellä sitä jossain vaiheessa, mut nyt evvvk...

Tänään käytiin Vöyrillä epiksissä. Tony ja Särö kisasivat mölli- ja ykkösten skaban. Ja nyt voi sanoa, että meni kivasti!! Särö alkaa kentän reunalla olemaan "normi"; pientä elvistelyä oli enää ilmassa ja siihenkin puututtiin napakasti ja heti. Mut jännä: se repii/leikkii IHAN eri äänensävyllä tuolla, kuin kotona.. on jotenki enemmän "tosissaan" .. ja mulkoilee muita veemäisillä silmillä.. mut pullistelee onneksi jo paljon vähemmän. Häntäkin on lepoasennossa seistessä. Hianoo! :) Eka radalta tuli femma: Tony käänsi vastaisella kädellä ja rima alas. Vaikka olivat 35cm. Harmi. Tony kuulemma ties, että se tod. näk. tulee: tippuu herkästi vahvassa kääntämisessä. Mä oon tässä kohtaa taas sitä mieltä, että ei pitäis tietää.. eli koira sais musta kestää vähän vahvempaakin ohjaamista ja tiesmitäkäsiä ilman, että rimat tippuu. Eli treeniä. Muuten rata oli aika tosi hieno. Särö polkee hurjalla temmolla, joskin haukkuu enemmän kuin normisti. Mut se ehkä kuuluu sen kisaimagoon.. ;) Oli hieno rata. Rata oli muuten mölliksi harvinaisen "ohjattava": ei ollut perinteinen suoraa-putkikäännös-suoraa. Vaan oikein oli heti alussa neliötä tms.

Ykkösten rata meni kanssa tosi hienosti: ainoa virhe tuli keinun ohituksesta: suorasta putkesta keinulle, mutta putki osoitti ohi keinun ja kauempana siinsi jo uusi putki: Särö juoksi ohi keinun, kun Tony oletti sen poimivan keinun. Mutta ei siinä muuta sitten ollutkaan. Ihanaa menoa ja hieno oli katella. Videolla ne on: pitää kattoa jos joskus saisi ladattua juutubeen vaiks. :) Mä oon niin hirmu ilonen, että Tony alkaa taas innostua.. :)!! Josko vaikka se siitä!! Virallisiinkin on ilmoitettu: Lapua 8.8 ja sit olis vassilla tulossa kahtena päivänä, muistaakseni. Elokuussa kans.

Meillä oli koko nelikko mukana ja mä koetin vähän Mypan kanssa puuhailla. Son IHAN hulluna uuten minipalloonsa, jolla leikkikin intopiukassa radan reunalla. Mutta... se kele on keksinyt, mitä hommaa siellä radalla muut tekee ja JOS ei ole tekemässä mun kanssa mitään, niin laulaa sinne.. haukkua en sen anna, joten se laulaa.. kuulisitte.. :D! Huoh. Pitää kattoa, mitä asialle voi tehä.. vai voiko mitään. Hassu apina se on. ;)

Sit vielä perinteiset Huldauutiset. Tänään 39+0, eli tasan viikko laskettuun aikaan. Neuvola oli kanssa tänään. Hulda on nyt laskeutunut ihan alas ja pää on kiinni. :) "pää kiinni, kulta"-huutelu on auttanut. :D! Nyt sit uotellaan. Neuvolassa oli muutenkin kaikki hyvin, joten rauhallisin mielin oottelemma. Painetta, vihlontaa ja jomottelua on, mutta sitä on ollut jo jonkin aikaa, joten en ole mitenkään niistä "enää innoissani". Hirmu paljon mieluummin mä alkaisin lykkiä vaunuja, kuin kannella vielä viikkotolkulla tätä mahaa.. mutta, maksimmissaan enää 21 päivää: sen mä kestän vaikka päällä seisten! :) Ja sanottakoon vielä, että koska NIIN moni on mua säälinyt " sulla on täytynyt olla ihan kauheaa"-kommentein (viittaavat kuumuuteen), että EI oo ollut. Meillä on ilmastointi kotona ja täällä on ihan mukavan viileää. Kuuma on kaikilla muillakin: en oo mitenkään surkeana lainkaan. Aikansa kutakin ja on tässä puolensakin. :) Joten, oottelu jatkuu.. :)

Jiikoo: tässä eiliset epikset. Ensin möllirata:



Sit ykkösten rata:

4 kommenttia:

  1. Hitsi, olisi hauska nähdä Särön meininkiä! Eli filmiä odotellessa... ;-)

    Krum räksyttää radan reunalla jo nyt, vaikka se ei tasan tarkkaan tiedä, mitä muut esteillä puuhaavat. Ehkä se on joku paimenkoirajuttu tai muu vastaava.? No, emmä huolestu asiasta, koska arjessa Krum ei hauku koskaan. Tai siis, so far so good.

    Tsemppiä tulevaan koitokseen.

    VastaaPoista
  2. Olipas hienoja ratoja! Ja Tonylle tuli jopa kiire... toivotaan, etä nähdään pian livenä kisakentillä : )

    VastaaPoista
  3. Onpas hyvän näköistä menoa Tonylla & Säröllä:)

    VastaaPoista
  4. Tuo sääliminen on niin tuttua. Yksin sano, että ei missään nimessä haluais olla tollasen mahan kanssa. Kehtaaki. Itehän me ollaan nämä mahat haluttu! Tsemppiä loppuun, mulla on menossa 12. ylipäivä, vasta 42+2 on se takaraja Espoossa...

    Terv. Jonna V.

    VastaaPoista