tiistai 24. helmikuuta 2009

Highway

Meillä on pihassa highway. Toivottavasti ei to hell.. :D Voi elämä mä tykkään näistä kahdesta ja tuon Jupan huumorista!! Mieletön sarjis.. ;)
Meidän highwayn on tehnyt vanha, vähän kärttyisä ja likinäköinen rottaherra. Se pääsee harvoin peseytymään ja siksi sen highway onkin iiiiiihan likainen. Se on ahne ja tyhmänrohkea, mutta sen NIIN tekee mieli jyväsiä, joita sille ripsutellaan. Joten se sille suotakoon.


Meillä on siis pihassa lintulauta, jossa käy koko Suomi. Minen tiiä, mitä kaikkia siellä käy, mutta varis on nähty ja jänikset ei osaa häpeillä; niistä jaa aina melko monta pyöreää merkkiä.. :D Mr Rat on tehnyt tuon highwayn, tai niin luulen. Oikeesti se voi olla mikä vaan jyrsijä. Tai ei sen ees tarvi olla jyrsijä. Mutta mä näin kerran, kotiintullessani, ison rotan, joka juoksi meidän kadun alkupäässä. Siks mä oon olettanut, että solis se. Musta on ihan ihanaa, että ne saa täältä ruokaa. Ihan sama, mikä laji on kyseessä. Mehän opetetaan jo lapsille, että kaikki on samanarvoisia... joten teretuloa vaan! Häggiksen ruokapalvelu pelittää! :)

Tässäpä kuva siitä. Musta tuntuu, että siitä on kävelty kerran jos toisenkin.. ;) Hupaisaa, miten se välillä sukeltaa pintaan ja välillä taas vipeltää lumen alla. Ja täytyy sanoa, että öisin olis kiva nähdä, mitä siellä tapahtuu: silloin sillä on elämää!! Ei sen enempää. ;)

Treenit oli taas eilen ja oli melkoisen haastava kuvio kehiteltynä keskelle rataa. Siinä oli ensin hyppy ihan nurkassa, seinää kohden. Sit se hyppy piti ottaa toooosi tiukasti ja huolella, sillä vain muutama metri siitä oli aa ja sen alla puki uulla. Siinä sit tehtiin jos jonninmoista kuviota, kun kikkailtiin sylkkäreitä, vippauksia, sokkareita ja vetoja. Muun muassa. ;) Kukaan meistä ei saanut sitä kohtaa tyylipuhtaasti. Ihme.. :D Meillä on onneksi aivan mielettömän hyvä treeniporukka: AINA sikakivaa!! ja pilke kaikilla kohdallaan. Carro ilahdutti mua suunnattomasti sillä, että se ei ollut toistoista millänsäkään. Vaikka siis otettiin viisikin kertaa uusiksi joku kohta. Tai kuusi.. ;) Se näksi hiaa ja hillui. Miinuksena kepit. Muistin kaaret ja se kele puikkas kerran alotukseen niiden alta ja kerran lopetti kesken ja tuli alta. Kiirekiire ja aivot narikkaan. Huh. Ehkä se on niin, että sellainen koira kuin... juu nou. Mut ei se mitään. Ai laik it beibe!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti