tiistai 1. syyskuuta 2009

Alle vyön

Ekaks mun pitää sanoa, että ei mulle mikään megashyvä fiilis jäänyt kisoista. Kai mä kirjotin siitä liian positiiviseen sävyyn. Kati sano hyvin, että pitäis aina onnistua vipalla radalla, ni jäis hyvä fiilis. Nythän meillä meni, ku lehmänhännällä. Suoraa alaspäin, kisojen edetessä. :( Nooh.. onneks lähettiin ees sieltä ylempää. Kai se olis vielä kamalampaa, jos olis menny kaikki kolme rataa yhtä surkeesti, ku vipa. Jossa surkein osuus oli se kolme keppialotuskieltoa.. Mut emmä IHAN masentunu ole, sillä maksettiin eilen startteja.. :D Särö kisaa hyppikset Nokialla kahen viikon päästä (13.9) ja Tampereella kolmen viikon päästä (20.9). Ja Carro kisas jommassa kummassa sekä hyppiksen että perusradan ja jommassa kummassa sekin kirmaa vaan loikkaset. Kisajännitystä.. tai pikemminkin, kisainnostusta taas ilmassa.. ;)

No, mut muihin asioihin. Elikä mä sain tänään iskuja vyön alle.. Käytiin Tonyn kans iltalenkillä hallilla: haettiin avain sinne. Ja meiltä kun sinne on tuo huima abaut kilsa, niin siitä saa jopa "liian" lyhyen lenkin: joutuu kiertämään toista kautta sinne, jotta tulee kunnon verkat ja lenkit. Ongelmansa kullakin.. :) Noh, mutta puhuttiin sit kotimatkalla kisasuunnitelmista: missä ja koska jne. Mä sit vinoilin Tonylle, että turha suunnitella mitään kisoja, kun ei osaa vielä ees kaikkia esteitä.. viittailin puomiin. Tony sit vastas, että osaa ne sen yhtä hyvin, kun mekin: osuu jos osuu.. Isku 1. Noh, mä sit sanoin, että turha opetella samoja virheitä, kuin me: tekis jotain uusia. Siihen tuli sit isku 2: "on vähä paha keksiä enää uusia virheitä teidän jälkeen". :D Noh, mä sit olin piiitkästä aikaa vähän vekkulilla tuulella ja kun päästiin tunneliin, niin hoilasin oopperaäänellä "istuipa kerran härkää". Kaiku niin makeesti. :D Päästiin sit tunnelista ulos ja käveltiin jalkakäytävää: molemmilla kaks koiraa narussa ja peitettiin koko jalkakäytävä. Mä sit jatkoin vekkulointia ja huikkasin isoon ääneen (ketään ei siis näkynyt oikeasti), että "varokaa, leveä kuljetus". Tony huus perään: "ja mies sekä neljä koiraa". Isku 3. *hihii*

Semmosta. ;) Met jatkamme treenaamista, jotta päästään sinne kisaamaan, joskus ja oikeesti ja vähä enempi tavottelliseti. Me voitaski miettiä seuraavaksi tavotteita, niinko ääneen. Hmm..

3 kommenttia:

 1. Saatte erittäin todennäköisesti kannustusjoukkoja Tampereen karkeloihin :-D

  Terkuin,
  -Riikka-

  VastaaPoista
 2. :DDD ei voi ku hihittää teille :DDD
  -kaija-

  VastaaPoista
 3. Iltahihittelyt taas hihitelty... ;)

  VastaaPoista