keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Ja kipusi igen!

Niin kävi!! :)

Mut eka: ISO KIITOS teille kaikille tsempistä ja tuesta tuon edellisen kirjoituksen tiimoilta! Mä sain hirrmusti hyvää mieltä ja uskoa taas agilityyn teidän ansiosta!! Ikuisesti kiittollisna saan olla!! Ja kuulkaas tätä:

Mä en ole koskaan vielä treenannut Carron kanssa näin "paljon": tarkoittaa kahta kertaa viikossa. Mikä musta ei oo paljon, vaan riittävästi. Yks kerta ei riitä, jos OIKEESTI meinaa treenata. Noh, elikä meillä on siis reenit sunnnuntaisin ja tiistaisin. Ja eilen meni SIKAhyvin!! :D Tony oli tehnyt vähän jo haastetta rataan: oli tyrkkyputkia monta (mulle varmaan kiusaksi) ja vippausta, takaavientiä, pakkovalssillekin oli paikka (en tyksi sitä käyttää, tein muuta) jne. Sit vielä, kun Anu teki sen, mitä mä NIIIN tarttin: Kirkkonummella usein "härnättiin" toisia: " Sä et pysty tuohon, tee peräs jne.". Sellases hyväs henges, mut niin, että se laitto oikeesti yrittään. Ni Anu ja mä tehtiin sitä, ekaa kertaa namibia-aikana, ja se tepsi!! Voi elämä, mä sain ekaa kertaa neljään vuoteen sen olon!! SEN!! Ja mä muistin, mitä Kati sano ja ennakoin. Ja tiiätteks: JOKA AINUA RIMA pysyi kantimissaan, kurvit oli pienet ja ME TEHTIIN HIENO NOLLARATA!! :D Noh, ne oli treenit, mut mulle se oli suomenmestaruusfinaalin nollarata!! jiihaa!! Mä sanoinkin siellä, että JOS molisin viisas, ni mä lähtisin nyt jäähytteleen. Tietenkään mä en ollut, mutta ei se toinenkaan rata huono ollut. Siinä vaan ei tullut sitä himofiilistä, mut meni silti ihan ookoosti. Moon veri häpi!! :)

Vielä, kun mister Särppä ja Tony meni kuuden ryhmässä ja ne oli kans ihan hirmu päteviä, ni oli aika mestaritreenit!! :) Tony kun liikkuu, niin se meno on upeeta!! Jos Tony seisoo paikallaan, ni Särppä kiertää helposti hypyn. Tony sano mulle illalla, että sai ekan kerran "vuosikausiin" SEN fiiliksen. Eli me molemmat saatiin kiinni eilen siitä, mikä agissa on PAKKO olla mukana. Jos me nyt saadaan se pysyyn kotona, ni mä en muuta tarvi!! Mä en oikein ymmärrä, miten se Särökin osas jo lukea Tonyn jaakotuksia jne. Ei ne sellasia oo mun tietääkseni treenannu. Vai onks se niin, että koirat ymmärtää ohjausta, kun sen tekee oikein? Nuori koira etenkin, joka ei oo vielä "keksiny ja jumittunu" mihinkään tiettyyn ohjaustapaan.

Voi, mä varmaan hymyilen tän päivän idioottimaisena.. Onneks mä voin töis sanoa lapsille, että mua naurattaa vieläkin Madagasgar kakkonen ja se kuningas, joka luuli osaavansa viheltää.. *hihittää myös sille* Kattokaa ne molemmat, ykkönen ja kakkonen, jos ette oo kattonu!! Menee TÄYSIN myös aikuisille. Pelkille sellaisille. :)

7 kommenttia:

 1. *peukuttaa* Mä varmaan uskallan sit soittaa sulle illalla :D
  Tuuko nä yökylään?

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva käydä täällä lukemassa kun treenit oli mennyt hyvin! Mähän sanoin, että kyllä ne rimat pysyy kun vaan ohjaa ajoissa :-)

  VastaaPoista
 3. AIVAN MAHTAVAAAAAA!!!

  -Jaana&co-

  ps. me yritetään Iisan kanssa päästä sunnuntaina samaan fiilikseen=)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa Miira kiva lukea sun hienosti menneistä treeneistä ootte taitavia kun vaan uskot ittees ja luotat koiraasi. Muista nyt hyvin menneet treenit siten kisoissa niin saat hyvän fiiliksen kisoihin. Haulta tulee sinne teijän kisoihin kolme kilttiä tuomaria pitäkää hauska vappu siellä. t Hannele

  VastaaPoista
 5. Mä käyn välillä lueskelemassa teidän kuulumisia ja alan haaveilla agilityradoille pääsystä. Ensin pitäisi saada koira, jonka kanssa harrastaa. Kyllä mä vielä. Aina suunnittelen, mistä pentueesta ja millaisen naperon itselleni jätän :)

  En tiedä, koska Sjoelle pääsen, mutta sitten kun pääsen niin mennään lenkille tai sitten kutsun itseni teidän uuteen taloon kahville. Me päästään huomenna aloittamaan muutto meidän omaan taloon. En matla odottaa sitä hetkeä, että aurinko paistaa ja pääsen koirien kanssa kuoputtamaan kukkapenkkejä ja vaan nauttimaan pihasta. Sinä päviänä Alex saa katsoa Joanna :D

  VastaaPoista