maanantai 14. kesäkuuta 2010

Autolla ajetaan

varo-varo-vasti, ettei kaatuisi kallis lasti, suoraa tietä ja suoraa tietä ja mäkiä on matkan varrella.. pooois kaikki lapset alta, tie näyttää kapeaalta, mittari näyttää sataakahtakymppiä, jarrut on epääkunnossa! :D

Onkohan mulla vieroitusoireita töistä? Ehkä. :D Mutta autoiltu on. Matkan päämäärä oli Hyvinkää ja Vantaa. Hyvinkäällä oli hotelli ja Vantaalla pentunäyttely sekä upouusi koirahäkki autoon mittatilaustyönä. Linkki tekijälle: http://www.katas.fi/ ja ihan oikeasti on TOSI hyvän oloinen. Uskallan suositella tekijää. :) Häkki haettiin lauantaina ja sieltä suunnattiin, mun toiveesta, Helsinkiin syömään Mount Everestiin: aivan superhyvää ruokaa Nepalilaisittain! Suosittelen sitäkin.. Mä söin niin, että meinasin räjähtää. Oikeasti. Sieltä sit nokka kohti hotellia ja voi jessus... mä tiesin, ettei tuohon hintaan voi saada luksusta, mutta huoh.. No, päällisin puolin oli ihan perushuone. Mutta seinät paperia.. Hyvinkäällä oli joku SPL-tapahtuma ja monta sakemannia.. kun joku sanoi PÖH, Mypa sanoi PÖH. Ja sanoi se, vaikkei sakut sanoneetkaan kun joku kolisteli: ääni oli oikeesti kova: ei yhtään sellanen, että se "kuuluu tuolta jostakin"... kele!!

Sänky oli kivikova: mun selkä on muutenkin ihan peeaskana, joten ei kiva fiilis. Lisäksi Myrtti oli sitä mieltä, että koska on nukkunut jo koko päivän (11-18) ei väsytä enää: ihme mimmi? :D Ja niin se hillui läpi yön.. oikeesti!! Tony oli yöllä kahdelta herännyt siihen, että Mypa oli kiivennyt ja hakenut pöydältä pallon, jota heitteli itelleen.. Lisäksi se oli hakenut paskapalan maasta ja järsinyt sen mun sängyssä jne. Eli kaikkea pikkukivaa, kun ei väsytä. Lisäksi se, tuttuun tyyliinsä, kävi lipomassa meitä läpi yön.. Tony oli ajatellut, että antaa sen lipoa itteään jotta mä saisin nukkua.. Ihana ajatus! Mutta tahtoihan Mypa mamiakin suudella.. Illalla, ennen nukkumista se nuoli "hullunlailla" naamaani.. mä kysyinkin sitten, että "riittäiskö jo?". Tuon kysymyksen JÄLKEEN mä laskin, että sain vielä 52 lipaisua. 52!!! Melkonen Mypa.. :D!! No, koska yö oli "hiukan levoton" mä ajattelin, että se on sikaväsynyt ja näyttely menee persiilleen. Pessimisti ei pety, taaskaan...

Ajettiin Vandahalle ja siellä oli monta tuttua!! :) Ensimmäisenä nähtiin Vesa, Katarina ja bc-team Rionnag! :D Eerola oli heilläkin tuomarina ja oli huisin kiva nähdä aikaansaannoksensa bordercollieareenalla! :) Eikä huono saavutus: olivat bis4-kasvbattajaluokassa ja ryp sijoituskin oli tullut!! Nättejä mustavalkoisia siis. Vaikka onkin syrjähyppyrotu... ;)? Parasta oli, että heillä oli Xy mukana ja nähtiin sekin!! Jos Felix olisi ollut paikalla, niin siellä olisi ollut KAIKKI mun kasvatit!! Särö, Xy, Myrtti ja Oodi oli ja tiiättekö.. MÄ EN TAJUNNUT PYYTÄÄ NIISTÄ KIMPPAKUVAA!!! Arvatkaa ottiko päähän!!! Niin otti!! Seuraavana paikalle pyyhälsi Mia, Oodi ja Tiina, jota on kiittäminen kuvista, jotka laitoin eilen albumeihini. Koetin ladata niitä myös tänne. Ekan, Oodin kuvan, on ottanut Riitta Kekkonen. Oli huisin hauskaa nähdä pikkublondimme Oodi ja todeta, miten kovasti mä sen tyypistä tykkään: son IHAN kuin Xy pienenä, mutta pienemmässä koossa :D!! Pikkuoidipus..

