perjantai 27. maaliskuuta 2009

Draamaa ja muuta

Dodii. Arska on hemmotellut mua yhä, myös Suomenmaalla. ;) Ihanat säät kertakaikkiaan!! Mä en ythään tykkää keväästä normisti, sillä mä kuuluun kategoriaan "siitepölyallergiset". Siksi mä suorastaan kammoan kevättä.. Mutta tää kevättalvi!! Tätä kun sais pulloon ja auki tarvittaessa, ni huh! Kantohanki, aurinko paistamassa siniseltä taivaalta, IHAN pieni pakkanen. Reppuun kaakaota, kermavaahtotuubi. Evääksi täytetyt patongit. Mukaan iso kamera, koirat ja Tonde. Ja nokka kohti mulle kokonaan uutta lenkkipaikkaa.. Voi ku oli ihanaa! :D Eilen nimittäin tehtiin tommonen reissu. Käytiin Paukaneva-nimisellä paikalla lenkillä. Suoalue, missä kantohankia silmänkantamattomiin.. Pieniä männynkäkkäröitä ja harvaa puustoa. Lumen pinnassa eläinten jälkiä, satumainen sää.. ja nuo eväät! :) Mä luulen, että ahma, supikoira-akselilta joku pyöreätassuinen kaveri oli siellä kirmaillut. Tiiä sit kumpi tai mikä. Mut mä aina tyksin hirveesti bongailla jälkiä. Ja eläimiä. "Hiukan" tosin välillä jänskätti, sillä viime keväänä tuolla on tallutellut Otso himself.. Onneksi nyt ei näkyny.. Mä jo mietin, että mitä jos tulee.. riisunko takin ja peruutan, syökö se koirat alkupalaksi ja meidät pääruuaksi.. Ja patongit repusta jälkkäriks. Onneksi ei syöty ketään. Vähän haikea fiilis oli välillä, kun Demi piti jättää kotiin. Se ei enää tuommoisia lenkkejä voi tehdä, joten se sai kotiin täyden Kongin ja purutikun. Silti.. tiiätte kyllä, jotka ootte tän eläny. Onneksi se pääsi tänään Tonyn ja muun porukan kanssa kirmaamaan Peräseinäjoelle kantohangille ja oli ollut elämänsä fiiliksissä! :) Teräsmummo!! Sille kuulkaa Spidermankin jäis toiseksi. Ni! Mulla siis oli pitkä putki mukana, mutta pikoos mä EN osaa vielä kuvata manuaalilla, ni kuvat on valottunu. Snif. Mä koetin niitä vähän parannella valon osalta, mut ei niistä ihan priimaa saa. Paan silti muutaman photon tähänki. Koko albumi on kotisivujen etusivun albumi-linkin takana.


Tässä ensin tämmönen perinteinen, pakollinen, poseerauskuva. Ja jumankekka! Nei OSAA enää pysyä paikallaan!! Ei! Hiisi hipsutteli heti perään ja sheltit kuka millonkin perässä!! MINENKÄSITÄ! Noh, ehkä tää hirvee treenimäärä tekee tehtävänsä. ;) Pitäis oikeesti tehä jotain treeniä. Tuolle(kin) asialle.

Sit kuva, missä Repo ja Särö löys penkin. Ja siellä, missä on penkki, on ollut myös ihminen. Ja siellä, missä on ollut ihminen, on ollut myös eväät. Ja siellä, missä on ollut eväät, on myös muruja. Myös Carro viihtyi tuon penkin tyvessä piiiiitkään.Ja sit viä Häbän mukaposeeraus. Se meni pöydälle Hiisin perässä. :) Siinä sit tsiigaili maisemia. Ruokkoamattomana ja äireensä kuolassa yltäpäältä. Mahakarvat pississä. ;) Mut minkä sille mahtaa. Elämä katokaas on sellasta. :D Lisää kuvia siis albumeissamme. Jos niinko kiinnostaa. :)

