sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kaunis nainen..

kävi Tuurissa, kaunis nainen.. ;) Pätkis oli varsinaisen tosi kaunis: oli ROP!! Onnea vielä mahrottomasti Pia ja Pätkis!! Ja kiitos seurasta ja kyydistä ja kaikesta. <3

Myrtti oli oikein mallikelpoinen. Me on oltu viimeksi kehässä 1v 8kk sitten. Abaut. Ja siinä välissä ei ole treenattu näytelmiä yhtään kertaa. Eli kertaakaan. :D Ja Miss Yy seisoi kuin tatti ja liikkui nätisti!! Pöytäkin meli melko sievästi, pientä ällötystä oli ilmassa siinä vaiheessa, kun tuomari siirtyi takapäähän. Mut se hälle suotakoon: edelleen se reenaamattomuus. Alla kuva kehästä, kuvan on ottanut Anne Peräsalo: kiitos Annelle!!!

Mun pinkeillä laseilla tuo on oikein sievä kuva.. ja koira ;) Tiesin etukäteen, että Rainer Vuorinen on nopea tuomari. Ja sen sai huomata! :) Arvostelu tapahtui pöydällä: mä kuulin koko arvostelun (liikkeitä lukuunottamatta). Ja se oli ihan painokelpoinen. Ihan hirmu paljon vaan jäi ärsyttämään yksi asia... Arvostelussa lukee näin: Kauniit mittasuhteet. Kapea pään kiila. JA SITTEN: pienet silmät. Ja tässä kohtaa mä kuulin kun Vuorinen sanoi, että KAUNIIT silmät ja ihanat, pienet korvat. Niin tämä sihteerirukka ei pysynyt messissä ja kirjoitti, että pienet silmät!! Mikä on IHAN eri asia!!! Ja ne korvat puuttuu kokonaan! Voi tsiisus kun korpeaa, vaikka mitään merkitystä sillä ei olekaan.. paitti mulle. No mut, jatkuu: hyvä rintakehän leveys, oikea hännän pituus ja karvan laatu. Liikkuu erittäin ahtaasti takaa, hyvin edestä ja sivulta. Ja muuten oon samaa mieltä kaikesta. Paitti sihteerin "lisäyksestä"... AVO EH4 oli saldo. Mihin moon tyytyväinen. :)Näin. Sit käytiin shoppailurundilla kyliksessä ja mukaan jäi "ihan vaan jotain pientä". :)

Mia soitteli myös: olivat olleet kisaamassa Oodin kanssa. Saldona kaksi hyllyä, mut Miaa nauratti: oli tyytyväinen meininkiin. Mikä on ihana kuulla!! :)

Lisäpäivityksinä pitää ehdottomasti kertoa, että Särön poika Vauhti on noussut agissa kolmosiin, sisaruksensa Pena ja Priima (kaikki Nappulavaaran lapsosia) olleet peilauksessa ja todettu edelleen tervesilmäisiksi (molemmilla joku häiritsemätön ylim. lillukarva) ja Säröstä saattaa tulla kesän mittaan paappa.. :D Eli mahtavia uutisia joka suunnalta!! Niin ja saman pentueen lapsonen Aamu on Norjan EO-joukkueessa: oonhan mä muistanut hehkuttaa sitä?! Ihan superhieno lapsikatras on meidän Sääpällä.<3

Semmost. Nyt mun on ihan must pakko mennä soffalle huilaamaan. Mua on supistellut nyt ehkä n. viis tuntia putkeen.. Vaikka musta mä oon 95% päivästä istunut... mutta reissu se on mikä rasittaa. Näemmä aina.. Mä oon kyllä toivonut, että Miio ei mene yli lasketun ajan, mut toivon myös, että ei synny ihan vielä. Sanotaan, että kolme viikkoa vielä vois vartoa. Suunnilleen. ;)

1 kommentti:

  1. Moikka! Me mennäännään 26.8 ja 30.8. Sisun kanssa näyttelyihin, tosn toi 30.8 on matsh show! Ai niin, et varmaan tiiä kuka on Sisu XD,noh... se on meiän ranskanbulldoggi ( koira), Pomo eli Bullmastiffimme tulee ehkä tonne mats shouwhon myös, ja mä pääsen esittämään ne sinne!!!!
    T: Suvex.

    VastaaPoista