torstai 18. kesäkuuta 2009

Hullu fiilis

istun (no, makaan) hotellihuoneessa ja surffailen. :) aika mellevää. Tony lupas viedä koirat lenksulle ja mä saan huilia. Reilu meininki.

Eka yö hotellissa takana. Koirien kanssa meni muuten hyvin, mutta... voi kiesus että mä vihaan laminaattilattiaa!! Siis se ÄÄNI!! Särö diibbaili pitkin yötä ja kynnet rapisi ja rapsi ja rapisi.. tää sänky on normia korkeampi ja Särö ei pimeässä päässyt kunnolla sänkyyn: mätkähteli päin reunaa, kun jalat luisti hypätessä alta.. ja se töminä yhistettynä siihen rapinaan.. ens yönä mä tukin korvat tulpilla. Ja ens yönä mä luulen, että täällä on hipihiljasta muutekin. Tänään on nimittäin riittänyt äksöniä: aamulla tehtiin abaut vitosen lenkki tuolla jumalaisen hienossa kangasmetsämaisemissa! On se hienoa!! Sit mentiin Minitiimiin kylään ja voi jesta, kun mä tykkäsin!! Miina oli just niin mukava, kun mä oon epäillytkin (hih) ja tuo Minitiimin koiraväki sitten!! Nunon toinen puoli tuli rytinällä esiin, kun astuttiin huoneeseen!! :D Nyt mä tiiän, miks Miinan sivuilla lukee, että Nuno on köysivetomiehiä.. ;) Samoin kaksi muuta miestä tunki naamalle, suuhun ja rapsuteltaviksi. Naisväki oli hillitympää, muttei pätkääkään varautunutta. Miina: hienoja koiria teillä!! :) Bonuksena, piirakan lisäksi, oli opettavainen shelttioppituokio. Käytiin pöydällä läpite seitsemän shetlantilaista hyvine ja huonoine puolineen. Ja mä luulen, että jotain mä konkreettisesti opinkin. Se on aivan eri, kun on, mitä verrata. Että kiitos vaan, oikein kovasti!!

Sit Tony läks lenkittämään kvartettiamme tuonne vesisateeseen. Aikoivat kiivetä laskettelumäen päälle.. mä jäin suosiolla huiliin.. haloo, kuka sinne nyt haluaa kiivetä?! Tulivat just takas ja koirat on ravassa korvia myöten. Kiva pestä niitä pienessä suihkukopissa.. ;) Jätin ne hetkeks partsille: saa pestä yhtä kerralla ja hakea seuraavan vasta, ku edellinen on redi. Noh, ei mitään, ideana jees, mutta kun Tony tuli sisään, ni Särö ei ollutkaan enää partsilla.. Mä ehin hetkeks säikähtää.. kunnes.. se oli mennyt naapurin puolelle sellasesta kissankokosesta raosta!! Ja.. kiva.. sei "mahtunut" enää takas. Onneks naapurit oli huoneessaan.. nainen tuli sit.. nii.. VALKONEN juhlatakki päällä nostaan Säröä takas.. ja kyllä.. Särö oli edelleen korvia myöten ravassa.. noloa.

Mut, semmosta. Nyt "pitäis" lähteä kylpeen tuonne alas ja sit syömään Rossoon.. :D Ikävää tää lomailu!! :) Toivotaan, et huomenna ei satais koko päivää.

5 kommenttia:

 1. Hauskaa Juhannusta teidän koko poppoolle=)

  toivottavat Jaana & co Kuopiosta

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hauskaa Jussia meidänkin poppoolta :) Outoa olla kotona, kun yleensä on oltu agiliitämässä ;)

  VastaaPoista
 4. Hihih ;) Kiva, että te ette järkyttyneet mein vierailusta. Tervetuloa uudelleenkin! Oli TOSI kiva saada teijät kylään!

  Mä täällä repeilen tuolle valkoinen juhlatakki-jutskalle... ;D

  t: miina.

  VastaaPoista