torstai 20. syyskuuta 2012

Loppulaulu

Huldan muskarissa on aina lopuksi loppulaulu. Se lauletaan, että kaikki tietäisivät muskarin siltä erää loppuvan, mutta samalla muistavan, että pian taas tavataan.

Trickteamin blogi sulkeutuu nyt toistaiseksi. Kiitos kaikille lukijoille!! Mä lupaan kirjoittaa sitten joskus taas, kun on koiramaisia tapahtumia tarpeeksi elämässä. Nyt saan yhden stressinaiheen vähemmän kun ei tarvitse tätä(kin) murehtia.

Myrtin kuulumisia voi ensi viikosta alkaen lukea Mian, Hipun ja Oodin blogista. Luulisin. Myrtti menee sinne hoitoon x-ajaksi. Kiitos Mialle jo etukäteen!! *halii* Syitä on monia, mutta tärkein syy on koiran onnellisuus. Tässä tapauksessa useammankin. Jotem nyt näin, ainakin tovi.

Sitten siihen loppulauluun. Se menee näin:


Suljen ihanan soittorasian, kierrän lauluni kippuraan.
Muiston mukavan, taskuun taputan, siihen saakka kun tavataan.
Kiitän kumarran, niian vilkutan, pian taas yhdessä laulellaan.
 
Miira
 
 


5 kommenttia:

 1. On P-poikienkin blogi entistä vaisumpi, ei enää riitä innostusta ja aikaa perusteellisempiin harkkapohdintoihin. Ja myönnetään, että fb:in lohkaisee oman aikansa, -niin että siellä kuuluillaan ja näkyillään Miira:) Hyvää syksyn jatkoa koko perheelle! :)

  Myrtille onnea uuteen kotiin x-ajaksi! :)

  VastaaPoista
 2. Sun blogiasi oli kiva lukea, osaat niin hyvin pukea ajatukset sanoiksi ja kirjoittaa elävästi. Samaa blogiväsymystä on itselläkin havaittavissa...

  Myrtin kuulumisia lueskellaan ihan varmaan Mian blogista. Ja kaikkee hyvää Myrtille sinne uuteen kotoon :)

  T: Anne, Iitu ja Lilli

  VastaaPoista
 3. Voih! Tätä blogia on ollut ihana lukea, Juvalla erkkarissa taisin sen kertoakin. Ihan samaa mieltä olen edellisen kommetoijan kanssa: kaikilla ei ole taitoa pukea ajatuksia niin hienosti sanoiksi.

  Onnea jatkoon, on ymmärrettävää, ettei kaikkeen aika riitä. Oottelen innolla sitä aikaa, kun tänne tulee se paluuviesti!

  Virpi

  VastaaPoista
 4. Blogiväsyilyä on kyllä aina välillä ilmassa -omaa blogia on päivitetty yli vuosi sitten.... voi häpeämys.

  TÄtä on ollut niiiiin kiva kyllä lukea :) Tsemppiä kiireisiin päiviin ja Myrtille hoitopaikkaan!

  VastaaPoista
 5. My friends and I absoultеly luv these types
  of e cigаrettes

  Feel freе to suгf to my ωeb-site - green Smoke intro kit

  VastaaPoista