maanantai 13. heinäkuuta 2009

Takana leirielämää

Määpä pääsin miesseurassa leirille viime lauantaina!! :) Minä, Särö ja Repo suunnattiin Avensiksen nokka kohti Loppea, minne Vepsäläisen Marja oli järkännyt Toffon lapsille kokoontumisen leirihengessä. Särö on Toffislaisen lapsi ja Repo eno, joten meidät oli kutsuttu mukaan.. ;)

kuvassa isoisä Toffo, isä Bosse ja poika Särö. On niissä samaa. Minusta ainakin. Kaikissa on tietty emäänsäkin, mut silti..


Carro olisi ollut oikeutettu Toffislaisen morsmaikkuna megeen, mutta hää jäi Hiisille ja Tonylle seuraneidiksi (=kurinpitäjäksi), kun mamma ja muutmiehet oli poissa. Tiiäettehän: kun kissa on poissa.. :D:D no eikai. Mut oli hirmu paljon helpompaa katella kahen koiran, kuin neljän perään. Joten siksi näin. Liitän tähän juttuun neljä kuvaa: kuvaajina Hanna Jauhiainen, Satu Tuominen ja Marilla Tanner.

Särölllä on hubaa häbäilessä.leiriväkeä


Leirillä meitä oli toistakymmentä ihmistä ja varmaan kolmisenkymmentä koiraa? Yhtään rähinää ei syntynyt, mutta edelleen mä laittaisin Särön ja Bossen jollekin isä-poikasuhdeleirille. Eiks sellasia olis missään? ;) Mukaan mahtui visailua, höpöttelyä, koiratanssia, uintia, grillausta.. On tosi kiva, että jotkut jaksaa ja viittii. Helppohan sit on mennä mukaan ja pitää kivaa.

Repo tanssii Kristina-kasvattajamammansa kera


Näin. Sit muuta ihmeempää ei kuulu. Paitti että kuuluupas!! Mä sain ihan hirmu hienon ja ainutkertasen mahiksen ja kunnian päästä mukaan kummitytön synnytykseen ja kokemus oli opettavainen, upea, jännä.. Pian ja Päkän kanssa saatettiin maailmaan kolme Sleepless-lasta. Oli huimaa!! Pian sivuilla onkin kuvia ja juttua enempi aiheesta. Melkosen suuria köriläitä olivatkin ja maailmaansaaminen oli lujassa. Onneksi Pia ei ollut ensimmäistä kertaa asialla.. Mäki opin jotain, mm. hätäsyydestä... ;) Kiitos vielä Pia kokemuksesta, mahollisuudesta ja kaikesta!! :)

Nuin. Huomenna alkaa sit taas Kaapeli agielämä: treenit jatkuu. Ilmotin sen oikein kisoihinkin, elokuun loppuun. Saas kattoo, miten käyp. Ja keskiviikkona koirat pääsee hoivaan hellään, kun rakas siskoni Leena muuttaa meille viikoksi: me suunnataan Tonyn, Eran ja Jarin (nappulavaaranväki) Itävaltaan, vaelluksille. ;) Tällä kertaa ilman koiria.

Semiä karsintoihin menijöille: mä peukutan vuorilta teille!! Ja katon illalla, mikä on siellä meininki.

Näin.

Mä oon muuten huomannut, että mä laaav sekä lomaa että ruokaa. Ja ne joteki kuuluuki kimppaan. ;P

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia :) Mukavaa reissua teille!

  VastaaPoista
 2. Hauskaa ja rentouttavaa reissua ja Eralle terveisiä kovasti ja tsemppiä sulle vaelluksille....

  VastaaPoista
 3. Oli kiva nähdä teitä leirillä ja kiitos korvien liimaus avusta!! Mun sukunimi on muuten Tuominen:) Ei sillä sinänsä väliä, mutta en tiedä haittaako tuota toista Satua jos meidän kuvat sekotetaan:)Oikein mukavaa Itävallan reissua, kyllä kateeks käy:)

  VastaaPoista
 4. Voi juma.. mitähän mä oon ajatellut.. :D Mä korjaan asian! :) Kiitos ku korjasit!

  VastaaPoista
 5. eksyin blogiisi shelttisivujen kautta.
  Meiltä löytyy kotoa (tai virallisesti se on poikaystävän) Hiisin veli Hiski.
  Hiskiltä terveisiä siis veljeen :)

  VastaaPoista