Oodi esiintyi todella hienosti ja sijoittui luokassamme toiseksi kauniilla arvostelulla: se on listättynä uutissivulle kotisivuilla. Kiitos Mia Oodin paikalletuomisesta!! Oli mukavaa nähdä ja kuulla, mitä neidistä sanottiin!!



kuva: Riitta Kekkonen

Lisäksi mä tiesin ja luotin, että Päivi Eerola tarjoaa pennuille hienon kokemuksen näyttelystä: kohtelee ja käsittelee koiria todella kauniisti. Eikä tarvinnut pettyä!! Eli upea kokemus pienille. Myrtti oli myös reipas, mistä mä ilostuin tietysti kovasti: olihan olettanut, että se on ihan väsypoikki jne.. Ainoa pikkuahistus oli pöydällä, missä mä näin sen siitä, että Myrtin paino oli ulkopuolella: paino ei ollut tasaisesti neljällä jalalla tuomarin sitä tutkiessa. Se ei räpiköinyt, yrittänyt pois tai ollut edes banaanikaarella.. :D! Mutta sitä Ä L L Ö T T I.. :) Reipas pieni pentu silti!! Nätti ja oikeudenmukainen arvostelu on silläkin: lisättynä sen omalle näyttelysivulle. Maa-ahdaskin selvisi: kiitos Marja!! Se meinaa, että etujalat menee lähellä toisiaan, ikään kuin samaa viivaa. Mutta täytyy sanoa, että oli kaikenkaikkiaan mukava, hyvä ja kannattava reissu: saimme mitä halusimme: kokemusta, hyvää sellaista, ja saimme kuulla, missä näiden koipeliinien kanssa mennään! :D Mä koetin nostaa Mypan niskatukkaa pystyyn ja litistää pyllyn päältä: ei näyttänyt takakorkealta!! :)
Nyt sitten tauon paikka misseilystä ja syksymmällä sit uudelleen. Luulee hän.. :)
Ja mun on IHAN pakko lisätä vielä yksi kuva Oodin uudesta harrastukseta: Ahosen Tiina oli kuvannut viime perjantaina Oodia paimentamassa! Mia kertoi, että se IHAN ku tietäis, mitä pitää tehdä.. hakee kaarteissa ulkoreunaan ja väistää paimensauvaa jne. Tosin, Oodilla meinaa mennä hermo sauvaan ja pari kertaa neiti on kuulemma sen ilmaissut... :D Mii lav tuo blondi!! :)


4 kommenttia:

  1. Mä oon edelleen sitä mieltä et tuo mypa on just kun äiteensä. katoinkin eka et siinä on kaapelin posetuskuva..siis niillä on just samanlainen "kenotus"...siis tuo etuosa-päänasento. "pikkumissi" :)

    VastaaPoista
  2. No onhan niillä.. :D Mä oon samaa mieltä. Sanoinkin tänään Tonylle kuvaa ladatessani, että tuo on kyllä ihan, ku äitinsä.. ;) Ja määhän tyksin. :D Misseydestä en tiedä.. mut omena on puun lähellä! *hihittää*

    VastaaPoista
  3. Ne on oikeesti tosi ihania<3 Onnea kasvattajalle kauniista koirista!

    Kuuluillaan ja terkkuja kaikille kotonaolijoille=)

    -Jaana&co-

    peeäs... Musta yhä toi teidän nimivalinta tulevalle perheenlisäykselle on niin täysi kymppi, se hymyilyttää mua joka kerta=)...tää ei siis tähän liittyvään kirjoitukseen, mutta muuten...

    VastaaPoista
  4. Hihii.. mä ymmärrän sun mieltymyksen hyvin Jaana! :) Kiitos taas!! Ja kuuluillaan!

    Suukkoja pikkumiehelle!

    VastaaPoista