sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Tunteiden päivä

Aamu alkoi lenkillä, kuten joka aamu. "Kaikki" tietää, että täällä meilläpäin on käärmeitä. Ihan ite kyitä. Mut niitei oo näkynyt. Mäkään en oo nähnyt yli vuoteen. Ja mä oon jopa antanut itseni uskoa, että ne on kaikkoontuneet kauemmas, kun täällä on niin rakennettu. Mut, siitä toivosta huolimatta, mä menen aina lenkille hyvin skarppina.. tuon pienen polunpätkän menen aina niin, että koirat lyhyeen naruun ja ne mun taakse: mä tömpsytän edellä vallille. Ja vasta siellä päästän ne irti. Koska vallilla näkee KAUAS jos tulis käärme. Tai mikä vaan. Noh, tänään siis sama kuvio, mutta sillä erolla, että Tony oli mukana.. onneksi. Nimittäin takasintullessa SE tapahtui. Mä olin menossa sille polulle, joka vie alas vallilta. Ja siinä se oli. Metri vallilta alaspäin. Noin 15 centtinen pikkukyy itse. Sahalaitoineen kaikkineen. Ja IHAN hiekan värinen.. mä repesin. Huusin vaan "kyy" ja aloin hysteerisen itkun.. Ensimmäinen eläinkuolema elämäni aikana, mitä en surrut. Sen taru päättyi Tonyn kenkään. Se oli just niin vaarallisen värinen ja näkönen, että koirat olis vallan mainioisti voineet astua sen päälle. Ja just nuo pikkukyyt on kaikkein vaarallisimpia, kuulemma. Ne ruuttaa koko myrkyn kerralla. Ja jos on yksi pikkukyy, niin.. tiietään. Niitä on. Paljon. Eli en mene sitä polkua enää. Asfalttikesä.. :(

Sit, toinen tunneasia. Mun pikkukaa lähti tänään kylään.. se palaa vasta ti, ke tai to. Snif.. onneksi se on hyvässä paikassa ja hyvästä syystä. Mut silti.. ikävä on. Ja vielä, kun se on NIIN erikoinen tyyppi, niin vähän mietityttää se sen selviäminen.. mutta tietenkin se selviää. Se on pätevä pikkukaa! :)

Et näin.

3 kommenttia:

 1. Voihan kökköjen kökkö. Oon just lähdös Lillin kanssa lenkille ja aikomus oli mennä vallille. Taidan lähteä muualle :( Oon myös tuudittautunut siihen uskoon, ettei ne vallille nouse. Mutta jos ne on metrin pääs, niin yhtä hyvin voivat kiivetä ylöskin asti. Mutta toivottavasti Carrolla on onnistunut visiitti :)

  VastaaPoista
 2. Tänävuonna yhden käärmeen nähneenä LUONNETESTIKENTÄLLÄ ! oon saanu itteni ihan shokkitilaan niitten luikeroiden suhteen, enkä mene metsään, vielä. Uskottelen, että ne on lähteneet sieltä pois siks kun mun loma alkaa, eli KOHTA :D
  Armotonta peukutusta täältä Kaapelin reissuun !

  VastaaPoista
 3. Eikö ollu komeen värinen silti semmonen ruskee kyy - puistattava kuitenkin! Mekään ei olla käyty tästä tietystä syystä siellä kyrkkärillä päin lenkillä... Nyt pitäis vaan saada ittensä aivopestyä et me ehkis selvitään takas metsälenkiltä! Mut kyllä kyytabut on nyt taskussa (oli sillonkin)

  VastaaPoista