maanantai 27. helmikuuta 2012

Niin sitä pitää!!

Uutisia sekä Särön että Myrtin taholta. Särön taholta uutiset koskevat lapsosiaan. Särön poika Into (Decision Fearless Fighter) on mistereillyt jälleen ERInomaisesti: TuomarinaTanya Ahlman-Stockmari ja tässä arvostelunsa:

"Ei tänään parhaassa karvapeitteessä esiintyvä maskuliininen uros. Kaunisilmeinen pää. Oikea silmien muoto. Kaunis kaulan kaari. Kokoon sopiva runko & raajaluusto. Etukulmauksia saisi olla enenmmän. Hyvin rakentunut takaosa. Hieman turhan korkea hännänasento liikkeessä. Oikea ulottuvuus sivuliikkeessä."
Eri, Nuk3

Ihan hirmu mahtavaa, että Into on kaiken muun hyvän lisäksi vielä komia!! :) Sen päässä on NIIIIIIIN paljon isäänsä, että sydämeen ottaa. Hyvällä tavalla. :) <3

Särön Norjassa asustava tytär Aamu (Nappulavaaran Aamu Aurinko) nousi edellis viikonloppuna agilityssä mini kolmosiin. Pari myös korkkasi kolmosluokan Suomen Turussa sekä agility- että hyppyradoilla ja aivan hillittömän hienosti korkkasikin: Kaksi nollavoittoa kera SERT-H:n että SERT-A:n! Voitot taisivat olla vieläpä tupla eli kahden peräkkäisen radan voitot. Niin pärähti valiokello käyntiin heti kun se oli mahdollista! (lainasin Era sun tekstiä, sillä soli niin mainiosti tehty: haittaaks? ;))

Että tämmösiä lapsia meidän Sääpällä.. ;)

Sit Myrttiin. Ellin ja Myrtin elämän toiset treenit oli tänään. Ja ette kuulkaa usko, mutta edistystä oli tapahtunut ihan ittekseen!! Myrtti lähti aivan eri tavalla Ellin matkaan, ei tullut radanpätkien välissä joka kerta ollenkaan mamin luokse, leikki lelulla ELlin kanssa (viimeksi ei leikkinyt kuin mamin.. ;)) ja jäi käskystä lähtöön (viimeksi tuli mun luokse kun Elli komensi.. :D) USKOMATONTA!!! Otettiin muiden treenatessa keppikujaakin ja kepit sai laittaa melkein suoraksi. Verkoilla tokikin, mutta silti. Muisti ihan mielettömän hyvin homman nimen.

Nyt on kyllä ihan ihme fiilis.. miten voi pieni koira ymmärtää näin nopeasti, mitä siltä halutaan? Meinaan, että sitä viekin joku muu mamin sijaan.. No, hieno juttu!! Elli on ansainnut Myrtin luottamuksen ja enemmänkin!! :) Torstaina käydään sit treenailemassa isseksemme. Josko saisi niitä kontaktejakin pikku hiljaa aloitettua aikuisten oikeasti. Eihän Mypa ole vasta kuin kaksi vee.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti