tiistai 15. marraskuuta 2011

Aim ö luuser

beibii, sou vai dont juu kil mii... tiii-dappa-tiidadaa... Eiks sellanen biisi ole? Se kertonee musta. Ainakin tuo kertosäe. Mä olin eilen agilitytreeneissä NIIN huono, että oikeasti hävetti. Tony lohdutti mua kotona, etten koskaan enää tuosta parane vaan tuun loppuelämäni näyttämään ysäriaksaajalta. Ja koirani kanssa. Nais. Ja tottahan se on. Ei mulla ole aikaa enää treenata entiseen malliin ja kerta viikossa pitää mut ysärinä. Pitäisköhän kaivaa vanhat tuulipuvut esiin ja harkita etutukkaan torttua?

Treenit oli tosi kivat. Ja Myrtti meni entiseen malliin, lähes.. Ekassa treenissä mä kokeilin törkkäystä ja se periaatteessa toimi. Otin kaksi ekaa hyppyä kolmosen luota, joka kääntyi 90 astetta sivulle ja tökkäsin sinne kakkoselle, joka vietti poispäin. Sit oli kolme hyppyä rinnakkain: sinne tänne ja sinne. (ihana selitys, ysärikamaa sekin.. :D). Ja nekin meni, ekalla kerralla, hyvin. Sit mei enää osattukaan niitä.. Vaikka yritettiin.

Tokassa treenissä mä päätin loistaa. Pyysin kuollutta putkikulmaa, koska se "on meidän bravuuri". Ja tiedättekö mitä? Myrtti ei osannut sitä enää ollenkaan. Ei yhtään. Meni ekan putkensuun ohi toiseen, meni putkeen sisään ja tuli samasta reiästä ulos jne. Ei yhtään kertaa hienosti. Sain sen toki tekemään oikein viemällä palkan toiseen päähän ja auttamalla hemmetinmoisesti, mutta kamaan.. tää on ollut meidän oikea bravuuri!!!

No, näkipä meidän uus agiope, miten nolo voi olla kun on oikeasti tosi nolo.. Sit bonuksena vielä Myrtti käyttäytyi kuin ääliö näytellen maailman kilteimmälle Rontille hammasrivistöään jne. *huokaa*

No, mä jatkan tän biisin veivaamista ja meen soseuttamaan keittoni, joka liedellä porisee.. ja koetan peilin edessä sommitella sitä torttua. JA etin tuulipuvun.

4 kommenttia:

 1. Voi Miira, ysäriagissa ei ole mitään vikaa, Ritvakin nakuttaa nollia shelteillään ja sanaili tässä jokin aikaa sitten, että ysäriagilla mennään:)

  Huonoja päiviä tulee ja menee;-)

  VastaaPoista
 2. Ysäriagi :D Joo, mullakin on aika kova yritys päästä eroon tuosta, mutta kieltämättä on aika kovan treenin takana. Varsinkin kisoissa kun jännitys iskee, niin mun sisäinen ysäri puskee sisältä. Taidan pistää joku kerta sen Lagun vanhan liivin päälle...

  VastaaPoista
 3. Ysäriagi rocks! Ja kankiohojaajat kunniaan!! ;D

  Hilpi - sieluntoveri

  Toiselta nimeltään "Mitenvoinollanäinnolonäinmonenvuodenharrastamisenjälkeen"

  VastaaPoista
 4. Nyt loppu se viiltely! Huonoja päiviä tulee kaikille! Öh, noh, joillekin enemmän kuin toisille, mutta se ei ollut se pääasia! :D

  VastaaPoista