perjantai 29. huhtikuuta 2011

Eväiden syömisen aika

on ollut tällä viikolla ja jatkuu huomenna.. Eli edellisen blogipäivityksen otsikkoon tässä viisson.. :D Meillä on ollut treenit tällä viikolla kahdesti: tiistaina Myrtin kanssa ja eilen Särön kanssa. Eka Yybaniin ja tiistaihin. Meidän treenit meni päin persettä. Ihan järkkyä.. Joo, osasyy oli siinä, että kolmoseste oli rengas ja Mypa on tehnyt sen radalla kertaalleen pari kuukautta sitten. :D Mutta mä tein sen ennen rataa muutaman kerran, jotta muistuu mieleen. Sit päätin -viisauksissani- ottaa kolme ekaa estettä kutsuna; treenata sitä. Kaks hyppyä suorassa linjassa ja kolmosena rengas. Suoraa siihenkin. Ja joka ikinen kerta Myrti kiersi sen renkaan.. voi vide!! Mä ääliö en osannut lopettaa ekaan ohijuoksuun vaan koetin vielä pari kertaa.. niinpä.. Sit meni sen kyllä yksittäisenä oikein, mutta ennätti siinä välissä koettaa hypätä jo jostain kolostakin ja paukautti selkänsä.. onneksi ei jäänyt ahistaan ja teki sen sit oikein. Mut tää tekstin kirjottaminenkin hävettää.. No, onneks tajuan ees hävetä. :)

Muutekin mun Jennin saamat ohjeet oli päässä, mut ei toteutuksessa.. ohijuoksuja tuli ja mä olin jotenkin ihan pihalla.. Myrtti varmaan tajus mun tahmeuden ja se ei liikkunut musta ollenkaan niin räpäkästi, mihin oon tottunut. No, onneksi tuli muutamia onnistumisia ja saatiin leikkiä ja pitää kivaa. Ens kerralla pitää yrittää oikeesti enemmän tosissaan. Mut puolustukseksi sanottakoon, että on tosi TOSI vaikeeta yrittää keskittyä hartioihin. :) Mut mä jatkan yrittämistä.

Sit eiliseen ja Säröön. MEidän treenit meni oikeestaan tosi hyvin! :) Mä toki teen samoja virheitä edelleen: jätän Säröä tekemään yksin ja selän taakse.. mut jos niitei lasketa, niin hjuva!! Särö toimii nykyään ihan hirmu paljon paremmin jo mun kanssa. Aletaan tajuamaan toisiamme. :) Puomi on vielä ihan vaiheessa, mut kyllä se siitä. Ihmettelen vaan, että mikskähän mä kisaan sen perusradankin huomenna.. ahneella on.... :D Joo-o: me kisataan huomenna kaks rataa: perus- ja hyppis! :)Ja mua jännittää jo etukäteen ihan simona.... Mä tiedän, että Särö on kisatilanteessa ärsyittävä.. se ei keskity samalla powerilla, kuin hallissa. Se bongaa radan vierellä olevia koiria ja ehtii nostamaan niille häntäänsä.. ja herpaantuu radalla. Se tarvii treeniä kisatilanteissa ja mä eilen pyysinkin treenikavereita hengaileen radalle, kun Särö menee. Ja toimi. Ja siks me kisataan se perusratakin, vaikkei puomi ookaan vielä valmis. Pitäkää peukkuja.. Harmi, että sääksi on luvattu hyytävää..

Eip muut sit koirarintamalla. Ja Huldan kanssa ei onneksi -kopkop- ihmeempiä. Flunssasta on toivuttu. Syömisen kanssa "ahistutaan": neiti syö maailmankaikkeuden huonoiten. Aamupala ja lounas on käytännössä yhtä tyhjän kanssa. Välipala menee jo paremmin ja iltapuuro on yleensä ok. Päivälliseksi syö pelkkää lihaa: muut plokkailee suusta veke. Että näin meillä.. Meillä on näemmä joku tasapainotus menossa: mä kun oon kasvissyöjä ite.. :) Muuten meno on mallikasta: kontataan jo kovaa ja noustaan kaikkea vasten seisomaan. Käppäillään talutettaessa (ei voi vielä puhua, että kävellään talutettaessa.. :D) ja ensikengät on hankittu ulkoiluun. :) Aika menee niin hirmuisen nopeasti vaan.. mä järkytyin tajutessani, että mulla olis enää pari viikkoa vanhempainvapaata!! Kauheeta! :) Onneksi hoitovapaa jatkuu: oon kotona Huldan kanssa vielä ainakin vuoden, haaveissa kaksi vuotta. Aika sen sit näyttää.

Et näin. Mukavaa wappua kaikille: älkää paleltuko! :)

2 kommenttia:

 1. Meitä niin kovin kiinnostaa miten Iisan sulho & Inton iskä viilettää agikisoissa... Laita siitä tietoa tänne, facebookiin, tekstarina...miten vaan!
  Me niin pidetään teille peukut ylhäällä ja tsempitetään...ja uskotaan, että te ootte tosi hyviä!
  -Jaana&Iisa&Into-poika-

  VastaaPoista
 2. "ehtii nostamaan niille häntäänsä..."
  Miten toi kuulostaa jotenkin niiiin tutulta... :D Isänsä poika.
  Kovasti tsemppiä kisoihin! :) Videokamera mukaan! Tää haluis ehdottomasti nähdä Särön agiliitoa!
  -Johanna ja Vauhti

  VastaaPoista