maanantai 11. lokakuuta 2010

Still alive

vaikkei siltä tunnukaan jos blogista päättelis :D On vaan -tiedättekyllä- niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa.

Oodi on kunnostautunut taas näytelmissä ja on saanut jo toisen pinkin muovinauhan itselleen kera kauniin arvostelun:
9 months. Very feminine. Excellent pigmentation. Very feminine head. Beautiful eyes & expression. A little bit weak in underjaw. Medium bones. Medium neck. Enough depth of chest for age. Enough length of croup. Happy tail in movement. Good presentation

Kiitos Mialle Oodin aktiivisesta ja ihanasta kodista!! Mian ja Oodin juttuja kannattaa käydä lukemassa Mian blogista, johon on tuo Hippuset-linkki mun linkeissä tässä reunassa.

Myrtin kanssa ei olekaan käyty pitkään aikaan missään, mutta se muuttuu ylihuomenna: pääsimme toko-ryhmään!! :) Tony hoitelee sen aikaa Huldaa ja me saadaan Mypan kanssa "omaa aikaa". AIka nastaa!! Lisäksi Myrtti on ilmoitettu Seinäjoen näytelmiin, mutten ole ollenkaan saletti, että miss Bikini sinne pääsee.. katotaan. Äitinsä, sisarensa Xy ja Oodi sekä velipoika Felix sen sijaan kehäkettuilevat. Äiti on tosin ihan järkyttävän karvanpudotuksen jäljiltä vähemmän hehkeä, mutta enemmän tukkainen silti, kuin Mypa. Ja se nyt on vaan näytelmä.. joten sinne siis. :)

Koirat kävi rokotuksilla viime viikolla. Laitettiin Myrtillekin piikki niskaan, vaikke ole vielä vuotta. Syy: saatiin samaan rytmiin kaikki eikä tarvi muistella montaa kertaa rokotuksia. Mut reissussa oli nurjakin puoli.. Säröllä kuului sydämestä sivuääni, joka ei ole sivuääni.. suora siteeraus eläinlääkäriltä.. Eli ei ole tyypillinen suhina, vaan plumpsahdus. Ääni kuitenkin,mitä ei pitäisi kuulua. Ei kuulemma edellytä toistaiseksi mitään toimia: ei estä harrastusta eikä edes jalostuskäyttöä, jota nyt toistaiseksi muutenkaan kyllä emme ole harrastaneet Särön ollessa tauolla niistä puuhista. Harmittaahan tuo mua silti kovasti ja aluksi pani ahistamaankin.. muttei nyt enää. Seuranta kerran vuodessa rokotuksilla riittää toistaiseksi.

Muuten ei ihmeempiä koirarintamalla. Agilitytauko jatkuu yhä, mut nyt himottais jo pikkuriikkisen entistä enemmän.. Myrtti tuntuu lenkeillä sikamakeelta: se on niin säpäkkä ja samalla hirmu ohjaajaherkkä siinä mielessä, että reagoi nanosekunnissa sekä liikkeeseen että puheeseen.. Voi kun sais lisää tunteja päiviin!! Mut jospa me nyt ensin tokoiltais. Saatais suhdetta kuntoon jne.

Hulda taas kasvaa. Oli 6-viikkois neuvolassa kasvanut 7,4cm!! Eli yli sentin viikossa. :) Pe on uus neuvola, melkein jännittää, mille käyrälle nyt menee.. Sukat on ainakin melkein kaikki jo pieniä, eli jalka on pitkä. :) Meidän pieni.. Muuten onneksi kaikki hyvin tytön kanssa. Nimenantojuhla oli 26.9 ja koko nimi on Hulda Milja Vilhelmiina. Viimeinen nimi on molempien edesmenneiden äidinäitien toinen nimi. Tulee siis perinnöksi :) Kaksi ensimmäistä on muuten vain mieluisia. ;) Nauraa, jokeltelee ja imee nyrkkiään. Ja kovasti heiluttelee käsiä ja jalkoja. Kääntyy selältä kyljelleen, muttei vielä vatsalle. Pää nousee ja hirmuisesti punnertaa aina itseään. Inhoaa olla makuultaan "vauva-asennossa" sylissä. Haluaa olla pystyssä. Nukkuu vaunuissa edelleen pääasiassa vain, jos ne liikkuvat. :D Käyn nyt aamulla ja illalla kärryttelemässä: iltalenkki tehään edelleen yhdessä koko perhe. Koirat saa parempaa lenkkiä, kuin koskaan aiemmin. :) Bonuksia niille. ;)Siinäpä sitä. Mä palaan, jahka on taas kerrottavaa. :) Ihanaa syksyä kaikille!!

6 kommenttia:

 1. Täällä sama suloinen naurava Hulda meit ilahduttaa <3 En oikeasti malta oottaa ens viikkoa, et teidät kaikki nähään taas! :)

  Onnittelut treenipaikasta Mypan kanssa! :) Me edelleen Oodin kanssa sellasesta vaan haaveillaan ..

  Ja hei, koska alkaa vähitellen näyttelypaniikki iskeä (ei sellasta ennen ollut, mut ku nyt se ois se vika nauhanpätkä mahdollisesti tältä erää :D), niin kai sä autat mua saamaan tuon Ozin tukan pöyhkeäksi ja pörröiseksi sit lauantaina? :) Sulla vaan muutama laitettava siin on .. ;D (mä en sitä hommaa kauhean hyvin handlaa ja viä nyt ku tukkaa on vähemmän ku ennen ..)

  Näkemisiin! :) Ja varmasti kyllä viä kuulemisiinkin ennen ens viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ompas Hulda kauniin nimen saanut ja niin onnellisesti hymyilevä prinsessa!
  Edelleenkin vakiosti vierailen sivuilla lukemassa kuulumisia. Onnea näytelmiin ja aurinkoista syksyä koko perheelle.

  VastaaPoista
 3. Ihana hymykuva Huldasta! :)

  Pakko mainita: lukiessani tätä sun juttua, Juha piipahti koneen takana ja kysyi tuosta yläkuvasta, että mitäs koiria siinä oikein on kun varsinkin tuo toinen oikealta on niin komia? Eli kehuja tuli! Vaikka onkin soopeleita... ;)

  Hilpi

  VastaaPoista
 4. Hyvä Juha!! Sillon aina ollut maku kohillaan!! :) Muistelee hän erästä belgiherraakin kehuneen.. ;)

  VastaaPoista
 5. Vitsit toi Huldan kuva on kyllä ihanainen!

  VastaaPoista
 6. Mukavaa kun tuo Hulda sai nimeksi jäädä :)
  Ja miten valloittava hymy hällä onkaan!
  Oikein mukavaa talven odottelua teille kaikille!

  VastaaPoista