torstai 5. marraskuuta 2009

Pennejäpennejäpennejä

Nii-ih!! <3

Tänään oli anopin ja miniän neuvolapäivä. Ensin, aamulla, kävi Hymy Haavisto, elikä Särön morsian Firabellen Hymy. Ja... ... ... ... :D! Pentuja oli monta!!! Niin monta, ettei edes tiedetä, miten monta!! :D Viisi-kuusi oli varmaa ja sit saattoi olla vielä lisää niiden takana.. jessus!! Säröstä tulee dädi ja Kaapelista mummo!! :D Ja Nappulavaara saa soopeleita ripakopallisen!! Hahaa Era!! Nyt sä joudut kastiin, missä saadaan näyttää, miten ruskeat peittoaa.. noo, juu nou! :D !!

Sit anoppiin. Elikä Kaabellson kävi tänään uusintaultrassa. Ja niin kävi, että kaksi pentua oli IHAN selvää. Eläinlääkärille. :D Mä en nähnyt oikeastaan muuta, kuin yhden möykyn, joka oli joku sisäelin. Mutta siinä ympärillä oli kuulemma kaksi pentua, joilla oli kallo ja selkäydinputkijuttu ja silmäaihiotkin!! :D Yksi, pienempi, pentu löytyi vielä lisää!! :D!!! Se oli piilossa osittain istukan takana, mutta oli kuitenkin. Sen selviäminen jää nähtäväksi, sillä se oli näitä kahta pienempi: voi vielä imeytyä. Mutta ell sanoi, että mahikset on: sikiönestettä on jo niin paljon, että voi hyvinkin kasvaa muut kiinni ja jäädä meidän iloksi!! Elikä Trickteamin unelma saanee jatkoa.. ;) Mä oon iloinen!!

Ja ilo jatkuu, sillä Särö syö ja voi hyvin!! Hiisi on tervehtynyt ja voi hyvin!! Tilasin Shetlandilta maitohappojauhoa, mikä tuli tänään ja Lacto sevenit jää taas mun käyttöön.. :) Tilasin mä penneillekin rapisevan lelun.. :D Ihanaaihanaaihanaa!! Tiiättekö, että ne vastoinkäymiset kannatti: nyt saa iloisista asioista enemmän irti!! :D MUN NAAMA NAURAA TAAS!! :D

16 kommenttia:

 1. Onnea onnea onnea!!! Särö on niin hiano mies, että se ansaitsee tulla isukiksi!! Ja ihanaa miten ensirakkaus toi tulosta jälleen. Hienoa!

  VastaaPoista
 2. Voi että mä niin tykkään tästä!

  Essi ja Sho

  VastaaPoista
 3. Onnellista ja jännittävää odotuksenaikaa Trickteamiin: ihania uutisia!! Onnea hyvistä uutisista:)

  VastaaPoista
 4. VAU!!!
  Huonojen hetkien jälkeen tälläistä varmaan arvostaa potenssiin 100!?
  Onnea :)

  -Jaana&koirulit Kuopiosta-

  VastaaPoista
 5. Yritätsä vihjailla, että lukkeet voittais ne? Mut jos ne on piilo niitä? *yrittää selittää*

  Vähänkö moon iloinen sun puolesta! Kehaise Sääppääkin (niin kuin sä et olis sitä jo tehnyt).

  Tajusin just, että lähdin sitten taasen kokeilemaan sitä ensikertalaista. En ehkä koskaan opi. Ja ei näköjään tarttekaan. :-D

  Suukot teille IHAN kaikille!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa! Kun kaikki on kääntynyt parhaisiin päin!!! Hyvää odotusaikaa!!

  T Minna & co

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, että teilläkin välillä kivoja uutisia ja vielä näin huippukivoja:)Ihan hirmuisen paljon onnea!!!! Onnellista odotusta!!

  VastaaPoista
 8. Kiitos onnitteluista!!

  Era: mä en yritä, vaan mä sanon!! :D Ne voittaa NE. Takuulla.

  VastaaPoista
 9. Mä jo säikähdin että mitä on ehtinyt tapahtuu kun meseotsikkos ei oikein vastaa tän bogin sisältöä :D...
  Onnea ja muista että laatu korvaa määrän :)

  VastaaPoista
 10. ai niin...sun varmaan tarvis asettaa tää blgi oikeeseen ajanjaksoon...se huijaa että oon kirjoittanut tän silloin kun vedän sikeitä...eli se on puolvuorokautta jäljes.
  -sama

  VastaaPoista
 11. Onnea mahottomasti niin teille kun Särpän morsmaikulle :)
  Onneks Armi ei tehny sitä "sakemannia" joka ulrassa näky noitten kolmen syntyneen lisäks, mikälie välillä esiin pullahtanu iso möykky oli.
  Onnea, onnea, onnea......

  VastaaPoista
 12. Hymy lähettää suukkoja ja kynttilöitä tulevalle hempeelle isukille ja onnitteluhalirapsut anopille :) Ja tietty Revolle ja maailmanihanimmalle-Hiisille ;)

  Nyt vain peukutetaan, että molemmat mutsit voivat hyvin loppuun saakka ja pennuista tulee reippaita ja vahvoja! Lasketaan niitä sitten, kun jokainen on turvallisesti pentulaatikossa emojensa hellissä hoivissa ;-)

  VastaaPoista
 13. Hienoja uutisia täällä, ihana että tärppäs molemmilla! Onnellista odotusta, meillä ollaan vähän jäljessä teidän projektista, ultra ensi to:na...

  VastaaPoista
 14. olipas täällä ihania uutisia :)))
  Rapsutuksia kaikille!!

  Kaija

  VastaaPoista
 15. Onnittelut kaikille osapuolille! ;)

  VastaaPoista