perjantai 12. elokuuta 2011

Keskiviikkotreenit ja hienoja uutisia

Ihan ensin haluan ratsastaa hetken NIIN upeilla uutisilla.. :) Särön ja Iisan poika Into on saanut tänään itselleen ensimmäisen tittelinsä: JHD (Junior Herding Dog) paimennuskisoissa!!! Onnea Jaana ja Into!! Into on käynyt lampailla 9 kertaa ennen tätä! :) Jaanan blogiin on luvassa videota ja juttua kisoista myöhemmin. Lisäksi Into on saanut vara-sertin 7.8 Rainer Vuorisen arvostelemana ollen nuk 1 ja saaden SA:n. Upeaa upeaa!! Into on ihana esimerkki koirasta, josta on näyttöön ja käyttöön.. kuten sheltistä pitäisi "aina" olla. :)

Sitten meidän arkisiin askareisiin:

Keskiviikkotreenit oli ohjelmassa.. keskiviikkona! :DD Menin halliin kymmenen minuuttia aikaisemmin, jotta ennätettäisiin tekemään puomin alastuloa. Myrtti tekee sen kuin hidastetussa elokuvassa.. en ole yhtään tyytyväinen tuohon!! Mä "piruuttani" kokeilin tehdä hihnassa koko puomin ensi kertaa. Mypa kiisi sen niin kovaa kuin pääsi. Ja olisi juossut läpi ellen olisi hidastanut hihnalla. Eli ei hajuakaan.. *huokaisee syvään* Minoon nyt tosi hukassa tän kanssa.. any ideas?

Ite treeneissä oli teemana takaaleikkaus. Se on meille tosi vaikea juttu. Ja vallankin jos ja kun esteväli on lyhyt, kuten nyt oli. Meinasi tihkaista, paitti jos ja kun oli palkka edessä imurina. A oli myös radalla ja sen Mypa tekee hyvin. Palkka on ollut vielä joka kerta odottamassa. Kerran tuli alas sivusta, kun kyttäsi mua eikä palkkaa.. ei tajunnut että A voi olla radalla eikä yksittäisenä esteenä kuten tähän asti on tavattu tehdä. Muuten kaikki meni mallikkaasti. Putket, pussit jne. Ja parasta oli, että Myrtti ei tehnyt YHTÄÄN ohijuoksua!!!!! :) *ylpeänä*

Yksittäisesteenä oli rengas, jota sai itsekseen treenata. Kutsuna tulee aina oikein, joten nyt tein tehokkaasti lähettäen. Palkka toiselle puolelle keskikohtaan tyrkylle ja sit lähetyksiä. Ja mä olin niin paha, että kun meni kerran "mistä sattui" ja kiisi namille, niin murisin.. en tiä oliko iso virhe, mutta työmotivaatio ei karannut minnekään ja sen jälkeen alkoi ajatella: meni aina oikein.

Ihan jees fiilis jäi taas treeneistä. Vielä, kun jaksais, pääsis ja ehtis meneen toisenakin päivänä, omiin treeneihin.. Katin kannatustreeneihin Vöyrille ilmoitin mut ja Mypan, joten sinne ainakin!! Eka kerta vieraassa paikassa ja vierailla esteillä.. saas nähä.. on muuten sama päivä, jolloin olis ollut Kokkolan näyttely. Olis ollut, koska samana päivänä kun olin maksanut sinne molemmat tytöt (kerrankin kun niillä molemmilla oli tukkaa), niin turkki lähti tippumaan. Myrtti on tällä hetkellä kapisen katurakin näköinen mahahapsujen vain heilahdellessa. Muuta heilahdeltavaa ei enää ole. Carron selkä on lähes naked ja muualta lähtee tupsuja. Eli varma kikka päästä seteleistä eroon on maksaa koirat näyttelyyn ja vain jäädä odottamaan turkin lähtemistä. Ja kas: ei tarvitse lähteä näyttelyaamuna minnekään, turkkirodun ollessa kyseessä. Paitti aksaamaan. Siellä on asu vapaa. :D

1 kommentti:

  1. Kiitos Miira kauniista sanoistasi Inton suhteen! ...ja kääk...(tiedät kyllä miksi)...

    Oletko jo kysynyt Tonylta mahdollisuudesta savon suunnan reissusta?

    -Jaana&Iisa&Into-

    VastaaPoista