perjantai 11. syyskuuta 2009

Sitä, tätä ja tuota

Eka tärkein: Särö on ookoo. Täysin. Antibiootti tosin jatkuu vielä joitakin päiviä, joten sithän sen kaiketi tietää vasta virallisesti ja kokonaan. Mut on se. Lammas, kala ja hiiri sekä ex-sammakkopallo, nykynen pelkkäpallo on olleet taas kovassa kyydissä. Mä testasin eilen hiirellä (semmonen pentuajan sikapieni vinkulelu), että muistaako, mitä tarkottaa "pakita". Muisti. :) Liikkis. Paranemisesta ilahtuneena mä kampasin Särön tänään. Välittämättä PÄTKÄÄKÄÄN siitä, että seiniksen näyttely lähestyy.. karvaa lähti isompi kasa, kuin mitä on Häbä ite. Mä voin paljastaa, että on muutama asia, mitkä saa mut hulluuden partaille. Yks on ruokkoamattomat koirat.. mä en kestä takkuja: heti, jos sellanen löytyy, se pitää selvittää. Ja meinaan HETI. Vaikka olis yö. Ja toinen on klimppinen karva. Semmonen, että kun sormilla vetää läpi, ni tuntuu lönttejä. Minen kestä niitä. Ja tänään aamulenkillä Säröstä lähti pieni tuppo!! Kauheeta.. mä siitä suivaantuneena vedin sen kammalla (juu, tiheellä) läpi nyt illalla. Ja oli syytäki.. Kaapeli ja Lellu sai saman kohtalon viime weekendinä. Mä luulin, ettei Särölle tuu ikinä karvanajoa: tää on sen eka kunnon sellanen. Joten nyt harjaillaan. Ja veljet, ku tuntu makeelle homman päätyttyä. Palkkasin itteni Crowmooren uudella, kuivalla päärynäsidukalla. Sikahyvää.. :)

Sit tähän. Jos edellinen oli sitä. :) Tää ei liity koiriin mitenkään. Mä löysin eilen kaupasta piiiiiiiiiitkästä aikaa niitä Mariannen sinivalkosia karkkeja. Niitä, mitä oli ennenvanhaan myynnissä ja mitkä hävis: niiton saanut enää vaan laivalta, vaatimattomissa kilon pötiköissä.. :) Noh, nyt ne oli bäk!! Mä jouduin shoppaan pussin.. ja mä ajattelin, et se pussi vois olla semmonen "pahanpäivänvaralla"pussi. Semmonen, et otetaan jos ja kun on pakko. Hah, mä sanon. Sama, ku nikotinisti pitäis röökiä kaapissa ja vetäis vaan yhen hatsin päivässä. Mä oon syöny nyt tunnin aikana neljä (mikä on mun vähyysennätys). Ja mä luulen, ettei tuo pussi elä huomiseen. Eiks pahanpäivänvara voi olla kerralla niin paha, että kaikki menee? Musta voi.

Sit tuohon. Mä oon ilmottanu sekä Carron että Särön sunnuntaille kisaamaan Nokialle. Säröllehän on tullut dopingkarenssi: sei pääse joka tapauksessa. Kaa tekee juoksua: vielä ei paperissa näy mitään. Mut ihmehommaa on se, ettei mitään kutsua oo tullu. Onks agijumala kertonu niille, ettei me tulla?! Vai eiks tuo uus ilmosydeemi (liiton) pelitä? En tiä. Pitäs huomenna ehkä soitella sinne ja sanoo, ettei tulla. Ja että jos sais mania takas. Ainaki Säröstä, jossei tuo juoksu huomenna sit ala.

Ja sit vielä bonusasia. Moon koukussa. Kolmatta vuotta peräkkäin.. Beebeehen.. NIIN noloo.. ja ihanaa! :D Kaikkein kauheinta on, että mä haluisin 24/7:n. Onneks mullei sitä oo.. nyt mä oon extran ja yöshown (22.00) varassa. Ja mä niin katon sen joka ilta.. :) Mä en viiti sanoa tässä suosikkeja tai inhokkejani, mut sen sanon, että viime viikonloppuna oli pakko lähettää miinusääni.. :) Yks vaan. Ja sanon, että kannatti!! :) hihii.. Eli iltaa ootelles! Onks mulla lajitovereita?

5 kommenttia:

 1. jahas jahas.. joku muukin on koukussa sinisiin marianneihin.. :) mä ostin heti 2, en tiä miten tuo 1 on viel pysyny tuol kaapis (kjäh kjäh..)pahan päivän varalle kans.. mulla on BB:t jääny ihan unholaan, ku oon jo tutimassa silloin ku se tulee.. ilmottelehan ku carron H-hetki lähestyy *vink vink* :D

  Tanja vaan...

  VastaaPoista
 2. Lajitovereita löytyy ;-)
  Tohon sitä-lajiin en ihan täsmällisesti kuulu, johonkin vähän kaukaisempaan sukuhaaraan. Riittää, kun takut selvittää seuraavana tai sitä seuraavan päivänä, jos on vaan ihan pieni kluttu.

  Tähän-lajiin absolutely! Hihkuin kassalla viime viikolla, kun olivat laittaneet tyrkylle sinivalkoisia marianneja. Maltoin silti autoon asti, ennekuin teurastin sen auki. Sen piti olla se pahan päivän pussi, äidin oman hetken herkku. Paskat, kitalaki oli rikki jo ennen iltaa. Ne pitää silleen lämmittää suussa ja sit purasta rikki, että se täyte valuu. Nami :)

  Tuosta sen verran, et kutsua ei ole kuulunut, mut ehkä se tulee. Hienoa et Särö on toipunut ja toivotaan Carrolle sitä oppikirjajuoksua. Kiva olis ollut nähdä :)!

  Bonus-lajiin (vai onko ja lahko?), totta mooses! 24/7 ei sentään ole hommattuna, mut pakko se on muuten kattoa aina! Voi daa!

  t. Päivi

  VastaaPoista
 3. Täytyy tunnustaa, että meikäkin on ollu koukussa BB:n, mutta tuo slummi/paratiisi-juttu on jotenkin rasittavaa katsottavaa ja meen yleensä nukkumaankin ennen kuin koosteet alkaa. Taidan siis jatkos tyytyä vain kattomaan sunnuntaisin kuka putoaa, ellen nyt lomalla innostu vahtaamaan niitä koosteita (tod.näk.)...:)

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että Särö on ok:)
  Harmi ettette pääse kisoihin, olis niin mahtavaa lukea menemisistä...Meillä meni tänään Iisan kanssa TAAS päin sitä itseään...
  Mutta tohon BB-juttuun en kommentoi...=(

  -Jaana&Iisa-

  VastaaPoista
 5. Ihanat hyvät Särölle, et se on ok!

  HHHmmm Miira, ihan hyviä nautintoainevinkkejä täällä: oon joskus itsekin päässyt sinisen mariannen makuun ja nytkö niitä saa taas, mut tuota päärynä crowmoorea pitää maistaa;-)

  BB:hen en mäkään kommentoi mitään=( Not my piece of cake!

  VastaaPoista