maanantai 23. marraskuuta 2009

Kuulumisia

meiltä. Hyvät vai huonot ensin? Alotan hyvistä. :) Kahtokaas kuvat alla:
mä kuuntelen ekassa pikkuista kelloa.. dikidikidikidiki... :) Molemmin puolin tikittää. Ja kakkoskuvassa isoo vatta. Viimeistä viikkoa viedään. ;) Jänskää..... Pe on röntgen; sit tiedettäneen jo edes jotakin.

Sit huonot. Särön vatta.. Ei oo hyvä vieläkään. Viikonloppu ripaskaa.. vähän väliä löysää.. kiinteä sillon ja toinen tällön. Muuten löysää. Tänään Tony soitti ell:n soittoajalla; turha tukia taas, kun mitään "vikaa" ei löydy. Labrasta, painelemalla, röntgenillä tms. Ell oli tuumannut, että vatsan bakteerikanta on totaalisen päin jotakin. Mennyt siis kunnolla sekaisin. Nyt tiukka ruokavaliohoito ja JOS ei auta, niin piiitkä ab-kuuri yms. Mutta mä uskon, että kyllä se siitä. Sääppä on niin reipas, leikkisä, pirteä ja jopa rasittava.. :D Tony oli viikonlopun reissussa (pikkujoulu Tallinnassa.. joo, kyllä.. :D) ja Särö ei ole saanut "puuhastella" mitään extraa. Joten sillä on aikasta tylsää. Nyt pojan bakteerit hyvään jamaan ja elämä lähtee rulettaan!! Sama homma kävi 19 vuotta sittten Oskun kanssa.. sillä oli pitkään ja jatkuvasti vatsa sekaisin. Vihdoin ell otti meidät vakavasti. Näytteet tutkittiin ja bakteerikanta häränpyllyllään. Pitkä, vahva ab-kuuri paransi pojan. Toivotaan, että nyt menisi jopa ilman antibiootteja.. koska mä en kestä "turhia" ab-kuureja. Vaikka mikä sit on turha...

Hiisi on viime aikana törmäillyt jonkin verran aiempaa enemmän, joten oletettavasti sen näkö on huonontunut. :( Se myös tärisee aikaisempaa enemmän, jota en ymmärrä. Hiisihän sheikkaa AINA. Mutta nyt se sheikkaa jatkuvasti. Joten joku vika on.. ehkä. Tai sitten se liittyy tuohon näön huononemiseen ja sen aiheuttamaan psyykkiseen oloon? Pitää seurata. Mä uskon, että Hiisi jos kuka selviää siitä hyvin. Se on superluonteinen koira!!

Elikä siis jännää, kivaa, ahistavaa. Koko tunneskaala taas käytössä. Ihana tunnustella muljuntaa vattasta. Samalla pelottaa, että saadaanko kaikki elävänä ja terveinä ulos ja selviäähän Carro hyvin. Mutta miksipä ei.. Vielä viikko..

14 kommenttia:

 1. Kyl kaikki menee hyvin, meiltä peukut & tassut pystyssä :)

  VastaaPoista
 2. Hyvin se menee, meiltäkin kaikki peukuttaa! :)

  Voi kun itsekin saisi tuon joskus kokea..

  t: 4H-kerho vahvistettuna ajoittaisella hyvällä Tuurilla ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea synnytykseen, että tulisi maailmaan monta uutta, tervettä ja reipasta penneä :).

  VastaaPoista
 4. Minä niin myötäelän tätä jännityksen aikaa =) Ihanaa odotusta ja hyvää mieltä koko teidän poppoolle! Voi Särppä ressukka... toivottavasti herra tulee pian kuntoon mahansa kanssa, ja Hiisi pysyisi kunnossa.
  Tsemppiä =)
  -Jaana&muut-

  VastaaPoista
 5. Aaah, ihana masu <3! Tsemppiä Carrolle ja pikku dikidikidii-jengille loppusuoralle :)

  Särölle ja Hiisille rapsut, ottaa se nyt koville. Eikä Repoa sovi rapsujaolla jättää väliin, tennissukat vaan piukeena ylös koko jengille ;D

  t. Päivi

  VastaaPoista
 6. Moro!

  Jänskää jänskää pentulassa. Pidetään peukut pystyssä.

  Onko Särölle kokeiltu maitohappo tabletteja tasapainoittamaan vatsaa? Meillä sai Tootsie tammikuussa koko purkin, eli oisko ollu 50 pv? Kun tuntui ettei sen kuumejutun antibioottikuurien jälkeen pysynyt vatsa kunnossa. Ei ell mulle siitä sanonut mitään, yks homeopaattisiin uskova. Minusta se auttoi. Ja niinhän ihmisillekin annetaan. Ihan piti olla jotain sellaista missä on sitä pulveria kapseleissa.
  Hiisille rapsutuksia. Ja terveisiä Tootsielta joka ei meinaa uskoa että mummotreeniekin jälkeen käydään jäähyllä. Simppa taas oli oikein taitava tänään. Muistaa jo useimmiten kosketuslevyn hallillakin.

  T: M & T & S & C

  VastaaPoista
 7. Kokeiles syöttää Särpälle koko lootallinen Inupekt Fortea. Tiän yhden göötin, jonka jatkuvat mahavaivat saatiin loppumaan tollasella norsukuurilla Inupektia.

  Onnea odotukseen!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille!! Tsempistä, uskosta ja vinkeistä!! :) Ootte ihania!!! <3

  Särö on syönyt maitohappoja jo kuukaudenpäivät jatkuvasti. Ja nyt menee Inupekti. Toivotaan, että se auttais meilläkin!!

  Päivät vähenee... suhteessa käsienhikoiluun..

  VastaaPoista
 9. Jaaha.. katosi "jonnekin" mun vastaus. Uusiksi..

  KIITOS kaikille tsempistä, uskosta ja vinkeistä!! Oottee ihania!! <3

  Särö on syönyt kuukaudenpäivät maitohappoja päivittäin. Ja nyt menee Inupekti. Toivotaan, että auttais meilläkin.

  Päivät siis vähenee ja käsien hikoilu lisääntyy.. kääks!! ;)

  VastaaPoista
 10. Ihanaa. Nyt se toinenkin viesti tuli esiin. Enkä osaa sitä poistaa. No, se kuvaa hyvin hysteria-astetta.. :)

  VastaaPoista
 11. Ihana masu Carrolla :) Tsemppiä loppuodotukseen... Onkos sulla mammalomaa...?

  VastaaPoista
 12. On mammista. :) Ens viikko. Onneksi.. ;)

  VastaaPoista
 13. Tsemppiä vain täältäkin! Jokaiselle "tapaukselle" tasapuolisesti :) <3

  VastaaPoista
 14. Voi suloisuus tuota vatsaa :D
  Haleja ja rapsutuksia kaikille tasapuolisesti....tai no okei Särölle ja Hiisille vähä enemmän :)

  Kaija

  VastaaPoista