sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

ylämäki alamäki ylämäki alamäki yhdessä kulkiien..

Jaaha. En tiiä, mitä sanois. Paitsi että olipa kiva weekendi! :) Mut mä alotan alusta. Perjantaista.

Repo Einari kävi silmäkontrollissa Kirkkonummella Vanhapellon Päivillä. Hyviä uutisia: silmä oli ookoo: ei kaihia enentynyt, kiinnikkeet ennallaan, paineet normaalin tasolla jne. Kortisoni tippa vaihettiin pois toiseen. Huonot: tää uus tippa tuntuu sattuvan silmään! :( Täytyy huomenna soittaa lääkärille, että mitäs nyt.. Mut hienoa, ettei ole menty silmän kanssa alaspäin!

Sit, lauantai, meni Lintsillä. Ihana paikka ja valtavan hieno sää!! :) Kiitos Era, Jari, Elias ja Tony mukavasta päivästä!!

Ja tänään: mentiin aamusta Eran ja Millin sekä siis mä ja Carro sekä Tony ja Särö treenaan "kotikonnuille".. ;) Särö teki elämänsä ekoja vieraita esteitä. Eraa ja mua vähän kans jännitti: musta oli jännää "esitellä" Kaapeli Eralle ja Eraa jänskätti treenata pitkästä aikaa kimpassa! :) Eli kaikilla lisäjännitystä omasta takaa.. :D No siis. Carron eka radanpätkä oli tahmee. Se nyt "silleen meni". Mut sit mä ravistelin itteni hereille ja jumankekka ku oli kivaa!! !!!!!!! Ei rimoja, kurvit pienet ja nätiti! Puomi kusi, paitsi ekalla kerralla oli hieno. Sit kepit avokulmasta (joskin kaarilla, jotka pelasti ainakin kerran). Mut silti: makeelle tuntui!! Ehkä.. josko... tai no ei.. tai silti ehkä! :)

Särö meni kans hienosti! Ei haitannut vieraat esteet tms. MUTTA.. sen A on paha. Se hyppää harjan yli niin, että selkä notkahtaa väärään suuntaan. Ei voi jatkaa noin. Edotuksia? Millä sen saa hyppään harjan yli, mut niin, ettei selkä notkistu väärinpäin? Niinko Kaa. Sit kirkkisläisten pikkurengas oli vaikee sekä mamille että pojalle. Mut hyvää teki silti. Aah.. :) Mä tyksin katella noita.

Ja sit Minni-peetu ja Era. Olipas ihana nähä niitä!! Milli on kyllä mainio, mutta hemmetin haastava koira. Sen kans PITÄÄ tehä, eikä meinata tehä. Se tarvii oikean otteen, minkä Era kaivoikin esiin. Vielä, kun ne pääsis kisaileen ja treenaileen niin, että rutiini iskee. Ni son siinä!! :)

Kiitos Alaskoille mukavasta viikonlopusta, taasen. Myö soithelemma ja pitää miettiä, että jos vaikka sitä.. ;) Juu nous... Nymmä jatkan jännään, josko mä tuun rikkaaks!! :D Kiaraa... pliis meik mii rits!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti