maanantai 7. joulukuuta 2009

Pahoittelut

hiljaiselosta.. mutta. Mä shoppailin veronpalautusrahoillani uuden tietokoneen. Pöytämallisen -JEE- mä enenääikinäkoskaan sekaannu läppäreihin. No, mutta siis uusi, hieno ja tehokas masiina. Pelitti lauantaina kybällä, mutta.. sunnuntaina ei enää nettiyhteyttä. EIkä eilen... varmaan ainakin viistuntia hakkasin päätä seinään ja klikkailin "yhtäsuntoista"... Mikään ei auttanut. Niinpä tänään.. (kiitos Pauskan vinkin) tein järjestelmänpalautuksen lauantai-illalle ja kas, kone pelittää!! :D Eli joku asennus oli persiilleen. Nyt asensin eilenasennetut ohjelmat uusiksi ja kaikki näyttäis olevan ookoo. Ainoa miinus, että frontpage är på svenska.. :) Joten jos kotisivut alkaa näyttään "erikoiselta", niin jag har inte förstått alla.. eikumitensemeni. ;)

No, mutta tärkeimpään. Meillä kaikki -kopkop- hyvin!! :) Carro on toipunut käsittämättömän hienosti: haava on kuiva ja siisti, se hoitaa pentuja äärimmäisen hyvin ja on iloinen, reipas, määräilevä: oma itsensä. Piehtaroi matoilla, komentaa ruokaa jne. Eli Rouva on entisensä. Kaikilla pennuilla on paino noussut joka punnitukselle (aamuin illoin) ja väki vaikuttaa tyytyväiseltä. Samoin mä.. ;) Persoonaeroja on jo nyt. Pienin on "pahin". Se on äänekkäin ja "hankalin" käsitellä: mutkittelee kädessä ja haistattelee äänekkäästi. Poika on semi. Se mutkittelee ja saattaa äännellä, mut ei järin vakavastiotettavasti. Ja suurityttö on ihan, kuin Särö aikanaan. On ja antaa tutkia; saattaa jopa "nukkua" kädellä selällään.

Samoin suosikkitissit on löytyneet. Kenellekään ei kelpaa etummaiset: ovat, ikävä kyllä, huomanneet, että helpommallakin pääsee.. ja imevät takalolloja.. *hihiii*. Pikkutyttö haluaa alariviin. Isommille ei ole niin nuukaa. Paitsi että poikakin menee mieluummin alariviin. Jos on, mistä valita. Kaikki syövät tarmokkaasti ja liikkuvat hyvin. Toistaiseksi koetan olla huolehtimasta mistään liikaa...

Tänään on Carrolla vika lääkepäivä: ab ja kipulääke päättyvät. Ihan piti soittaa tänään lääkärille ja varmistaa, että näin on. Ja näin se oli. ;) Mä oon aivan tajuttoman helpottunut, JOS vaikka nää vastoinkäymiset olis nyt takana.. Mä toivon sitä todella. TODELLA.

Tänään oli mun eka työpäivä.. mä en kuulkaa voi ees harkita mitään webbikameraa.. en pysyis oleen ollenkaan muualla, kuin koneella. Nyt oli se hyvä, että päivä meni kiiruun piikissä tosi nopsaan. Ja lähdin aiemmin: ylitöitä pois, että pääsee pennejen luokse.. ;) aamulla heräsin puolituntia ennemmin, että jäi aikaa istua laatikonreunalla: imeä sitä hajua, ääntä ja koko settiä itseensä: pärjää sit töissä. ;)

Nyt siirretään katseet sit Inkoon suuntaan. Hymy-pallo Haaviston pitäisi saada pikku rabbitteja maailmaan ihan lähipäivinä. Röntgen oli paljastanut 5-6. Aika sikasiistiä, että Sääpästä tulee iskä.. ;) JÄNNÄÄ!!

2 kommenttia:

  1. Hahhaa hulvattoman hilpeetä: Carro ""on iloinen, reipas, määräilevä: oma itsensä. Piehtaroi matoilla, komentaa ruokaa jne. Eli Rouva on entisensä."" :DD

    Ja voi että teillä tapahtuu nyt koko ajan ihanaa, kiva katsoo kuinka monta esikoista Särölle syntyy:-))

    VastaaPoista
  2. Huippua että kaikki on hyvin=) Voi ne pienoiset ovat varmaan iiiiiihania...laitathan kuvia piakkoin ?!
    Ja Särpän pennuista tulee varmaan aivan täydellisiä =))) Ja niiin monta!
    Rapsuta ja helli pikkuisia, jotta niistä kasvaa oikein reippaita ja ihania shetlanninlammaskansalaisia=)
    -Jaana&co-

    VastaaPoista