maanantai 28. maaliskuuta 2011

Meillä juostaan

Eli Myrtti on juoksussa. Siksi ei ole aksapäivityksiä tms. Kun ei päästä mihinkään.. tärpit lähenee ja Särö on kolme päivää pessyt Mypan korvia.. :D Muttei vielä ole se hetki. Sen tietää siitä, että Särö piippaa eikä syö. Ja ne TÄYTYY pitää erillään. Nytkin nukkuvat sohvalla kaikki neljä. Myrtti on liikkiksesti rakastunut Repoon.. flirttailee sille ja tekee itseään tykö. :D!! Lellu-parkaa ei vois tällä hetkellä vielä vähempää kiinnostaa.. mut kun hetki lyö, niin jo kiinnostaa Repoakin. ;) Ja selvennykseksi: Aa: Myrttiä ei olla astuttamassa bee: Repo on kastroitu cee: Särö on Myrtin täysveli. Eli meille ei tule pentuja. ;)

Mia, Oodi ja Hippu kyläilivät viime viikolla meillä. Mä sain viettää yhden päivän ja yön Oodin kanssa ilman Miaa. Ja mä tykkäsin Oodista jopa enemmän, kuin luulin. Se on hauska pieni koira. Täydellistä ei olekaan, mutta sellaista ei koskaan tulekaan. Kiitos vielä visiitistä Mialle ja pikkunaisille!! :D

Näin. Kevättä rinnassa joka rintamalla siis. Talitinttipariskunta tekee pesää meidän pönttöön, Myrtti is in laav Lelluun ja aurinko paistaa. Siksi sydämiä ilmassa.. ja blogissa. ;)

1 kommentti:

  1. Hahhaa :D ihana tiistai-illan virne-hetki :D Lellu paaka <3 Se onkin in lööv Tujuun <3 The Poikatyttöön ;) Voimia "herkkupäiville"! p.s. Huomasin Tujussa jo pienen edistymisen.. :)

    -anu-

    VastaaPoista