sunnuntai 19. elokuuta 2012

Apua

miten onnettomaksi mun päivitykset on menneet.. mut arvatkaa.. mulla on hyviä syitä ja monta. :D Ekaks: Miio on syntynyt. 17.7. klo 15.15 hän syntyi ja on täyttänyt kiitettävästi sitä olematonta vapaa-aikaa, mitä mulla melkein olis voinut olla :) Tokaks: Elli pääsi opiskelemaan ja muuttaa Seinikseltä pois: Myrtin agielämä on kuollut. Että ei ole paljon lapsille, eikä etenkään blogille, ollut kerrottavaa.

Mutta nää voisin jakaa kanssanne:

 Säröstä tuli pappa. Sen ihana tytär Priima sai Nappulavaaraan komean katraan! Onnea vielä Era!! Menkään kurkkimaan kuvia: Era lienee päivittänyt niitä blogiinsa.. ;)

Sit toinen ilosanoma: Särön poika Into on noussut jo kakkosluokkaan agimaailmassa ja meno on kyllä iloa silmälle: tekemisen riemu paistaa kauas!!

Kolmas ilouutinen: Oodi oli shelttien erkkarissa PN 5 tai 6!! :) Näin siksi, että oli siis AVO ERI 2 SA ja pääsi PN kehässä jatkoon ja kun tuomari tiputteli koiria pois, niin meidän Oopee vain misseili edelleen ja edelleen! Lopuksi oli enää kuusi koiraa ja Oodi yksi näistä. Sitten kätteli vielä kaksi pois ja Oodi oli toinen. Joten, ei paha yhtään!! Sonkin niin pikkusievä.. :D

Sit vielä kerrottakoon, että Carron misseilyt jäi sit enää haaveasteelle. Sen tukka ei koskaan kasvanut enää steriloinnin jälkeen; joulukuussa olisi tullut kaksi vuotta jatkuvaa karvanpudotusta ilman uuden tukan tuloa. Niissä verikokeissahan ei silloin ollut mitään epäilyttävää. Joten klips ja klaps. Son nyt Lellun kanssa klani. Ja NIIN sulkku <3 p="p">
Ylhäällä Carro ja alhaalla Repo :)




ja peeäs: JOS en löydä sivupäivityksiä, niin Mian ja Oodin uusi blogi asuu täällä: http://wiufsheltit.blogspot.fi/

1 kommentti:

  1. Moro! Myös Krum on nykyään 2-luokkalainen (tätä menoa on varsin pitkään) ja paimennuksen saralla JHD Decision Dare Dude. Uusia blogeja Krumilla on peräti kaksi (:D), eli paistikkaa.wordpress.com ja kratastrofi.blogspot.fi. Näistä jälkimmäistä päivitellään tosin harvakseltaan... :-) Terveiset koko perheelle ja mukavaa syksyn alkua!

    VastaaPoista