Ja sit draamaan.. Mä oon mukana "yhessä tutkimuksessa". Siinä annetaan "yhtä ainetta" ja sain sitä ny tokan kerran. Viime kerran jälkeen, (voi olla toki myös sattumaa) olin "hiukan" huonossa kunnossa yhden päivän. Yökin ja kipuilin. En syönyt juur mitään. Uusi annos tarjoiltiin tällä viikolla ja nyt pömähti nokkosrokko ensin käsiin, sit jalkoihin ja tänään turposi sit naama ja kaula.. Lääkäri määräsi kortisonia. Ja mä päätin, että mun osuuteni yhteiskunnan tukemisesta "koemielessä" on nyt tehty. Kolmatta, viimestä laakia, minen enää ota. Toki, ei voi edelleenkään tietää, mistä tää tuli. Mut haloo! Mua ärsyittää. :( Tuli sit mieleen kaikki koeläinpolot, kun siinä futsin omaa elämääni vastaanotolla. Ihan kauheeta, mitä yhteiskunnan nimissä niillekin tehdään!! Kiesus. Bodyshop saa musta entistä vankkumattomamman asiakkaansa. Miten sitä aina sortuukin silti johonkin marketin halppisripsareihin jne.. Kyllä laitto taas miettimään, että ehkä se "agaisnt animaltest" on hemmetin tärkee asia. Nih! Emmä silti sitä hennasprayta oo ostanu. Emmä niin radikaali ole. Mut, sinnepäin. ;)

Huomenna sit pitäis löytää kevättakki ja viettää yhet 11-w syndet. Sunnuntaina toivon pääseväni hiblaileen yhtä nahkamahaa ja treenaan agiliitoa hotmaman kanssa. Meillä on kimppatreenit Tonyn ja Särön, Pian ja Pätkiksen, Anun ja jommankumman sekä Essin ja Shotin kaa. Voidaan sit Anun ja Essin kaa etsiä rusketusraitoja. ;)

3 kommenttia:

 1. Toi vanhuksen jättö kotiin lenkin ajaksi on jotain ihan kamalaa, vaikka sen tekee vain sen vanhuksen prhaaksi :-/. Meillä Lyyli aikanaan tottui kyllä hienosti siihen, mutta kyllä se silti joka kerta kirpasi kovasti.

  Nyt olen viikonloppuisin jättänyt Pimunkin kotiin toisen pitkän lenkin ajaksi kotiin kun en halua tahtomattani sen sydämen tilaa pahentaa. Uskon, että sille yksi pitkä lenkki päivässä riittää ihan hyvin, mutta silti... sniffff :-(

  VastaaPoista
 2. Nii-i.. Mä en keksi mitään muuta vaihtoehtoa..Mä jopa hulluna hetkenä mietin pulkkaa mukaan lenkille, mut haloo: voiko KUKAAN kuvitella Demiä makaamassa pulkassa lenkillä.. ei ni voikaan. Kirpaseehan se, mutta kai se on ihan "normaalia" kiertokulkua. Tavallaan.

  VastaaPoista
 3. Joo-o... täälläkin yksi tämän asian kokenut. Ja me jouduttiin ennen Iisan tuloa lähtemään Janin kanssa KAHDESTAAN lenkille, ilman koiraa... voitko kuvitella sellaista ??? Hulda onneksi on nykyään sellainen, kun laitan sille ruuan valmiiksi ja vien ulos ennenkuin lähdemme lenkille, niin se juoksee pää viidentenä jalkana takaisin kotiin syömään, eikä puhettakaan että se haikailisi mukaan lenkille =D. Tää kevät on kyllä aivan huippua ja kohta lähdetään koiruuksien kanssa pienelle lenkille ja sitten Iisan kanssa vähän pidemmälle...
  -Jaana & co-

  VastaaPoista