lauantai 4. syyskuuta 2010

Yleisön pyynnöstä

Heh, no ei kai. En vaan ole saanut aikaan kirjoittaa mitään.. oon maailmanhuonoin bloginpitäjä ollut siis viimeaikana. Syynä yksinkertasesti se, että ei oo muka aikaa eikä jaksua ollut "panostaa". Meillä kun asustaa tyttö, joka haluaa olla lähellä, sylissä. Liina käy hyvin:




ja sen kanssa kulkiessa mulla onkin kädet käytössä, mikä on hienoa!! :) Enkä mä pane pahakseni sitäkään, että Hulda viihtyy sylissä ja lähellä. Se on loogistakin: ollaanhan me oltu kuukausitolkulla TOSI lähekkäin; jopa sisäkkäin :) Tony onneksi auttaa iltasin ja viikonloppusin. Ja kaks ekaa viikkoa oli ihan luksusta: Tony piti isyyslomaa. Moni on kysynyt, miten meillä on mennyt. Ihan hyvin! :) Hulda on kova syömään ja mä oon tod tyytyväinen, että ostettiin sellanen nahkanen "teeveenojatuoli", mikä keikkuu ja pyörii. Siinä mä vietän päivästä piiitkiä aikoja neidin syödessä. Eilen tajusin ottaa kirjan käteen ja lueskelin Slummien miljonääriä sivutolkulla sillä välin. Hulda kun nukkuu välillä tissi suussakin.. :D Imee välillä ja sit taas tauko..ja imee.. :) Mä sanoin neuvolantädille eilen kotikäynnillään, että taidan olla vähän huvituttinakin, mutta sei mua haittaa. Niin ihana neuvolantäti sanoi, ettei se ole missään tapauksessa "hukkaan heitettyä aikaa": vauva tankkaa samalla läheisyyttä ja turvaa, rakkautta! Joten mä jatkan huvituttina oloa hyvillä mielin. :)

Koirat on ottaneet Huldan tosi hyvin vastaan: ollaan tehty vähän samalla lailla, kuin koiraemot tekee pentujensa kanssa: osotettu, että se on meidän ja sitä saa nuuhkia silloin, kun me niin sanomme. Ja nyt tilanne on niin, että Hulda on koirille aika "samantekevä" siinä mielessä, että saa nukkua esim. olohuoneessa kehdossa ihan rauhassa: koirat ei "tuki" sinne. Joka päivä on kuitenkin annettu pieni, lyhyt nuuskuttelu. Repo on kaikkein kiinnostuinein: musta se on vähän kuin Lassie; makaa välillä kehdon vieressä sen näköisenä, että "tää on Oikeasti Meidän Vauva".. :) NIIN liikkis Ellu!! :) Carro käy silleen lempeästi, korvat vähän luimussa ja häntä heilahdellen haistelemassa. Emomaisesti.. :) Särö käy "ilmeettömästi" ja Mypa tohottaa kielensä kanssa. Eli jokainen tyylillään. :D Mypan kieli on vaan nyt pannassa: sillä on juoksu... tosin se kieli ei juuri "likaannu", sillä Myrtti ei pese itseään juur lainkaan!! Nyt mä ymmärrän, että joku ostaa koiralleen juoksuhousut!! Meillä on välillä ollut, kuin teurastamolla... Kerran Myrtti otti oikein asennon ja koetti nuolla itseään: oksensi perään kaks kertaa.. :D Äiti ja velipoika hoitaa pesut.. Joskin velipoika joutuu pian eri huoneeseen siskon kanssa.. olis maailmankaikkeuden kauhein yhdistelmä!! Täyssisarukset.. joskin muuten ne sopis toisilleen täydellisesti. Kaikin puolin. :) Mut silti.. nou vei.

