tiistai 28. joulukuuta 2010

Los treenos

oli vihdoin ja pitkästä aikaa vuorossa tänään. Käveltiin aamupäivästä hallille Myrtin ja Särön kanssa. Tonde lykki Huldaa ja meitsi ravuutti koiria. :) Hallilla oli Marja-Liisa ihanaisen Masan kanssa treenailemassa, mutta kävi mäihä ja olivat juur lopettelemassa. Pääsin sit heti Särön kanssa tosi toimiin. ;) Otin pientä radan pätkää, missä oli takaavientiä, vippausta, tiukkaa kääntöä ja irtoamista. Vaikkei esteitä ollutkaan kuin reilu kymmenen. Ehkä. Pari kertaa kolahti rima tiukassa käännöskohdassa, mutta Tony sanoi mun kyykkivän ja tekevän kädellä kovan huitaisuliikkeen riman päällä. Voip hyvin ollakin.. Irtoaminen sujui hyvin, mutta ensimmäinen pätkä oli tahmeahko: oli niiiiiiin pitkä esteväli tiukan haltuunoton jälkeen. Toisella kertaa sekin jo sujui. Kepit meni vedättämällä ja vieressäjuosten hyvin. Lopuksi, Myrtin treenien jälkeen, tein Särön kanssa vielä käännöstreeniä: se kun on vähän rautakankimainen käännöksissä: meinaa paahtaa kovaa eteen ja aina. Mut jäu hyvä fiilis siitäkin!! Tosi raivona se repii lelua mun kanssa ja menee ehkä ihan samalla lailla, kuin Tonyn kanssakin. Tony vaan ite haikuili, että kun mä menen sen kanssa.. niillä kun on ihan erityinen suhde keskenään. Oikeasti. Mutta en mä usko sen suhteen muuttuvan siitä, että mä sitä ohjailen aksassa. En usko. Aikahan sen sit näyttää. Vähän sellasta hätästä tuo treenaaminen on, kun on Hulda mukana.. toisella toppavaatteet lamapaantaljakarvalla, villaväliasu jne.. ja hallissa kuuma kuin siellä.. juu nou. Nukkui onneksi koko treenien ajan kun toinen hytkytti toisen tehdessä. Apuohjaajia ei siis ollut saatavilla.. ;)

No sit Myrtin ja Tonyn treenit. Nyt, kun neiti on terveeksi tutkittu ja ikää tullut vuosi mittariin, niin ottivat hypyn rimalla. Ensin 20, sitten 25cm. Ja eipä siinä ongelmia ollut. Ainoa ongelma oli, kun Myrtti ei millään meinannut malttaa pysyä paikalla... :D Siitä sit palkkaa ja palkkaa ja palkkaa, niin hetken sit pysyi. Just sen pienen hetken, mikä on harjoiteltava ja osattava, että voi ottaa myös vastaan joskus. Tony ei aio (onneksi ) siitä lipsua. Ottivat kahta hyppyä lähettäen, kutsuna ja yhtä aikaa lähtien. Päässä makkarakuppi. Mutta... :DDD Myrtti söi kyllä makkaran joka kerta (on sika-ahne), mut mä väitin sen haluavan lelun. Tony tuumi, ettei kandee opettaa uutta asiaa lelulla: keskittyy paremmin. Kunnes... Myrtti söi makkaran, nappasi sit sen alla olevan purkinkannen ja alkoi tomerana juosta se suussa muristen.. :D!! Niin sit sai lelupalkan jatkossa ja oli suuresti onnellinen. ;) Lopuksi ottivat kaksi hyppyä ja kaariputken perään. Hienosti meni.

Paras juttu oli kotimatkalla, kun Tony tuumi, että voitais varmaan loppuviikosta käydä uudelleen... ;) Niin voitais.. olis aika kivaakin.. :D! Vaikkakin joulu pilas mun hyvin alkaneen kilot-kuriin kampanjan. Mä oon päättänyt, että äkkiä syödään nuo kaikki karkit ja sit alotetaan uus elämä. Eiks se kuulostakin hyvältä? :)

Simmottei. Nyt jännätään sormet ristissä, kun sähköpostissa oli maksuohje Myrtin luustotuloksiin... pian ne pitäis näkyä.. kääks!! :) Oodin "varmat A:t" muuttuivat liitossa B:ksi, mikä on terve ja hyvä myös. Mutta.. ei voi mitään, että ihan pikkuisen Miaa ja mua harmitti. Mut vain hetken ja pikkuisen.. ;)

Näin. Mut oikein ihanaa uutta, alkavaa vuotta kaikille!!!! Nautitaan!

5 kommenttia:

 1. Hyvää uutta alkavaa vuotta myös teille!
  Ihan huippua kuulla, että olette alkaneet treenaille...pian jossain agikentillä ehkä kohdataan:-)

  Ja kannattaa ne karkit pois syödä, eivät kiusaa sitten jatkossa...ennenkuin niitä hankkii lisää, hih! Mäkin meinasin aloittaa hyvän ja terveellisen ruokavalion vuodenvaihteessa...siihen pitäisi pikkuhiljaa alkaa totuttautua:-)

  Kuulumisiin

  -Jaana&Jani&Iisa&Into-

  VastaaPoista
 2. Mypa on ihan kuin siskonsa, lelu sen olla pitää! :D Kyllähän se nami on ihan jees, mutta sen lelun keksii sit vaiks ite, jollei sit ihmiset tajua tarjota :D

  Meillä kanssa kovat karkinsyöntitalkoot täällä kohta alkavaa terveellistä elämää ajatellen .. Ja ei tosiaan taideta olla ihan ainoita, kummasti tää tällanen ajatus tuntuu lähes jokaiselle iskevän joulun jälkeen ;D

  Mä peukutan täällä Myrtin tulosten puolesta, laitathan sit heti viestiä (kun tuskin tuo mun sormi refresh -napilla auttaa yhtään Koiranetissä, kun hetki menee, et ne siä sit näkyy :D)!

  Ihanaa tulevaa vuotta teille koko perheelle terkkujen, rapsutusten ja suukkojen saattelemana! <3

  VastaaPoista
 3. Huippua että ootte päässeet treenailemaan!

  Moolin tulokset näkyi heti Omakoirassa, kun lasku oli maksettu. Eli ainakin meidän tapauksessa ensin Omakoirassa ja vasta myöhemmin (jonkin "ajon" jälkeen tmv) Koiranet:ssä.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, et pääsitte treenailee, mäkin niin kaipaan sitä. Ja mullakin on muutes karkin tuhous-operaatio menossa ja sit ajatus jonkinlaisesta kilojen kadottamisesta... Italia siintää mielessä ja painajainen bikiineissä :)

  Essi & pojat

  VastaaPoista
 5. Essi: mulla on sama painajainen... :D!! Ja oikeesti ei paljon naurata..

  Era: meillä on maksusta nyt se pari päivää eikä näy vieläkään.. :( Ees omakoirassa. Mut ehkä taas vaan odottavan aika on pitkä.. niiin pitkä.. :D

  Mia ja Jaana: olemme kuulolla!! :)

  VastaaPoista