perjantai 13. tammikuuta 2012

Iloisia uutisia

Felix (T. Half-Blood Prince kävi eilen silmätarkissa. Silmät edelleen täysin moitteettomat. :) Hianoa hianoa!!

Lisäksi Felix on jatkanut Riikan kanssa agiliitoa ja kohta poika osaa jo enemmän esteitä kuin sisarensa Myrtti.. ;) Josta aasinsiltaa taas siihen, että mä rikoin maanantaina mun lupauksen.. Virve tulee hieromaan Myrtin ensi viikolla ja on ollut puhe, että ennen sitä Myrtti ei agiliitaa. Mä kuintekin menin sen kanssa maanantaina treeneihin, sillä se on ruvennut tekemään juoksun alkamisen merkkejä.. helmikuussa pitäisi alkaa ja uskon, että niin myös käy. Mietin, että nyt on taukoiltu 2,5kk ja kohta tulee uus kolmenviikon (vähintään) tauko. Ja mä tein vaan kaksi pätkää, joissa oli alle 10 estettä reilusti. Ja pysyin siinä. :) Ja Myrtti oli NIIN onnellinen pieni nainen. Ja toimi paremmin, kuin ennen taukoa: voi että oli mukavaa!! Ei ikinä uskois, että se osaa lukea ohjaajaa niin taitavasti kuin tekee. Se pelastaa mut moooonta kertaa. No, se Myrtin kehumisesta. ;)

Sit vielä loppuun pakko lisätä, että meidän Lellu on maailman mukavuudenhaluisin jätkä. Se on taas todennettu. Kuvatodiste:



Eikä MILLÄÄN pois pulkasta!! Vastaan oli tullut lenkillä koira, jota muut olivat nuuskutelleet. Muttei Lefa, joka istuatönötti pulkassa. Kotipihassakin sitä sai oikeasti komentaa, että suostui arsensa taljalta nostamaan. <3 Se vaan on niin Lellu.. lakas, lakas.. ;)

1 kommentti: