lauantai 25. huhtikuuta 2009

Sininen ja valkoinen

värit ovat.. SERTTIN SEN! :D Nii-i! Meidän häbämies Särö-Petteri Pikkarainen sai tänään elämänsä ensimmäisen (toivottavasti ei viimeisen) Sertinsä ja oli PU2!! Kiesus!! Mä mietin aamulla, että oon hullu, kun herään puol kuus lauantaiaamuna VAAN sen takia, että joku vertaa mun koiraa muihin versus rotumääritelmä.. mut, kandes lähtee!! :) Mä olin kuullut etukäteen paljon tuomarista ei-kivaa. Se olisi tiukka ja sininen olis hellässä. Ja molemmat piti kutinsa. Neljä urosta sai erin. Särö oli niistä yks. Mutta mä ymmärsin tuomarin linjan. Musta se piti koko päivän ja tuomarin mieltymys tuli esiin. Mä arvostin sitä. Ja helppohan mun tässä on sitä arvostaa.. ;) Kivaa oli sekin, et Pian Bounty oli PN2 ja Rop-vet! Meni vielä isoonkin kehään, mut sen tulosta en vielä tiiä. Ainoa pikku miinus tulee päivälle siitä, että Särö olis saanut myös Cacibin.. ei saanu, sillä mä olin ilmottanu sen junnuihin ja vasta nuorten luokasta alkaen saa ottaa cacibin vastaan.. Ihan ihme sääntö. Ikä olis riittäny, mut väärä luokka.. Nooh, opinpa taas jotakin uutta ja just nyt ei harmita yhtään. Mä oon tästäkin jo niin häpi, että jos mussa olis kiinni naru, mut sais vetää alas leijumasta. Nytko ei ole, ni mä leijun.. ;) Mennään Tonyn kans juhlistaan tätä syömällä ulkona!! :) Taidan ottaa sidukan sen kanssa!! :D Särön arvostelu on hirmu hyvä. Lisään sen, jossain vaiheessa, näytelmäsivulle. Ja Kuuttilan Kati otti upeita kuvia, lisään niitäkin, jos ja toivottavasti kun, kuvia saan.

Kiitos ihanasta päivästä Pialle! Ja KIITOS hirmuisesti kaikille onnitteluista sekä pelipaikalla että nyttemmin! :)

19 kommenttia:

 1. Ei hemskutti, ihan järjettömän paljon onnea!!! Mä pidän jostain käsittömästä syystä teille peukkuja näiden näyttelyiden suhteen ja olen tooooosi iloinen kun näen tälläisiä tuloksia! On se vaan niin komia mies=)
  Vitsi, oma kasvatti ja eka serti, pian sulla on mva...Ainakin peukut pysyy sen suhteen ylhäällä!
  Ja kyllä toi on jo shampanjan paikka...sidukka on vähän pliisu tollaisen saavutuksen kunniaksi!
  ONNEA ONNEA ONNEA!
  -Jaana&co Kuopiosta-

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea! Tosi hieno saavutus. Hieno mies Särö. Ei sitä alasveto narua kannata katsella. Nauti nyt aivan rauhassa.
  Toivottavasti saamme ihailla näytelmäkuvia.

  VastaaPoista
 3. Onnea hirmuisesti vielä tätäkin kautta. Särö on vaan niin komia mies!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea sertistä!! Leiju nyt vaan ihan rauhassa joku aikaa :-)

  VastaaPoista
 5. Onnea Onnea sertistä komealle Särölle ja varmasti onnelliselle kasvattajaomistajamammalle Miiralle<3

  VastaaPoista
 6. Onnea, Onnea ja vielä kerran Onnea :)

  VastaaPoista
 7. Anne Ylä-Soininmäki25. huhtikuuta 2009 klo 22.22

  Onnea vielä kerran! Oli teitä vaan niin kiva katsella siellä kehässä! :)

  VastaaPoista
 8. voihan nenä.. Mä olin kovaa suunnitellu, että kerkeen tapaamaan teidät tänään Vaasassa, mutta enpä sitten keriinny. :( Mää olin nimittäin siinä aikas lähellä teidän kehää kehätoimitsijana, aamulla vähän vilkuilin näkyykö tutun oloisia kasvoja, eikä näkyny viel siihen aikaan. Ajattelin, että kyllä sitä kerkee sittemmin kehien jälkeen, niin siinä sitte kävi jotta meidän kehä oli rutkasti myöhässä (arvaa vaan kuka kirjoitti putkeen iliman yhtäkään taukoa 70 ja risat koiran arvostelut, tuntuu että sormet sais laittaa pakettiin...)Tottakai heti kehän jälkeen ryntäsin tulostaululle katsoon, että kuinka teille oli käyny.. JA HYVIN OLI MENNY!!! ONNITTELUT SIITÄ!!! :DD täytyy toisella kertaa paikantaa ja tulla kehien viereen oikein paikalle tsemppaamaan... Nyt harmitti niin, jotta en keriinny siihen olleskaan... :/

  -Tanja-

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea Särön sertistä! Mahtava suoritus. On se vain niin kaunis koira, olen poikaa kehän reunalta ihaillut Tampereen KV:ssä ja erkkarissa.

  VastaaPoista
 10. Jaana: sei ole yhtään käsittämätöntä: päinvastoin: KIITOS peukutuksesta!! :)

  Kiitos muutenkin kaikille onnitteluista!! Minoon vieläkin aika häpi! :)

  VastaaPoista
 11. Lemmikkipalstoilta luon tulokset ja piti heti tänne rientää onnittelemaan. Isot onnittelut SERTistä. Se ensimmäinen tuntuu aina makeimmalta!

  VastaaPoista
 12. Onnittelut Särpälle sinivalkeesta. Me vaan tuodaan kotia niitä vaaleensinisiä ;)))))

  Muista palkita näyttelyressu jätskillä. Meillä Naksu sai illalla piparminttujäätelöä, vaikka olikin vain varavaravaravara...

  VastaaPoista
 13. ONNEA! Kasvattaja-Miiralle! Ja Särpälle kans.

  T Minna

  VastaaPoista
 14. Onnea Miira hurjasti!! Vautsivau! :)

  VastaaPoista
 15. Tosi isot onnittelut Miira ja Särö!

  VastaaPoista
 16. Vau! Onnea ensimmäisestä sertisä, on Särö todella ansainnut sen! :)

  VastaaPoista
 17. Onnea Miira Särön sertistä! Komea poikahan se on ja sertin arvoinen :) Oot varmaan tosi onnellinen, kun eka kasvatti ja eka serti...Tsemppiä seuraavien sertien metsästykseen...

  VastaaPoista
 18. Mitäs muotovalioita sä oot alkanu kasvattamaan? ;) Onnea hirmuisasti!

  VastaaPoista
 19. No niitäpä juuri.. :D Ei kai. Mä saan isot kiksit siitä, että sama koira voi olla sekä kaunis että hyvä harrastukaveri. Ettei menis siihen, että yks hyvän agikoiran (esim.) kriteeri olis rumuus.. käyttö- ja näyttölinja. Tms. Vaan vois olla sekä kaanis että pätevä. ;)

  VastaaPoista