sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Pennekuulumisia


Tää kuva on NIIIN liikkis. Pienempi tyttö ja poika tekivät mulle (tietty.. :D) toissailtana sydämen. Mäkin tykkään niistä!! :) Kuvaa ei ole manipuloitu eikä pentuja aseteltu. Uskokaa vaan..


Ja pennut kasvaa. Isommalla tytöllä oli silmät eilen raollaan (10 vrk) ja poika käveli eilen!! Joo-o!! Huimat kaks askelta, ehkä. :) Mutta kuitenniin.

Sit, koska NIIIN moni on kysellyt Hymyn ja Särön lapsukaisista, lisään niistä muutaman kuvan, jotka on ottanut Hymyn "mamma" (sori Päivi :D) Päivi Haavisto. Ensin kuva tuoreesta äidistä ja kahdesta lapsestaan.





Ja sitten kuva, missä on pienempi poika. Era ja Päivi saa korjata, jos sanoin väärin. Mutta mun sydän on vallan taas sulanut.. :)


Xy oli tepastellut eilen Messarissa näytelmissä avo eri 2:n arvoisesti. Arvostelu on todella hieno: korjattavaa ei ollut. Epäilemme Katarinan kanssa, että Xy jäi sijoittumatta, sillä esiintyminen ei ollut parasta laatuaan: Xyn ja Katarinan oli aamulla pahasti säikäyttänyt iso koira, joka oli karnannut omistajiltaan Xyn "kimppuun". Koska neiti on herkkä luonteeltaan, ei Xy ollut relannut kehässä täysin. Harmillista, mutta tätä sattuu. Toivotaan, että tänään, sunnuntaina, on Xyllä parempi mieli. Sijoituksesta viis. :) Kotikatsomo peukuttaa.


Ja vieläkään en pääse päivittämään sivujani: toivon, että illalla tilanne olisi korjattuna. Lisään sinne arvostelut jne. Ja penneistä kasvutietoja: myyrät ovat jo 11 päivää!!! :)

**lisäys** Hyvät vai huonot? Alotan huonoilla, tai ainakin huonommilla. Xy oli ollut kehässä ja saanut taas erinomaisen arvostelun ulkonäöstään. Tuomari harmitteli, että oli kehässä tänään niin "shy". Oli lisännyt arvosteluun, että ilman tuota olisi ollut kova kilpailija.. Harmillista. Mutta ei mahda minkään. Mikä lie Xyä ahdistanut..

Hyvät- pojallakin on simmut auki!! :) Killitti mua niin mielettömän suloisesti, kun nostin ja katselin miekkosta. Tää on tätä niin parasta: tää pennejen kasvun seuraaminen.. Pian saadaan siirtää jo sakki olkkariin, jos meno on tätä. :)

5 kommenttia:

  1. Heips...
    Onnea paljon pentusista!
    Upeata kuvionukkumista... sydän, voih :)

    VastaaPoista
  2. Voi minkä asetelman olivat sulle tehneet <3! Niin söpöjä :)!

    VastaaPoista
  3. Ihania! Voi, että tahtois tulla haistelemaan sitä suloista pennun tuoksua <3

    VastaaPoista
  4. Emmä tiedä voisinko paljon enempi kadehtia noita ihania pikkuisia...Ne on aivan mahtavia=)
    Pidä huolta pikkuisista ja ihanaa joulunodotusta=)
    -Jaana&co Kuopiosta-

    VastaaPoista