keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Yyban on terve!

Virve kävi hieromassa Myrtin eilen ja -tattadaa- Myrtti oli Särön tyttären kaima: Priima!! :) Eli loistavassa kunnossa. NIIN ISO HUH! Vesijumppa todella toimi!! Mä lämpimästi suosittelen sitä kaikille koirille. OIkeasti. Vaikkei olis vikaakaan, ainakaan mitään isoa. Se rentouttaa ja laittaa koiran liikkumaan just halutulla lailla. Ja etenkin, jos on jotain jumia, isompaakin..

Mä -huono ihminen- olin treenaamassa taas Myrtin kanssa maanantaina. Mut edelleen me tehtiin kevyempää treeniä ja vain osalla esteistä. Hyppyjä ja putkea. Ja puomin alastuloa tein itekseni. Myrtti menee ihan täysiä edelleen. Ja se kosahtikin sit mun nilkkaan heti ekassa treenissä. Eka hyppy suoraan, siitä käännös 90 astetta oikealle ja sen hypyn vieressä samassa linjassa kolmoshyppy, josta taas miljoonaa pussiin. Mypa jätti sen kolmosen tekemättä ja kiisi sinne pussiin, vaikka mä tein mitä.. :DD No, mei keritty meidän neljässä minuutissa (jokaisella treeniaikaa kaks kertaa neljä minuuttia... ) muuta tekemään, kuin yrittämään tuota käännöstä kolmoselle. *hymyilee itsekseen* Siinä sitä olikin yrittämistä. :D

Kakkostreenissä sit tehtiin luukutusjuttua. Ihan loogista ja pieniä käännöksiä. Ihanaa! :)

MÄ oon täällä naama naurussa tuosta, että Myrtti on nyt kunnossa! Oikeasti. Nyt aletaan sit tähtäämään treeneihin. :)

perjantai 13. tammikuuta 2012

Iloisia uutisia

Felix (T. Half-Blood Prince kävi eilen silmätarkissa. Silmät edelleen täysin moitteettomat. :) Hianoa hianoa!!

Lisäksi Felix on jatkanut Riikan kanssa agiliitoa ja kohta poika osaa jo enemmän esteitä kuin sisarensa Myrtti.. ;) Josta aasinsiltaa taas siihen, että mä rikoin maanantaina mun lupauksen.. Virve tulee hieromaan Myrtin ensi viikolla ja on ollut puhe, että ennen sitä Myrtti ei agiliitaa. Mä kuintekin menin sen kanssa maanantaina treeneihin, sillä se on ruvennut tekemään juoksun alkamisen merkkejä.. helmikuussa pitäisi alkaa ja uskon, että niin myös käy. Mietin, että nyt on taukoiltu 2,5kk ja kohta tulee uus kolmenviikon (vähintään) tauko. Ja mä tein vaan kaksi pätkää, joissa oli alle 10 estettä reilusti. Ja pysyin siinä. :) Ja Myrtti oli NIIN onnellinen pieni nainen. Ja toimi paremmin, kuin ennen taukoa: voi että oli mukavaa!! Ei ikinä uskois, että se osaa lukea ohjaajaa niin taitavasti kuin tekee. Se pelastaa mut moooonta kertaa. No, se Myrtin kehumisesta. ;)

Sit vielä loppuun pakko lisätä, että meidän Lellu on maailman mukavuudenhaluisin jätkä. Se on taas todennettu. Kuvatodiste:



Eikä MILLÄÄN pois pulkasta!! Vastaan oli tullut lenkillä koira, jota muut olivat nuuskutelleet. Muttei Lefa, joka istuatönötti pulkassa. Kotipihassakin sitä sai oikeasti komentaa, että suostui arsensa taljalta nostamaan. <3 Se vaan on niin Lellu.. lakas, lakas.. ;)

torstai 5. tammikuuta 2012

Vuosi 2012

on korkattu. Ja taas voi sanoa, että uutisia on laidasta laitaan, hyvyydellä mitattuna. Alotetaan niistä hyvistä. Särön poika Vauhti (Nappulavaaran Ilta Villi) on läpivalaistu ja tutkittu perinpohjin. Koko poika on saanut ell:ltä arvion aata ja nollaa. :) Ihan erinomaista!! Nyt on Särön kaikki lapset tutkittu ja kaikki viisi ovat läpikotaisin terveitä!! Oon ihan äärimmäisen onnellinen!!

Myrtti taas kävi eilen viimeisen vesijuoksunsa so far. Virve tulee hieromaan tytön parin viikon päästä: sit toivon mukaan päästään treenaamaan. Peukuttaa saa. Musta se on vaikuttanut ihan ookoolta. Vähän jännittää, sillä olen antanut tytön nyt hillua entiseen malliin.. jotenkin musta koiran pitää saada elää. Eikä olla "seesteisesti" koko ajan. Nähtäväksi jää, oonko oikeassa.. ;)

Sit lisää ilon hippuja: Felix ja RIikka kävivät treenaamassa mun kanssa viime viikonloppuna. Voi että mitä tekemisen iloa ja meininkiä oli ilmassa!! Ihana, innostunut ja onnellinen parivaljakkko!! :) On jotenkin maailman ihaninta, kun on ns. "puhdas taulu", johon saa maalata, vaikkakin vain hetken ja muutamalla värillä.. ;) Nää taitaa kaikki tempputiimiläiset rakastaa menoa ja meininkiä. Ja niiden omistajat myös. :D

Huonoja sitten. No, mä oon saanut ahdistuksen kehitettyä Carron ikuisesta karvanlähdöstä. Se on tiputtanut turkkiaan nyt reilun vuoden. Viime vuoden Messarissa se jo tippui.. kunnolla. Mun "salainen haave" oli, että steriloinnin myötä mä pääsen rouvakoiraa misseilytyttämään. No, tukka on tippunut siihen malliin, että mitkään rasvalisät tai ruuanvaihdot eivät ole tepsineet ja veinkin Carron sitten toissapäivänä eläinlääkäriin verikokeisiin. Tänään saimme tulokset. Kilppariarvot (joita veikkailtiin syyksi) normaalit. Munuaisarvot myös. Mutta toinen maksakoe, jonka yläraja oli reilu 100 oli Carrolla reippaasti yli 900. Ell meinasi, että CArron marraskuinen oksutauti voi edelleen näkyä kokeissa. Ja ettei ole syytä huoleen. Ja että se tuskin on mitään vakavaa: kasvain tms. Mä toivon sitä. Reilun kuukauden päästä mennään uusintakokeisiin ja samalla maksa ultrataan. Koska Carro voi muuten hyvin: ei ole laiha, ei ole apaattinen, syö hyvin, ei ripuloi tai oksenna, ei ole syytä tutkia aikaisemmin. Jos jotain ilmenee, menemme siihen ultraan heti. Verikokeet tsekataan vasta tuolloin; ei pitäisi näkyä se oksutauti enää silloin.

Jotenkin mua vähän pelottaa. On jännä tunne.. kerran aikaisemminkaan ei pitänyt olla mitään hätää. Piti olla vain harmitonta juttua joka on hoidettavissa. Ja kerran aikaisemmin se ei pitänyt paikkaansa. Saa nähdä. Reilu kuukausi on pitkä aika murehtia. Siispä yritän olla sitä tekemättä..