tiistai 17. huhtikuuta 2012

Taukoon tuomittu?!

Ensin nenäpunkki. Sitten seuran taukoviikko, jolloin Myrtti loppuviikosta (tietenkin) aloitti juoksun. Tänään olisi treeni-ilta, mutta Särö on vielä sen verran iloinen jälleennäkemisistä Mypan kanssa, ettei vielä voida mennä hallille. Uskon, että ylihuomenna voitais keppeesti.. Voi venäjä että on ärsyttävää!!!

Onneksi on hyviäkin uutisia. Oodi on kirmaloinut mainiosti kisoissa: kisavideoita on Mian blogissa! Felix on jatkanut agilityä taukoviikon jälkeen Riikan kanssa ja iloa on ollut ilmassa ;) Mukavaa siis. Särön tytär Aamu (Nappulavaaran Aamu Aurinko; asustaa Norjassa) on valittu Norjan EO-joukkueeseen: NIIN hienoa!! Into-poikansa (Jaanan kasvatti ja omistama :) ) on kirmaloinut myös virallisissa kisoissa maan mainiosti: videoita ja juttua Jaanan blogissa.

Että näin ne muut. Paitti me.. ;( Jospa tämä tästä. Ensi viikko on jo pian ja meillä ei ole juoksua eikä nenäpunkkia. Eikä me suostuta ottamaan mitään muutakaan riesaa tänne, joten sit mennään. Ja kovaa. :D

Peeäs: JOS tässä blogissa välkkyy miljoona taustaa ennen latautumista, niin se johtuu siitä, että yritin muuttaa taustaa keväisemmäksi.. siinä onnistumatta: ei tullut näkyviin.. välillä välkähtää kummallisesti tuossa kun lataa sivua, mutta ei näjy. Ärsyittävää!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti