sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Päivä Puoliverisen Prinssin seurassa

https://picasaweb.google.com/Trickteam/FelixMeilla#

Siinä kuvasatoa. Pahoittelut etten edelleenkään osaa laittaa sitä suorana linkkinä vaana joudutte maalaamaan tuon osoitteen..

Felix on todella kaunis.. ihan mun tyyppiä. *huokaa* Bonuksena iloinen luonne ja virtaa..noh, sitä riittää.. :D Virheetöntä ei kuitenkaan ole: Felix on vielä kapea kauttaaltaan. Aika toivottavasti korjaa tätä puutetta ja kun niin käy, niin näytelmäkehien on kutsuttava.. ;) Agilityyn Felix on jonottanut jo hyvän tovin, joten toivokaamme, että jono hupenee nopsaan.

Hauska on ollut huomata, miten hyvin se täällä pärjää. Toki tämä on sen "synnyinkoti" ja laumamme on tuttu. Mutta ei pidä ikinä pitää itsestäänselvänä mitään. Siksi mä saankin tästä iloa. :) Illalla EHKÄ päästään treenaamaan agilittoa Mypan kanssa. Jos, niin siitä raporttia sit huomenna. Nymmämeen taas paijaamaan puoliveristä prinssiämme.. :)

ps: laitan tämän yhden kuvan, sillä tässä pojalla on niin "vekkuli" ilme.. ;)

2 kommenttia:

  1. Komee poika on Felix, ja ihana tää kuva. On kyllä vekkuli ilme :)

    VastaaPoista
  2. Ou mai, miten söde on puoliverinen prinssi Felix!!! <3 Hätkähdin kuvaa katsoessa, sillä niin paljon se muistutti erästä tuntemaani toista pientä soopeliprinssiä ;)

    https://picasaweb.google.com/Eldezen/20100711Bjursissa#5492741928371492274

    (Mä en myöskään osaa tänne laittaa oikein näitä linkkejä)

    Terkut koko teidän poppoolle! =D

    VastaaPoista