keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Mustaa mustaa mustaa..

ei onnistunut Carron astutus. Hain rouvan eilen kotiin. :( Harmittaa, veetuttaa, itkettikin. Odotin taas niin kovasti. Enkä ollut ainoa.. Harmittaa niidenkin puolesta IHAN hirveästi, jotka Carron pentua ovat toivoneet ja odottaneet.. pitkään.. Mä en tiedä, mikä meni mönkään. Sen tiedän, että yhtenäkään päivänä ei tullut sitä astetta, että Carro olisi antanut astua, loppuun saakka. Se päästi selkään, muttei loppuun asti. Ja koska se on edellisistä juoksuista ollut todellinen "tyrkky", oon mä tosi ymmälläni. Jatko on nyt ihan auki. Katsotaan, mitä elämä tuo tullessaan. Huomenna vien Kaan varmuuden vuoksi labraan. Katotaan, että arvot on kohallaan elimistössä ylipäänsä. Miten tää "kasvattaminen" onkin tällasta? Miksei joku vois mennä, kuten on suunniteltu? Lapsellista, mut tuntuu, että aina mulle.. Noh, Kaa on silti yhtä rakas ja oli ihana saada se kotiin!! :D Pojat on enempi, kun tohkeissaan.. Särö huus illan ja on syömättä taas. Se on taas se videon mies.. ;D Se, minkä linkin panin tammikuussa..

Mistähän me saatas keltasta mustuuteen?

6 kommenttia:

 1. Olipas ikäviä uutisia :( Tsemppiä, kyllä se aurinko vielä paistaa teillekkin :)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi :( Tiedän tuon tunteen. Meidänkin Sofia yritettiin astuttaa kahdesta juoksusta ennen kuin tärppäs. Kyllä se harmitti, kun ei silloin onnistunu, ku ois niin halunnut saada pentuja paijattavakseen. Sitä niin toivoo jotain kovasti, mut sit ku se ei onnistu, niin kyllä se harmittaa. Mut kyllä tuo harmitus menee ohi varmasti. Aurinkoista viikkoa teille :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on harmittavaa. Hipillä ei onnistunut ensimmäisen miehen takia, kun se mies oli niin hätähousu :D Onneks löydettiin jo seuraavaks päiväksi hätähousun vähemmän hätähousu veli hoitamaan homma kotiin. Olis kyllä harmittanu ku pientä apinaa jos homma ois menny mönkään.

  Mutta, teille tulee uusi mahdollisuus vielä yrittää Carron pentuja, se on nuori ja kaunis! Joten varmasti mieli on musta hetken, mutta kyllä se onnistuu vielä! Tsemppiä Miira!

  VastaaPoista
 4. Mistähän me saatas keltasta mustuuteen?

  Noh, vaihda nyt ensin tää tausta johonkin kesäisempään...:D

  Ei oo aina helppoo ei...tähän voisi todeta..
  K-o-t.

  VastaaPoista
 5. Pia: kaikkeen on syynsä.. :) Ei oo heleppoa. Huoh.

  VastaaPoista
 6. Voi Miira! Kyllä nyt elämä koettelee sua kovin. Mutta kohta se aurinko paistaa sinne risukasan alle usko pois. Sitä paitsi Carro on nuori ja nätti kyllä se onnistuu vielä usko pois.

  VastaaPoista