maanantai 25. lokakuuta 2010

It´s showtime

indeed. :D Mä sain nimittäin tuntea itseni ihan oikeaksi kasvattajaksi viime lauantaina: Seinäjoella oli näyttely ja siellä esiintyi NELJÄ kasvattiani!! Ainoa esiintymätön oli Särö, kaikki muut trickteamilaiset kävivät kehäkettuilemassa. :) Samaten niiden kaikkien äiti. :) Mun tavoitteet olivat selkeät jo etukäteen: pikkukolmikolle (Felix, Oodi ja Myrtti) toivoin hirmu hyvää kokemusta ja mieluusti hyvää esiintymistä: sillä tarkoitan, että olisivat reippaita. :) Carrolle ja Xylle latasin ihan pieniä odotuksia; Xyn kohdalla ehkä toivoin jopa vähän isompaakin menestystä.. ;) Ja viimeinen, muttei suinkaan pienin tavoite oli se, että näytelmäreissu Huldan kanssa onnistuisi: ei tulisi traumaa meistä kolmesta (isi, äiti ja Hulda) kenellekään. :) Ja -tadaa- KAIKKI toiveeni toteutuivat!! :D

Ensimmäisenä vuorossa oli Felix: poika esiintyi oikein hienosti ja sai todella hienon arvostelun; kapeudestaan huomautettiin, mikä on ihan totta. Tarvitsee aikaa saadakseen massaa ja sitä kautta leventyy kyllä ajan myötä. Erikseen tuomari vielä meni Riikalle kertomaan, miten tykkäsi meidän Felixistä. :) Luokassa oli useampia junioriuroksia, joille jaettiin hylkäystä (2 kpl), sinistä (3 kpl), Felix sai ainoanan EH:n ja yksi Eri. Eli TOD tyytyväisiä olemme. :) Sitten pikkutytöt: ensin Oodi. Oodi sai H:n ja hyvin oikeudenmukaisen arvostelun: pikkuinenhan tuo Oodi vielä on. Aikaa ja massaa tarvitsee myös Oodi tuomarin mukaan, mikä pitää paikkansa. Lisään tänne Felixin arvostelun jahka ne saan. Oodi esiintyi hienosti, mitä nyt piti toimia pieni tovi poliisina, kun naapurikehässä juoksivat VAIKKA olisi pitänyt Oodin mielestä seistä kauniisti ja hiljaa, kuten hänen täytyi.. ;) Oikein olin taas tyytyväinen. Tässäpä tuomarin kommentit Oodista: "Pieni narttu, joka kaipaa massaa tänään. Kiilanmuotoinen pää, tummat silmät, jotka ovat hieman pyöreät. Hyvinasettuneet korvat. Hyvä kaula. Himena kapea runko, hyvät kulmaukset. Liikkuu riittävällä askelpituudella. Hyvä turkinlaatu."

Sit Miss Mypa. Myrtti yllätti mut todella riuhtomalla ja repimällä näyttelyhihnaansa ennen pöydällemnenoa.. :D taisi olla "vähän" tylsää.. :D!! Myrtin pään ja ilmeen kehuminen lämmitti mieltäni kovasti, muttei ollenkaan niin kovasti, kuin pikkukoiran hieno esiintyminen!! Olen NIIIIIIIN tyytyväinen. Eh tuli ja taas ihan oikeudenmukainen arvostelu: Myrtti on myös vielä IHAN kesken. Kuten junnujen saa ja miltei pitääkin vielä olla. Kapeus tekee kapeat etu- ja takaliikkeet Myrtille sanoi tuomarimme, mikä pitää paikkansa. Mä lisään Myrtin, Xyn ja Carron arvostelut kotisivuilleni tämän viikon aikana. Se on yritys. ;)

Carro sitten. Se oli tyystin pohjavillaton, mutta omasi hienot koristekarvat. Tuomaria ei kuitenkaan huijata: koskiessaan Carron selkään pysähtyi tuomarin kädet ja hän katsoi minua ja totesi, että "täällähän ei ole mitään".. :D Jees ai nou.. :D!! No, rehti ja hieno arvostelu tuli Kaapelillekin ja ERI!! :D Avo nartuissa niitä tuli neljä: Xy sai niistä myös yhden!! VOI miten hienoa!! :) Carrolle huomautettiin siis turkittomuudesta ja isoista korvista. Ne on totta molemmat. Xy ja Carro esiintyivät myös molemmat todella hienosti ja ENSIMMÄISTÄ kertaa Carro käytti kehässä korviaan!! :) Haukahtikin.. ;)

Ja sit, bonuksena, Hulda!! Oli NIIN hienosti isin kanssa koko päivän näyttelypaikalla. Kaksi syöttökertaa ja neiti oli isin kanssa oikein tyytyväisenä. Voidaan hyvillä mielin lähteä joulukuussa Messariin.. ;) Tää on se mun oma "harrastukseni" ja oma juttuni.. ja Tony onneksi ymmärtää sen.

Ihana oli nähdä tuttuja ja ystäviä!! Ootte niin kultaisia: mikään ei näin "tuoreena äitinä" ole ihanampaa kuin kauniit sananne Huldasta.. :´) Thänks!! :)

Eip muut. Hulda kaipaa ruokaa.. ;) joten mentävä taas on. Oli mukava viikonloppu: kiitos Mialle seurasta! Sekä muille ystiksille!! Balataan taas.

Ja niin: PAKKO vielä kertoa, että Oodi, Mypa ja Särö pääsivät aksailemaan sunnuntaina!! :) Siitä voin kertoa enemmän myöhemmin, mut sanottakoon, et mamin rinta on aika rottingilla taas.. :D!!

1 kommentti: