torstai 16. kesäkuuta 2011

OMG

oon TÄYSIN unohtanut hehkuttaa Särön lapsien hienoa menestystä!!! Mennääs ikäjärkässä: Nappulavaaran tytöistä Aamu (N. Aamu Aurinko) on kisannut Norjassa ensimmäiset viralliset agilitykisansa Jennin kanssa (Norjassa kisaikäraja on 12kk) ja oli männynnä hienosti!!! Mahtavaa!!! Toinen tyttölapsista: Priima (N. Päivän Säde), on misseillyt aivan mielettömän hienosti jo edellisvuonna saaden Eriä toisen perään. Nyt tämän vuoden näyttelysäännöillä tuntuu sama meno jatkuvan: Pieksämäeltä Elena Ruskovaaran kehästä ERI, NUO1 ja SA. Onnea Riikka ja Priima! Tässä arvostelu, jonka nappasin Eran blogista "Vahvarunkoinen, sopivaluustoinen, hyvin linjakas narttu. Sopiva sukupuolileima. Pitkälinjainen pää. Keskivoimakkaasti kulmautunut. Hyvin tyypillinen ylälinja. Hyvin kaunis, etenevä askel. Miellyttävä käytös ja esiintyminen."

Koko nelikko on hurmannut meidät ja muut upeilla luonteillaan. Oon tosi tyytyväinen koko sakkiin, kuten niiiin moni muukin.. ;) Nappulavaaran Ilta Villi "Vauhti" treenailee agiliitoa ja Johannan ja Vauhdin kuulumisia näkee tuosta blogilinkistä oikealla.

Sit Jaanan kasvatit: Decision Fearless Fighter alias Into ja Decision Dare Dude eli Krum. Into on käynyt näytelmissä viime viikonloppuna myöskin Pieksämäellä Elena Ruskovaaran kehässä. Tässä arvostelu: "Oikea tyyppi. Vielä pentum. Kauniit pitkät linjat. Ilmeikäs mallikas pää. Kaunis niska, vaikkakin etu-asent. etu-osa. Kyllin riittävä rintakehä. Sopivat takakulmaukset. Seisetessään kaunis. Askellus vielä pentum. Ajoittain korkea häntä häiritsee" JUN ERI JUK4. Onnea vielä Jaanalle! :) Inton päässä näen niin hirveän paljon Säröä, että välillä oikein liikututtaa.. :) Into on myös agiliidanut ja käynyt lammaspaimenessa. Ja yksi Inton tärkeä harrastus on maailman rakastaminen. Se kun tuntuu "pussaavan hengiltä" kaikki lähelle tulijat.. ;)

Krum sen sijaan on kunnostautunut Aamun lailla aksassa ja ovat kisanneet Norjassa lomaillessaan myöskin. Video on nähtävissä Krumin blogissa, johon linkki tuossa oikealla palkissa. Niin Into kuin Krumkin jatkavat isänsä ylpistymistään omaten ihan superhienon luonteen. Tietenkin molempien pentueiden emät ja kasvattajat niittävät oman osuutensa kunniasta, kuten koirien omistajatkin. Mutta en kykene sivuuttamaan isän roolia ihan olan kohautuksella. Nää Sääpän pennut kun vaan on niin hienoja.. :)

Ugh.

Ja OMG2: miten mäoon voinut unohtaa laittaa tähän pisteen iin päälle: KAIKKI tutkitut pennut (Nappulavaaralaisia kuvattu kolme ja Jaanan kasvatit molemmat) ovat olleet terveitä lonkiltaan, kyynäriltään, polviltaan ja silmiltään!! :) Krumilla ja Penalla on toinen kives jäänyt vatsaonteloon mut hei: täydellistä ei olekaan ja jos sillä päästään, niin jo on hienoa!! Onnea Jaana, Era, omistajat ja mä! :D

3 kommenttia:

 1. Nysse arvostelu on muuten siellä blogissa. ;)

  Halit kaikille!

  VastaaPoista
 2. Niin, ja sen lisäksi, että ovat terveluonteisia, ovat vielä terverakenteisiakin. :-)

  Ei meidän ole tarvinnut hävetä Krumia kertaakaan. Päinvastoin; siitä on saanut olla moneen otteeseen todella ylpeä. Koirahan on aina kahden osatekijän summa, ja meidän onneksemme Krumissa ovat palikat osuneet kohdilleen juuri meille sopivalla tavalla.

  Kai tuo Krum oli sitten meidän jytkymme, jollaiseksi Jaana sitä pentuna nimitti. :-D

  VastaaPoista
 3. Ihan fiiliksissä luin ton juttusi ja olen täysin sitä mieltä, että olkaa ylpeitä Särpän kanssa:-)

  Olen kiitollinen tosta Into-pojasta...se on niin paljon, se on enemmän kuin ikinä toivoin. Lisäksi olen onnellinen Sannan ja Esan puolesta, että ovat olleet Krumiin tyytyväisiä, noi pennut ovat mulle niin järjettömän tärkeitä.

  Toivottavasti joku pääsisi koiransa kanssa vielä jatkamaan Särön geenejä... on noi pennut vakuuttaneet tähän asti:-)!!!

  VastaaPoista