keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Mun itsenäinen nainen

Ja son Myrtti. Mulla on ollut viime aikoina aika paljon supistelua. (jotkei tienneet, niin Huldalle on tulossa ultran mukaan pikkuveli, la heinäkuun 19). Neuvolan ohje on lepoa. Ja tottahan se on, että kävely tms. sen aina laukaisee. Joten mä en päässyt eilen treeneihin. :( Elli sit haki Myrtin ja menivät kaksin treenaamaan. Joo, hyvä on sitäkin treenata etten ole paikalla. Mutku mä tykkään kattoa, miten ne tekee, mitä ne tekee, kuinka ne tekee, mihin Myrtin viikset näyttää jne. :)

Oli kuulemma mennyt hyvin. Kotipihasta lähdettäessä oli vähän kuikuillut taakseen "mikä meininki" mentaliteetilla. Mut sitten ei mitään. Vino renkaalle lähestyminen oli tuottanut päänvaivaa, mutta sekin oli saatu pelittämään. Muuten kaikki päällejuoksuleikkaussysteemit (whaat? :D) oli pelittäneet ja treeneistä oli jäänyt hyvä maku kaikille. :) Eli mäkin oon iloinen. Josko ens viikolla vaiks pääsis jo mukaan.. joohan..

Näin siis täällä. Firmakin on nyt perustettu ja päiväkotiprojekti on ottanut ensimmäisiä askeleitaan. Mammuttihirren kanssa on sopimus kirjoitettu: kesä aikaa tehdä maatyöt: syyskuun 1. viikolla tulee MAmmutin miehet tekemään perustuksia. Tarjouspyynnöt on tehty joka jumalan haaruksta ja legosta, joten hommaa on ollut.. hakemukset on maanantaina pantu postiin, joten nyt on rauha maassa. Hetken.. :) Että kaksi "ihan pientä" projektia olis kesälle. Vauva ja liki 350m2 hirsituvan rakentaminen. Ja sit päälle koko muu elämä, koirineen päivineen. :) Onneksi mä tykkään tunteesta, "tietää mitä tekee". Loppuelämän tässä tapauksessa.

Wis mii lak. ;)

2 kommenttia: