tiistai 9. marraskuuta 2010

Arjen pyörteissä

on aika taas mennyt pääosin ja pitkälle. Viime viikonloppua väritti äitini eli Mamun, Leenan ja Sisun vierailu: Tony kävi Skiexspo(miten se kirjotetaan?!)-messuilla ja suuntasi sieltä Mikan mökille. Oli ihan piristävää vaihtelua taas, mutta täytyy sanoa, että elämä kahden noin pienen ihmisen kanssa on kyllä melkosta pyöritystä!! Ei puhettakaan, että vauvat vaan syö ja nukkuu.. tai no, tekee ne sitäkin, mutta on se muutakin. Paljon muutakin.. :D! Mä olen vieläkin vähän pyörryksissä. :D!!

Huldan kanssa on mennyt aivan ihanasti. Rytmi alkaa ehkä pikku hiljaa muodostumaan ja yöt menee edelleen mukavasti. Meillähän käytäntö öisin on, että ensimmäisen, sen kaikkein pisimmän pätkän, Hulda nukkuu pinnasängyssä, minne nostetaan nukahdettuaan mun viereen syömäpuuhien perään. Sit kun Hulda herää n. 3 - 4,5h:n jälkeen, niin Tony nostaa neidin mun viereen taas syömään ja isukki siirtyy vierashuoneeseen nukkumaan loppuyöksi: saa nukuttua ehjän yön, kun Hulda kuitenkin heräilee sit tiheämmin ja Tonyn pitää jaksaa töissä. OIkeasti jaksaa.. ajaa kuitenkin joka päivä niin paljon. Ja se toimii meillä. Hyvin.

Parasta aikaa tässä kyllä elämästä elellään. Vaikka ehkä se tuntuu siltä sit jatkossakin.. olishan se ihanaa niin! :) Hulda on oppinut kovasti uusia juttuja: nauraa ääneen kun hömpöttää Tonyn kanssa, kiljahtelee (uusin villitys mistä kovin tohkeissaan), kuolaa (kyllä.. :D!) ja tekee kuplia. Ne on uusimmat ja kaikkein kivoimmat jutut tällä hetkellä. Muutamia käännöksiä on puolivahingossa tehty jo kk sitten, muttei oikeastaan sen koommin. Kyljelleen menee näppärästi, mutta ympärimeno on nyt sit jäänyt. Nyrkit menee edelleen suuhun sujuvasti. Ja ihana on saada koko suun levyinen nauru tämän tästä. Mä tunnen olevani oikeasti ihana.. :D!! 3kk neuvola on viikon päästä: kiva kuulla uudet mitat.

No sit koiriin. Myrtin kanssa on edelleen käyty tokossa ja uusi oppi on saatu aikaan: SE PYSYY PAIKALLA!! :D!! Ei tokikaan agilityhallilla toiminut eilen, mutten sitä odottanutkaan. Pääasia, että tokokentällä ja kotona toimii. Yes!! Mä jo ajattelin, ettei opi sitä ikinä. Sei malta pysyä nääs aloillaan. :)

No sit aksaan. Käytiin Sleepless-Pian kanssa eilen hallilla mukavan päivän ohessa treenaamassa. Ja... mä treenasin sekä Särön että Mypan kanssa. On nimittäin heitetty ilmaan ideaa, että me vaihdettais koiria.. Myrtti on niin hirmu vikkelä jne. että mä en taida ennättää ohjaamaan sitä kunnolla. Ja Särö kun irtoilee jne. hyvin, niin vois sopia mulle.. jos Tony nyt malttaa.. :D!! Anyway, oli tosi mukavat treenit!! Myrtti meni pientä ympyrää: kaks hyppyä (edelleen ilman rimoja: pelkät siivekkeet) suorassa linjassa, kaariputki ja taas kaks hyppyä suorassa linjassa ja kaariputki. Meni ihan hienosti. Mä vaan huomaan tekeväni tuota samaa joka kerta.. ehkä pitäis keksiä muutakin. Mä kun oon luvannut opetaa Myrtille alkeet, että Tony saa sit "valmiimman" paketin. Särö kun on just koulutettu valmiiksi (kutakuinkin) niin nyt olis mun vuki. :D! Pussia sai sit Myrtti tehä ekaa kertaa. Ja, mut tuntevat sen tietvätkin, moon AINA hätänen. Nytkin. Heti piti saada siihen malliin, et menee sen itsenäisesti.. ja saatiinkin! :D!! Nyt siis menty umpipussi myös. Ja hienosti meni. Pia piti aluksi auki ja sit laski kerta kerralta alemmas ja lopuksi meni kaksi kertaa jo ihan ite koko homman. Mypa rakastaa töitä ja palkkaa. Nyt se sai molempia. :D!!

Särön kanssa tehtiin pientä rataa. Olisko ollut 11 estettä. Siinäpä sitä.. :D! IHAN piahalla mä oon sitä ohjatessa: Särö tykitti niin kovaa, että mä jäin kuin tikku siihen itseensä. Ja sit toisaalta se reagoi niin nopeasti esim. mun vippaukseen, että ajoitus oli kaiken a ja o. Muuten kääntyi jo ennen hyppyä. Eli kovasti mun pitää tututstua tuohon mieheen paremmin. Mutta mä olin ihan liekeissä.. :D! Tuntui niiiiiiin kivalle!! Mä en kuitenkaan ole yhtään saletti, et Tony sen mulle malttaa antaa.. kyseli kovasti miten meillä meni ja en tiä.. ehkä sitä vähän harmitti.. :) Aikapa tuon näyttää. Kumpi vie kumpaa. Mut molemmilla olis nyt sit tulossa aksakaveri, mikä on kaikkein hienointa!! :)

Sit vielä bonukset: Pia otti kuvia omistaa koiristaan ja joutsenesta :) Sekä miss Mypasta: neiti alla 11kk. Täysin ruokkoamaton, mut silti:



1 kommentti: