maanantai 13. joulukuuta 2010

Reissussa rähjääntyy

vai miten se meni:) Ainakin olo on kuin krapulassa, vaikka alkoholia en ole maistanutkaan vuoteen.. ylikään. Tai oonpas; Tonyn olutlasista kerran tässä suullisen. :D No joo, mutta sei ollut jutun juuri, vaan reissukertomusta.

Suuntana oli Helsinki, Voittaja 2010-näyttely. Yöpaikkana meillä oli Käpylässä hotelli: Park Hotel Käpylä. Jota en kyllä kovin lämpimästi voi suositella: huoneet oli sikapienet, meidän sängyn alla oli karkkia, papereita jne.. paskasta. Lisäksi hissi oli pieni kuin pyyn silmä.. vaunut ei mahtuneet sinne, mutta eivät olis mahtuneet huoneeseenkaan.. Eikä olisi se pinnasänkykään, mikä huoneessa piti olla. *huokaus* No, onneksi ei ollut tungettuna sinne; saatiin nukkua kerrankin oikeasti perhepedissä.. :D Ja hyvin meni yö. Samaten matka: IKINÄ en olisi etukäteen uskonut, että Hulda nukkuisi 95% matkasta! Hulda, joka ei nuku edes Vaasaan saakka, saatika kaupassakäynnin aikaa... ihanaa ihanaa!! Muutenkin neiti oli iskän kanssa näyttelypaikalla kuin "herran enkeli". Mun ei tarvinnut miettiä muuta, kuin Carron tukkaa.. :D!! Jossa olisikin ollut miettimistä.. se nimittäin leijui sähköisenä.. housut, häntä, kaulus, mahanalus.. kaikki edellisenä iltana surkeassa hotellin suihkukopissa (suihkun vesi tuli kovalla paineella ja präiskien..) pesseeni karvat leijui karseana.. ei auttanut kastelu (ehkä vaan pahensi asiaa) eikä ainakaan mun hermostussupsutus.. Korvat oli kevyet, mutta nehän on sitä aina.. Ei onneksi ihan tikkupystyt. Mutta parasta: Kaapeli oli ihan euforiassa paikalla: nuoli ventovieraiden vieressäistuvien naamaa, liekutti naapurihäkin omistajille häntäänsä kybällä ja komensi multa lihapullia niin kehässä kuin sen ulkopuolellakin. Tarjosi sivulletuloa, silmiinkatsomista ja haukkui kehässä juostessa ihan vaan hyvää fiilistään.. :D!! Ihana mamma!!

Tuomari oli tiukka, mutta linjansa piti koko päivän. Etsi kaunista päätä, hyvää etuosaa ja liikettä. Erityiseti näitä. Xy oli myös kehässä ja sen tiesin tarjoavan tuomarille erinomaisen etuosan, kaunisilmeisen pään ja super liikkeet. Yksi koira ei näemmä kuitenkaan voi saada kaikkea.. Xy pelkäsi jostain syystä pöydällä tuomaria. Väisti ihan kunnolla. Maassa oli suht ok, vähän huolestunut kuitenkin sielläkin. Harmittaa hirmuisesti, tuomarikin tykkäsi Xystä muuten kovasti. Kuitenkin on oikein, että luonne merkitsee aikuisen koiran arvoselussa. Joskin olisin diggaillut, että se olisi merkinnyt myös nuorison kohdalla enemmän. Mutta näin tänään. Xy ei kuitenkaan esim. Seinäjoen näyttelyssä ollut yhtään väistelevä, joten harmittaa siinä mielessä ihan hirveästi, että tiedän sen osaavan olla rennompikin. :(

Carro tarjosi tuomarille myös kaikki vaaditut osa-alueet, mutta tuomari sanoi mulle arvostelun päätteeksi, että korvat ovat aivan liian kevyet. Arvostelun koetan saada sivuilleen illan aikana. Harmi, mutta näin tää homma menee. Carrolle kuitenkin luokkavoitto; muut kanssasisaret saivat sinisen nauhan, Carro ainoana punaisen. Sillä ei kuitenkaan PN-kehään menty, joten pääsin Huldan kanssa shoppailemaan..Mutta ihan hirveät tyytyväinen olin Carron kehäkäyttäytymiseen. :D Sitten neiti rintareppuun ja menoksi. Joskin täytyy sanoa, että IKINÄ en noin nopsaan ole Messarissa shoppaillut..Mukaan tarttui ainoastaan litrainen öljypullo ja herkut joulupakettiin koirille. Joulua nyt sit ootellessa.. paketteja alkaa olla jo melkein kaikille, keille pitääkin. :) Kohta panen joululaulut soimaan, kaivan paperit ja rusetit esiin ja aloitan paketoinnin. :) En halua, että kaupassa paketoidaan, sillä vaikka mun paketit on ihan hirveän rumia, on niitä ihana värkätä. :) Jouluodotusta siis kaikille!!!

1 kommentti:

 1. Miten sievä kuva!
  Muistankin tuon sun jouluvimman :) Päiväkodissa moni on sellainen, mutta jostain syystä se oli meikäläinen, joka asensi pyöreään huoneeseen Joulumaan, joka sitten vaihtui kyllä Metsän jouluksi... No, oli se ihan mukavaa.
  Tänä vuonna joulumieltä on ilmassa edellisiä enemmän :)
  Oikein hyvää Joulua teille!
  Sari

  VastaaPoista