torstai 22. tammikuuta 2009

Seksishampoota

on olemassa. Ihan oikeesti. Se on sitä, millä pestään koira ja sen jälkeen se on muiden koirien nenään himoittava!! Voi elämän kevät.. Mä oon nyt sitä mieltä, että Carron juoksu on loppu. Ohi. Over. Slut. Ja sen kunniaksi ajattelin antaa hajuille huutia. Pesin Kaapelin ihka uudella shampuulla ja oikein hoitoainettakin kyytipoijaksi. Karva liki tukki viemärin, sillä taka-ajatus bee oli saada sen irtokarva lattiakaivon tukkeeksi. Se onnistuikin. Mutta sit se loppuhajujen hävittäminen. TSIISUS. Mä aina Oskun kanssa nauroin, kun se kiinnostui jokaisesta koirasta, kun sen pesi shampoolla. Demi ei ollut hotteina juoksupäivinä yhtään, YHTÄÄN, kiinnostava. Mut juoksun loputtua, sen pestyä, siitä tuli niiiiin hot. :D Ja ihan sama, pestiikö poika vai tyttö, hotiksi muuttui heti. Ja ny, NY MEILLÄ ASUU TAAS piippi. Jos mä oon rehellinen, ni meinaa mennä hermo. Aikuisten oikeesti. Mun tekis mieli mennä, ja vetää ilmastointiteippiä pari kiekkaa kuonon ympäri. Mutta, koska niin ei aikuisten oikeesti, (eikä kyllä lastenkaan oikeesti) voi tehä, niin mä kestän. Kestän ja puren hammasta.. Särö piippaa tuossa portin toisella puolella ja jätti TAAS syömättä, kun ei pysty. Ei pysty eikä kykene, kun äiti haisee taas niin ihanaiselle. Ja mun ajatus tästä kaikesta meni siis ihan persiilleen. Sain jo rauhoittuneesta sulhaslapsesta vikisevän eroksen. Ma en kesta tata enaa yhtaan paivaa. Enka yota. EHKÄ tän illan.

Loppuhehkutus viä: mä tein sen! Mä alotin mun uuden elämän uudelleen!! Mä kävin tänään pumpissa!! JIIHAA! Se on niin syntisen tuskaisen suloista! Ja tää jälkiolotila.. aaaah!

5 kommenttia:

 1. Siis saako shampoo ihan oikeesti poikakoirat noin hulluiksi?

  Ai sä käyt pumpissa. Huomenna on varmaan paikat mukavan kiepänä ;-). Mua ei tollasiin yhteisjuttuihin varmaan saa ikinä. Olin mä tänään kuitenkin sauvakävelyllä koirien kanssa. Tulee ihan erilailla hiki kuin tavallisessa reippaassa kävelyssä.

  VastaaPoista
 2. Sulla on muuten tää kommenttikenttä ihan erilainen kuin mun blogissa... outoo...

  VastaaPoista
 3. Mä koetin saada tän kommenttijutun niin, ettei olis sitä sanatunnistetta.. en tiä, onko sitä?

  Joo, mä yritän käydä pumpissa nyt taas. Mun uus elämä kato. ;) Ja tiiäks: Se shampoo tekee sitä yhä.. Särö on aivan hulluna äitiinsä taas. MEK. (Mä en kestä)

  VastaaPoista
 4. Siis tuo seksisampoo on ollut käytössä meilläkin: voit kuvitella alfauros Panun reaktioita, kun Pyry käy siihen kuumana tuntikausia sampoopesun jälkeen;) Huoh! Siinä sai toimia poliisina että vartijana, jotta Pymy ei pääse henkipolostaan;-)

  Mutta minkäs nää erimiehet luonnolleen voi :D

  Tsemmppiä pumppiin, -mäkin olen joskus yritellyt....;)

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle elämälle :-)

  On tässä sanatunniste.

  VastaaPoista