Iltalenkki ollaan tehty koko perheen voimin: toinen kärryjä lykkien ja toinen koiria taluttaen. On ollut tosi ihanaa mennä kerran päivässä ulos, raittiiseen ilmaan. Pääsääntösesti Hulda nukkuu vaunuissa, kunhan ne liikkuvat.. :D Mut eiköpä sekin muutu. Olis niin ihana antaa yhdet, pitkät päikkärit tytölle raittiissa ilmassa. Mut jossei, niin ei. En halua tehdä siitä ongelmaa.. mulla kun niitä näissä hormonihöyryissä tuntuu riittävän.. esim. kun Hulda joskus itkee, niin mä alan itkeä.. etenkin jos itkee kovaa.. tai kun luen jotain liikuttavaa tai vauvoihin liittyvää.. tänään luin uutta vauvalehteä ja itkin.. Tony on välillä ihan helisemässä mun kanssa. Mut onneksi tää on normaalia ja kuulemma kuuluu kuvaan "vielä jonkun tovin.. :D"..

Kaupungilla ollaan käyty kolmesti. Autoilukin menee pääsääntöisesti nukkuen. Onneksi niin ja toivototavasti pitkään niin. Alla on kuva Huldasta autositterissä:



Eikö ookin sulkku?! :) Haettiin tommonen välikauden puku, kun on jo niin viileää, muttei vielä toppapukukylmää. On muuten TOD vaikeaa pukea vauvaa tällä hetkellä: ei oo kylmä eikä kuuma.. ja viimaa on, mutta vaunuihin ei periaatteessa tuule.. kiva siinä sit pähkäillä, että pukeeko liikaa ja samalla, että ei vaan pukis liian vähän.. huoh.

Tästä näkee, miten iso tyttö meillä jo on! :) Eva Wahlström-ainesta.. :D!!


Kokeiltiin tänään ensimmäisen kerran sitteriä. Siihen kun saa laittaa kolme ja puolikiloisen vauvan. Hulda oli eilen neuvolantädin puntarissa 4120g. Saatiin korttiin mainintaa hyvän ihon lisäksi siitä, että Hulda kohdistaa katseensa ja hymyilee!! :) Ja että kasvaa hyvin. Ihanaa, ihanaa!! Toivottavasti jatkuukin niin.

Koirauutisia vielä sen verran, että oltais päästy Myrtin kanssa tokoon: olis nyt alennut, mutta sen juoksun takia jouduimme jäämään pois!! :( Jonotettiin sinne kevyesti kuukausitolkulla... nyt sit tietty tiputaan taas jonossa ties minne.. huokaus. Tuntuu, että jossei mene jollekin ohjatulle kurssille sen kanssa, niin en tee sen kanssa mitään. En saa aikaseksi.. siksi olis hyvä päästä. Ja tietty oppimaan jne. :)

Ja toinen, parempi uutinen: Oodi oli tänään debytoinut VIRALLISEN näyttelyelämänsä Tampereella ja saanut ERI:n!!! :)

Arvostelu: 9 months. Correct size and proportions, elegant female head. Good eyes and ears. Not enough cheast, bit narrow in front. Enough correct topline, bit closed behind legs (takajalat :D). Nice temperament. Excellent coat condition for age..

Onnea vielä hirmuisesti!! :) Mua lämmitti eritoten se, että Oodi oli esiintynyt hienosti ja ollut muutenkin reipas ja hieno tyttö koko näyttelyajan!! :) Ihanaa ihanaa!! Kiitos Mialle taas kaikesta!! Onnea vielä Piallekin: Pätkis oli ollut pn2 ja saanut vara sertin. :)!! Onnea!!

Simmottei. Nyt mä menen, taas ja vaihteeksi. :) Hulda nukkuu eteisessä vaunuissa ja on vedellyt siellä sikeitä KOKO tän kirjottamisen ajan!! Nukahti lenkillä näemmä sikeästi. Ja nyt, kun on aikaa, niin käyn vielä parilla muullakin sivulla.. :D Joten hastalavista!! :)

Ja niin: HIRMUISESTI Kiitoksia kaikille meitä onniteilleille!!! Oikesti, kovasti ja paljon!! :)

2 kommenttia:

  1. Voikaa hyvin! Nauttikaa teidän hienosta perheestä!
    <3:lla Kuopiosta Jaana & co

    VastaaPoista
  2. Hulda on niin sulkku<3 Ja oi, toi "nyrkkeilykuva" on jotain niin liikuttavaa:) Tuhannesti ONNEA vielä pikku nuppusesta!!!:)

    VastaaPoista