maanantai 12. lokakuuta 2009

X:t ja Y:t

on nyt sekoitettu kahdessakin coctailissa täällä päässä. Elikä jäämmä odottamaan, tuleeko Nappulavaaran ja Trickteamin yhteistyöstä haaveen sijaan totta.. :) Olispa aika nastaa.. :D Carrosta ei myöskään vielä tiedä mitään. Kovasti se on ollut hellittävänä; yleensähän siihen "ei kosketa". Mutta ehkä sekin on vaan sattumaa.. never nou. Mut toivotaan.

Muuten huushollissa ei ole tapahtunut ihmeitä. Sanotaanko, että viikot on menneet täysin, vain ja kokonaan häärätessä koirien juoksujen kanssa.. nyt on hetkeksi "kiimakiintiö" täynnä. *hihittelee* Särö syö edelleen sikahuonosti. Varmaan tällä kertaa johtuen näistä juoksuhommista. Mut silti.. mä ehkä menehdeyn huoleen. Oon pilkkonut hirvenlihaa ja kinkkua.. lämmittänyt mikrossa, tarjonnut kädestä, sulattanut pienen nökäreen voita.. huooh. Ei, niin ei. Tänään erotteli kinkut. Hirvi ei enää ollut niin hyvää.. ja nyt, mä, joka en KOSKAAN osta kanaa, aion hakea jauhettua kanaa: ruskistan sitä ja toivon, että uppoaa.. olis kevyttä ja ehkä maistuvaa? Musta kana on maailman epäeettisintä ruokaa. Ne elävät kuusviikkoa yötä päivää syöden, että lihoisivat nopeaan.. tilaa, sosiaalista elämää ei ole. Ne elävät tullakseen tapetuksi pian. Ja ne ovat eläimiä.. Kauheeta!! Jos Särö ei syö sitäkään innolla, vältyn sen ostamiselta taas. Mä oon koirillekin koettanut ostaa lammas- tai ankkapohjasta ruokaa, ettei tarvis ostaa kanapohjasta.. Nyt mä voin sanoa siis olevani pohjalla tän asian tiimoilla.. Virve kävi torstaina hieromassa Särön ja sanoi, että lihakset alkavat kadota ton laihtumisen takia.. kivakiva. Eli pian pitäis saada lihaa luiden päälle. Onneks on syönyt edes muutamina päivinä kaiken ruuan: tossa uudessa (kanapohjasessa..) ruuassa on proteiinia ja rasvaa niin paljon, että pitäis saada jotain aikaan. Houp sou. Oksennellut on satunnaisesti aamuöisin edelleen. Tänään tuli vaahtoa, jossa oli heinä. Se ehkä lasketaan normaaliksi. Ja tottapuhuen se oli tullut aamupissan aikana rappusille: en edes tiedä, kenen se vaahtoheinä oli. Mut koska pessimisti ei pety, ajattelin sen heti olevan Särön.

Että näin. Onneksi se on pirteä, iloinen,oma itsensä. Eilen illalla, beebeen aikaan, häbätteli ja toi lelua toisen perään. Ja puri sohvaa. :D

1 kommentti:

  1. Sattumoisin piipahdin kylässä ja huomasin, että teilläkin on pentuprojekti käynnissä. Samassa rytmissä täälläkin :-) Toivottavasti tärppä!

    VastaaPoista