keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Jaahas

Näinköhän musta tuli sit petturi? Vaihdoin tällä tavalla blogia.. On meinaan tuo vuodatus tökkinyt tavalla jos toisella.. lähinnä etanoinut jne. Katsotaan, josko saavat sitä parannettua ja mut takas. ;) Vielä en me. Tässä Blospotterissa mua ahistaa tuo tunnistautuminen.. Mä yritin saada sen veke, mutten tiä, voiko sitä ees saada kokonaan pois. Katotaan. Pankaa nimee esiin! :)

Oltiin eilen Tonyn kanssa tokoilees. Tony seuras tosi hyvin, mut luoksetulo tökki. Paremmat namit ens kerralla. :D No ei kai. Oltiin me tokoilees. Mua alko niin hihityttää tää, et Tonyn kaa tokoilees, ni lipes taas juttu. Mut siis mulla oli Kaapeli ja Tondella pikkupojat Särö ja Repo. Repo teki ekana. Sille on paikallaolo vaikeeta. En tiä, onko se siks, että joutuu jäädä yksin, vai siks, että ei vaan osaa sitä: Tony on "antanu" sen varastaa agissa. Mikon ahistavaa kattoa: itte saa aina panikoida, että se karkaa liian aikasin.. ;) Noh, se nyt meni, kuten arvata voi. Lellumän hiipi Papin perään. Hipships. Mä sit (en usko teepussia siis) neuvoin, ettei mee niin kauas. IHAN lyhyttä etäisyyttä ekaks. Meni ehkä semisti paremmin, muttei ollu mikää sikavarman näkönen suoritus. Lisäks paikallamakuu ei onnaa niin, et Tony pääsis takas sen viereen ilman, että Lellukka nousee. Elikä eka pitäis malttaa vaan ihan vaikka paikallaollen palkkailla, ettei liiku vaiks ite. Arvakkaa, malttoko ne? Ei ni.

Sit teki Kaa. Se on IHAN pöljä, kun tekee sen kanssa sillon, ku se on himotuulella. Siis himottaa tehä-tuulella. NÄksi mua hihasta seuratessa. :) hihii.. ;) Seuraa hyvin, mut pikkasen ehkä edistää? Se istuu vähän vinoon, mut pomppaa ja korjaa ite aika hyvin. Tosin, on tullu liikesarja, et se istuu vinoon, pomppaa ja korjaa. Ehkei sekään oo ideaali? Sit harjottelin liikkeestä maahan, sillä SE on Kaapelin kompastuskivi. Sitei huvita maata. Saatika mennä käskystä maahan. Uuh. Mä oon tehny nyt niin, että kävelen, käsky maahan ja HETI ku se menee, ni nakkaan namin taaksepäin kädestäni sille. Siis et sen ei tarvi, ku napata se. On parantunu paljon, muttei se hyvä oo. Tein nyt lisäksi niinki, että namialusta (lapanen :)) maahan, seuraamista sen ohi, liikkeestämaahan ja vapautus alustalle. Toimi, muttei sikahyvin. Siitei kuulkaa tokokoiraa saa. Tekemälläkään. EVVVK. Se sanoo. Mut on se silti hauska tokokaveri: kaks jäärää siinä treenaa yhessä.. ;)

Sit Sääppä teki kans. Se on oppinu tuon sivulletulon vielä huonommin, kuin äireensä. Hyppii ja pomppii reisiä pitkin ja sit siitä lätsähtää sivulle. Ihan oikeaan paikkaan ja asentoon, muttei sitä kai noin pitkän kaavan mukaan kukaan jaksa kattoa tehtävän.. Noh, sitä sit pikkasen fiilailtiin. Ja luoksetulossa sei oikein käsitä, mitä tahotaan. Seuraaminen alkaa olla jo aika jees.

Sit tehtiin toka kiekka ja kuulkaa: Repo on NIIN paras! Mä nauroin ihan vedet silmissä sille: sen peppu irtoaa vielä joku kerta! :) Se NIIIIIIIN palvoo Tonyä ja tekee sata lasissa, onnesta soikeena! Tokossa yhistyy kaks sen elämän kiintopistettä: Tony ja namit! Saa vielä olla lähelläkin.. ;) I LOVE REPO! :) Son ihana!! Kaapelin kanssa hilluin hanskan kans ja otin vähän eteenlähetystä jne. alustalle. JA Särö teki pari sylkkäritreeniä ja eteenlähetystä lelulle. Kaikki koirat repi ihan intoa piukassa lelua! :) Tokokin on aika kivaa, ainakin näin harvakseltaan.. ;)

6 kommenttia:

 1. I-h-a-n-a uus blogi teillä Trickteammilaisilla! Kivat värit!

  Kivat tokoreenit teillä, Tony vaikuttaa lupaavimmalta;-) Vaiteskaan, -totta, että toko on kivaa harvakseltaan! Mielestäni, jos aikoo vakkaristi ja vakavissaan, niin joka päivä jotain ja sillein suunnitellusti! Niin mä suunnittelen, mutta tuppaa unohtumaan joka päivä:D

  VastaaPoista
 2. Hihii... minen IKÄÄ siis tuu vakkaristi tai vakavasti. Tuo kerran sillon ja toinen tällön on tarpeeks meille. ;) Tonyssä on ehkä eniten toivoa, tulevaisuutta ajatellen.. ;D

  VastaaPoista
 3. Siis tää on niin makee blogi!! Niin sun näköinen! Vautsivau!! Tuo yläkuva on niin huippu. Pitäis varmaan kaivaa itsekin kamera jostain, ja harjata ja kaikkee.. hmm. Ehkä huomenna :)

  VastaaPoista
 4. hihii..silloin kun mä tein omani, katoin että täällä olis ihan miiran värejä...ja *tattadaa* sä oletkin valinnut just sellasen. Kokeilin nimittäin eka itelleni, mut totesin että tää on kyl miiran...

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno uus blogi! Tokoa, hui :-O Älkää nyt kokonaan harhautuko :))

  VastaaPoista
 6. Mä ihan säikähdin kun tänne tulin, että mitä oikein on tapahtunut. En ole nimittäin omalla koneella vaan Harrin koneella ja ensiajatus oli, että tässä koneessa on vikaa :-D

  Hieno uusi blogi ja kiva oli lueskella teidän tokotteluista. Mä oon kans tuon tokon suhteen vähän laiskanpuoleinen, mutta yritän nyt kuitenkin Gimman kanssa tsempata.

  VastaaPoista